Čudna matična ploča

poruka: 5
|
čitano: 1.108
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Čudna matična ploča

Možete li mi reć nešto o ECS G31T- LM matičnoj.Na netu sam našao podatke samo o -M seriji. Naime ova matična kao da je zaključana.

Ne mogu ni clockat a ni puno ostalih opcija u BIOSU napravit. Radi se o gotovoj konfi koju je moj stari uzeo iz firme-Lenovo ThinkCentre.

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čudna matična ploča

To za klokanje najvjerojatnije ne podrzava BIOS pa nece,a ja imam ECS GeForce 7050M-M plocu i isto ne mogu klokat i puno toga radit,nemogu skoro nist

CPU AMD Athlon64 X2 5000+ BE @2.6GHz , MBO ECS GeForce 7050M-M , RAM Bufallo 2GB DDR2 800MHz , GPU Gigabyte nVidia GeForce 9500GT 512MB GDDR2 OC 650/1625 (C/S) , Pržilica LG H55N , PSU ModeCom Feel 400W,Case Gigabyte chassis stock , Monitor LG Flatron 20" 1680x1050

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čudna matična ploča

A i mislio sam. Volio bih nekako pokušat zaobić zaštitu da kloknem ovaj E2200 ali na netu nemogu ništa pronaći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čudna matična ploča

probaj nać najnoviji normalni bios za tu matičnu možda imaš neki beta ili lite verziju biosa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čudna matična ploča

Evo još jedan problem s gore navedenom matičnom.Naime u BIOSU nema opcije disable integrirane grafičke.Znači li to da ne mogu staviti novu grafu? Mogu li riješiti problem flashanjem BIOSA ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice