Dolazak Athlona X4
- poruka: 136
- |
- čitano: 16.624
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Auuuuu!!! Cijena je i više nego vrhunska i sudeći prema prvim testovima mislim da imamo bestsellera. Nadam se da će ga Cele303 što prije recenzirati da vidimo o kakvoj se zvijerci radi.
BTW i Off Topic... Vidim da je naš "dragi" fabijan654321 sa svojim svemogućim E5200 napokon nekome dozlogrdio i zaradio suspenziju.
Ajde fabian osim što si trol i valjaš gluposti bez pokrića pokaži nam taj famozni 5200 na djelu koji rula sve procesore LOL Pokaži nam brojke i screenshote, budi malo koristan ;) Najlakše je trolat...
Ma čovjek se grize što nije kupio X2 550BE ko ja i dobio 4 jezgre na 3.7GHz za 700kn, al neće priznat :D
Ta ti je dobra!
Dođe mi da uzmem još jedan comp za brzo konvertiranje videa i downloadanje.
Taj athlon, 785G, fortron 350W, 2x1TB hardovi za storage, kućište neko za 100kn, freezera 64 pro.
E jebiga, moram priznati da je ovo odlična cijena i odlična kupnja :)
Što se tiče Athlona II X4 640 evo jedan review: AMD Athlon II X4 620 im Test.
Na njemačkom je, ali rezultate benchmarka može razumjeti i netko tko ne govori njemački:
AMD Athlon II X4 620 im Test - Benchmarks und Vergleich
Kaj onda jel se isplati uzet taj proc ak se uzme u obzir kakav sad imam proc ili je bolji phenom ii x2 550?
Kaj onda jel se isplati uzet taj proc ak se uzme u obzir kakav sad imam proc ili je bolji phenom ii x2 550?
Ja bih uzeo rađe athlona x4, zbog sveopće produktivnosti.
Hvala. Još netko?
PS: Jel bi se mogao taj proc dići na 3 Ghz ili barem 2.8 GHz?
Auuuuu!!! Cijena je i više nego vrhunska i sudeći prema prvim testovima mislim da imamo bestsellera. Nadam se da će ga Cele303 što prije recenzirati da vidimo o kakvoj se zvijerci radi.
Čekam taj procesor, iz AMD-a su mi prošli tjedan javili da će mi ga poslat na testiranje jer je NDA skinut, neću ga kupit iako dolazim u napast jer je odlična cijena :))
Ovdje su ga bez podizanja napona digli na 3.25GHz, a uz podizanje napona na 1.496V radio je stabilno na 3.64GHz.
Hvala. Još netko?
Moci ce se on kloknut na 3.0 GHZ vjerojatno ne bi trebalo bit s tim nekih vecih problema ako znas kaj radis normalno!
Hvala. Još netko?
Moci ce se on kloknut na 3.0 GHZ vjerojatno ne bi trebalo bit s tim nekih vecih problema ako znas kaj radis normalno!
Jel taj proc dovoljan za ove nove igre za koje je preporučena konfiguracija četverojezgreni procesor ili za te igre treba baš phenom II X4?
Jel taj proc dovoljan za ove nove igre za koje je preporučena konfiguracija četverojezgreni procesor ili za te igre treba baš phenom II X4?
Pa nije on ništa slabiji od phenoma II X4 na istom taktu, možda 100Mhz više treba da bi bio u rangu phenoma x4,ali to je sve tu negdje.
Dovoljan je za sve igre, preporuka clockat na 3,2GHz do 3,6GHz više od tog netreba.
Pa nije on ništa slabiji od phenoma X4 na istom taktu, možda 100Mhz više treba da bi bio u rangu phenoma x4,ali to je sve tu negdje.
Misliš na stari Phenom X4, a ne na phenom ii x4 točno?
Pa nije on ništa slabiji od phenoma X4 na istom taktu, možda 100Mhz više treba da bi bio u rangu phenoma x4,ali to je sve tu negdje.
Ne nego na phenom II mislim.
Sta kazete da to kupim mjesto 550 BE x2? Neznam za kaj bi se odlucio jer vidim da ovaj ima mali cache ali neznam ni kakav mu je OC potencijal s obzirom na maticnu i zato kaj proc nie BE.
Ne nego na phenom II mislim.
Kaj zbilja? A jel se isplati čak i ako ga ne mislim overclokirati? Budući da neznam kako moja matična podržava overclock.
Na njemačkom je, ali rezultate benchmarka može razumjeti i netko tko ne govori njemački:
Baš sam malo promotrio rezultate benchmarkiranja Athlona II x4 620. Imam osjećaj da bi AMD mogao pomrsiti račune ne samo Intelu nego i svojim Phenomima. U mnogo slučajeva Athlon nadmašuje x2, x3 i neke x4 Phenome.
Tko misli uskoro kupovati AMD-ov procesor do 1000 kuna, svakako neka uzme u obzir i ove Athlonce!
Baš sam malo promotrio rezultate benchmarkiranja Athlona II x4 620. Imam osjećaj da bi AMD mogao pomrsiti račune ne samo Intelu nego i svojim Phenomima. U mnogo slučajeva Athlon nadmašuje x2, x3 i neke x4 Phenome.
Tko misli uskoro kupovati AMD-ov procesor do 1000 kuna, svakako neka uzme u obzir i ove Athlonce!
Bok svima eto i mene, bogme je tak da za malo love dobis odlican proc i to je to nema tu puno filozofije i jos kad se klokne bit ce super!
A hoće li uskoro k nama doći i jači Athloni II X4 pa da malo pričekam ili ne treba čekati?
A hoće li uskoro k nama doći i jači Athloni II X4 pa da malo pričekam ili ne treba čekati?
pogle prvi post na ovo stranici i sve ce ti bit jasno
Pa ovo je 2,6Ghz model, doći će još 2,8GHz i mislim da jačih neće biti. Možda naprave 3Ghz model.
Pa sa 13x množiteljem se da dosta napravit. Recimo 280FSB bi mogla matična podnest prosječna
13x280 = 3640Mhz, a toliko je neki optimum za svakodnevni rad(3,4-3,6GHz)
Sta kazete da to kupim mjesto 550 BE x2? Neznam za kaj bi se odlucio jer vidim da ovaj ima mali cache ali neznam ni kakav mu je OC potencijal s obzirom na maticnu i zato kaj proc nie BE.
Oce ko?
To ti je vjerovatno onaj nadobudni fabijan, pusti budalu, ocito lik voli raspravljat o svojim nebulozama.
Decki, imam problem, na ovoj temi. Lik trabanta bedastoce, a ima tu vas da mu takodjer pokusate nesto objasnit kao sto sam ja, ali on trubi svoje...
Ajde ja ću - danas sam od volje za svađanje
Decki, imam problem, na ovoj temi. Lik trabanta bedastoce, a ima tu vas da mu takodjer pokusate nesto objasnit kao sto sam ja, ali on trubi svoje...
Vidio sam to,ma isprasio bi ti njega sam tak,,necu ga optuzivat al mi smrdi na fabijana?
http://sobitza.com/portal/content/view/866/32/ <-- Athlon II X4 620
medu prvim recenzijama
http://sobitza.com/portal/content/view/866/32/ <-- Athlon II X4 620
medu prvim recenzijama
odlicno na 3.4ghz puse za vrat x4 955