Dolazak Athlona X4

poruka: 136
|
čitano: 16.624
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Dolazak Athlona X4
:D be happy i da treba delat
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 15:54 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: Dolazak Athlona X4
hrvatskafarkasevec kaže...

Auuuuu!!! Cijena je i više nego vrhunska i sudeći prema prvim testovima mislim da imamo bestsellera. Nadam se da će ga Cele303 što prije recenzirati da vidimo o kakvoj se zvijerci radi.

BTW i Off Topic... Vidim da je naš "dragi" fabijan654321 sa svojim svemogućim E5200 napokon nekome dozlogrdio i zaradio suspenziju.  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
segregator kaže...
Cele303 kaže...

Ajde fabian osim što si trol i valjaš gluposti bez pokrića pokaži nam taj famozni 5200 na djelu koji rula sve procesore LOL Pokaži nam brojke i screenshote, budi malo koristan ;) Najlakše je trolat...

Ma čovjek se grize što nije kupio X2 550BE ko ja i dobio 4 jezgre na 3.7GHz za 700kn, al neće priznat :D

Ta ti je dobra!

Dođe mi da uzmem još jedan comp za brzo konvertiranje videa i downloadanje.

Taj athlon, 785G, fortron 350W, 2x1TB hardovi za storage, kućište neko za 100kn, freezera 64 pro.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 20:09 (Hyperion).
15 godina
Dolazak Athlona X4

E jebiga, moram priznati da je ovo odlična cijena i odlična kupnja :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Što se tiče Athlona II X4 640 evo jedan review: AMD Athlon II X4 620 im Test.

Na njemačkom je, ali rezultate benchmarka može razumjeti i netko tko ne govori njemački:

AMD Athlon II X4 620 im Test - Benchmarks und Vergleich 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 20:37 (klimama).
17 godina
neaktivan

Kaj onda jel se isplati uzet taj proc ak se uzme u obzir kakav sad imam proc ili je bolji phenom ii x2 550?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Igor kaže...

Kaj onda jel se isplati uzet taj proc ak se uzme u obzir kakav sad imam proc ili je bolji phenom ii x2 550?

Ja bih uzeo rađe athlona x4, zbog sveopće produktivnosti.

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Igor kaže...

Hvala. Još netko?

PS: Jel bi se mogao taj proc dići na 3 Ghz ili barem 2.8 GHz?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 21:36 (Igor).
17 godina
cro_blue kaže...

Auuuuu!!! Cijena je i više nego vrhunska i sudeći prema prvim testovima mislim da imamo bestsellera. Nadam se da će ga Cele303 što prije recenzirati da vidimo o kakvoj se zvijerci radi.

Čekam taj procesor, iz AMD-a su mi prošli tjedan javili da će mi ga poslat na testiranje jer je NDA skinut, neću ga kupit iako dolazim u napast jer je odlična cijena :))

AMD / ATI all the way
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 21:42 (Cele303).
17 godina
Igor kaže...

Ovdje su ga bez podizanja napona digli na 3.25GHz, a uz podizanje napona na   1.496V radio je stabilno na 3.64GHz.

17 godina
Igor kaže...
Hyperion kaže...
Igor kaže...

Hvala. Još netko?

Moci ce se on kloknut na 3.0 GHZ  vjerojatno ne bi trebalo bit s tim nekih vecih problema ako znas kaj radis normalno!Cool

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Igor kaže...
Hyperion kaže...
Igor kaže...

Hvala. Još netko?

Moci ce se on kloknut na 3.0 GHZ  vjerojatno ne bi trebalo bit s tim nekih vecih problema ako znas kaj radis normalno!Cool

Jel taj proc dovoljan za ove nove igre za koje je preporučena konfiguracija četverojezgreni procesor ili za te igre treba baš phenom II X4?

17 godina
Igor kaže...

Jel taj proc dovoljan za ove nove igre za koje je preporučena konfiguracija četverojezgreni procesor ili za te igre treba baš phenom II X4?

Pa nije on ništa slabiji od phenoma II X4 na istom taktu, možda 100Mhz više treba da bi bio u rangu phenoma x4,ali to je sve tu negdje.

Dovoljan je za sve igre, preporuka clockat na 3,2GHz do 3,6GHz više od tog netreba.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 22:15 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Igor kaže...

Pa nije on ništa slabiji od phenoma X4 na istom taktu, možda 100Mhz više treba da bi bio u rangu phenoma x4,ali to je sve tu negdje.

Misliš na stari Phenom X4, a ne na phenom ii x4 točno?

17 godina
Igor kaže...
Hyperion kaže...
Igor kaže...

Pa nije on ništa slabiji od phenoma X4 na istom taktu, možda 100Mhz više treba da bi bio u rangu phenoma x4,ali to je sve tu negdje.

Ne nego na phenom II mislim.

16 godina
Dolazak Athlona X4

Sta kazete da to kupim mjesto 550 BE x2? Neznam za kaj bi se odlucio jer vidim da ovaj ima mali cache ali neznam ni kakav mu je OC potencijal s obzirom na maticnu i zato kaj proc nie BE.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 22:19 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Igor kaže...
Hyperion kaže...
Igor kaže...

Ne nego na phenom II mislim.

Kaj zbilja? A jel se isplati čak i ako ga ne mislim overclokirati? Budući da neznam kako moja matična podržava overclock.

17 godina
klimama kaže... 

Na njemačkom je, ali rezultate benchmarka može razumjeti i netko tko ne govori njemački:

Baš sam malo promotrio rezultate benchmarkiranja Athlona II x4 620. Imam osjećaj da bi AMD mogao pomrsiti račune ne samo Intelu nego i svojim Phenomima. U mnogo slučajeva Athlon nadmašuje x2, x3 i neke x4 Phenome.

Tko misli uskoro kupovati AMD-ov procesor do 1000 kuna, svakako neka uzme u obzir i ove Athlonce!  Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
cro_blue kaže...
klimama kaže... 

Baš sam malo promotrio rezultate benchmarkiranja Athlona II x4 620. Imam osjećaj da bi AMD mogao pomrsiti račune ne samo Intelu nego i svojim Phenomima. U mnogo slučajeva Athlon nadmašuje x2, x3 i neke x4 Phenome.

Tko misli uskoro kupovati AMD-ov procesor do 1000 kuna, svakako neka uzme u obzir i ove Athlonce!  Namigiva

Bok svima eto i mene, bogme je tak da za malo love dobis odlican proc i to je to nema tu puno filozofije i jos kad se klokne bit ce super!Cool

17 godina
neaktivan
Dolazak Athlona X4

A hoće li uskoro k nama doći i jači Athloni II X4 pa da malo pričekam ili ne treba čekati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Igor kaže...

A hoće li uskoro k nama doći i jači Athloni II X4 pa da malo pričekam ili ne treba čekati?

pogle prvi post na ovo stranici i sve ce ti bit jasno

:D be happy i da treba delat
17 godina
Igor kaže...

Pa ovo je 2,6Ghz model, doći će još 2,8GHz i mislim da jačih neće biti. Možda naprave 3Ghz model.

Pa sa 13x množiteljem se da dosta napravit. Recimo 280FSB bi mogla matična podnest prosječna

13x280 = 3640Mhz, a toliko je neki optimum za svakodnevni rad(3,4-3,6GHz)

16 godina
Fake_Alert kaže...

Sta kazete da to kupim mjesto 550 BE x2? Neznam za kaj bi se odlucio jer vidim da ovaj ima mali cache ali neznam ni kakav mu je OC potencijal s obzirom na maticnu i zato kaj proc nie BE.

Oce ko?Plač

16 godina
Dolazak Athlona X4

ATHLON II X4 RULA!!!

Sad znam koji cu si proc ubost za zimu osim ako Amd ne izbaci nešto još bolje za te pare.

Intel baj baj, moje pare neces vidit bar sljedecih 10god kao što nisi vidio ni prošlih 10god. Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 14:00 (bik).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Dolazak Athlona X4

Decki, imam problem, na ovoj temi. Lik trabanta bedastoce, a ima tu vas da mu takodjer pokusate nesto objasnit kao sto sam ja, ali on trubi svoje...

1 0 hvala 0
16 godina

To ti je vjerovatno onaj nadobudni fabijan, pusti budalu, ocito lik voli raspravljat o svojim nebulozama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 14:21 (bik).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Decki, imam problem, na ovoj temi. Lik trabanta bedastoce, a ima tu vas da mu takodjer pokusate nesto objasnit kao sto sam ja, ali on trubi svoje...

Ajde ja ću - danas sam od volje za svađanjeBelji se

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Batista kaže...

Vidio sam to,ma isprasio bi ti njega sam tak,,necu ga optuzivat al mi smrdi na fabijana?Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 15:14 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
Dolazak Athlona X4

http://sobitza.com/portal/content/view/866/32/  <-- Athlon II X4 620

medu prvim recenzijama Cool

1 0 hvala 2
16 godina
protjeran
sobitza kaže...

http://sobitza.com/portal/content/view/866/32/  <-- Athlon II X4 620

medu prvim recenzijama Cool