Pozdrav,
Imam jedan problem, sastavljam konfiguraciju i nikako da mi komponente idu na ruku.
Vec sam morao mijenjat koju vga cu uzet jer ona koju sam htio nije bila dostupna nigdje u Hrvatskoj, a i prestala se proizvoditi pa nije niti moguce vise naruciti. (asus hd6950, ona prva)
Sad imam isti problem sa maticnim plocama. Nigdje u hrvatskoj ne mogu naci Asus Sabertooth 990FX, jedina firma koja ju uopce spominje je Links u kojemu mi kazu da je niti nemaju niti mogu nabaviti...yay.
Sto se tice Crosshair V, ima ju Portio i Links(ista firma tako i onako) ali to mi je drugi izbor jer ne planiram OC-ati nista a to je manje vise cijela poanta te ploce. Znam da na Nabavi ima nekoliko ponuda za Crosshair ali svi osim linksa/portia mi javljaju da nije dobavljiva.
Evo pitanja, zasto ne mogu naci najbolje maticne za AM3+, koje se jos proizvode i bih trebale biti dobavljive, nigdje u hrvatskoj? I ako ipak mogu, gdje?
Isto tako ako neko ima iskustva sa te dvije mrcine, bio bih zahvalan da ih podijelite sa mnom.
P.S. Da, znam da Giga ima svoju mrcinu i AsRock ima onaj mujo i fata brand ali Asus je moj osobni izbor, ipak svi imamo svoje preference.