CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.505
|
čitano: 1.174.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
15 godina
Re: CPU hladnjaci P&O

Na sluzbenoj stranici nema nicega u vezi stavljanja drugog venta , a i nema potrebe za njim !

Music As A Weapon !!
13 godina
CPU hladnjaci P&O

Još jedno pitanje ( nisam vidio nigdje na službenim stranicama ) jel se taj hyper 412 slim moze namontirati tako da tok zraka bude odozdo prema gore ( gornjoj strani kučišta).

0 0 hvala 0
13 godina
mikes kaže...

Još jedno pitanje ( nisam vidio nigdje na službenim stranicama ) jel se taj hyper 412 slim moze namontirati tako da tok zraka bude odozdo prema gore ( gornjoj strani kučišta).

pa kako ga okrenes tako ce puhati :D

koliko znam def ide tako

Tomo53nja - Dobio si sve opomene, sada cemo drugacije... Vjeruj necu te zaboraviti ;=)
13 godina
protjeran
mikes kaže...

yo! samo si procitao specifikacije za cm hiper 412 slim? taj hladnjak je ogroman po visini tj jedan od najvisljih (160mm) i ne stane bas u svako kuciste meni je jedva stao u thermaltake comandera ms-III od 197mm!( da mi bocna stranica nije malo izbocena prema van za 1cm nema sanse da bi stao unutra!LP  ps. taj Arctic Freezer A30 ti se bas i nemre mjeriti s hiperom! iako ce i on biti overkil za tvoj proc!

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 22:18 (Stjepanj).
13 godina
CPU hladnjaci P&O

Hvala na upozorenju,ali daj mi onda neku preporuku za nizi cooler i imaj u vidu da cu  uskoro uzeti neki fx 8...

0 0 hvala 0
13 godina
CPU hladnjaci P&O

a koje točno kučište ti imaš? jer tesko da ces naci nizi ali dobar za x8

Tomo53nja - Dobio si sve opomene, sada cemo drugacije... Vjeruj necu te zaboraviti ;=)
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 8:32 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CPU hladnjaci P&O

ma imam neko staro neon kučište ( izmjerio sam od površine procesora do bočne stranice ravno 16 cm knap za 412 slim ) ali nije problem pošto je bočna stranica vecinom otvorena ( ali ne citam samo ja ovo vjerojatno ce se još netko zaletit na akciju ne misleci na visinu hladnjaka ;)

0 0 hvala 0
13 godina
mikes kaže...

ma imam neko staro neon kučište ( izmjerio sam od površine procesora do bočne stranice ravno 16 cm knap za 412 slim ) ali nije problem pošto je bočna stranica vecinom otvorena ( ali ne citam samo ja ovo vjerojatno ce se još netko zaletit na akciju ne misleci na visinu hladnjaka ;)

x8 u neon škart od kutije sa bočnom otvorenom bez ikakvog protoka zraka ne bu dobro....

uzmi slima...kasnije skupi za bolje kuciste, tipa z9+ i ekipa...pa onda tek idi na x8

svi high end hladnjaci su od 158-162 cm...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 8:42 (FakeDeath).
13 godina
CPU hladnjaci P&O

sve se mijenja ali postepeno pa ce i kučiste doći na red

0 0 hvala 0
13 godina
CPU hladnjaci P&O

shvacam,al lakse ti je skupiti cc 400kn za kuciste nego za 8320 npr...a i pitanje koju uopce imas matičnu? da li je dobra regulacija napona i bude li dobro tom procu na njoj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...

taj Arctic Freezer A30 ti se bas i nemre mjeriti s hiperom! iako ce i on biti overkil za tvoj proc!

Po cemu se Arctic A30 nemoze mjerit s Hyperom 412 Slim ?

Music As A Weapon !!
13 godina
Haf932 kaže...
Stjepanj kaže...

taj Arctic Freezer A30 ti se bas i nemre mjeriti s hiperom! iako ce i on biti overkil za tvoj proc!

Po cemu se Arctic A30 nemoze mjerit s Hyperom 412 Slim ?

A30 je malkoc bolji od NH-L12, a npr hyper 212 je bolji isto od njega..

hyper 412 je puno bolji hladnjak, i istina ne moze se mijeriti s njime ;=)

13 godina
protjeran
pa evo recu samo jednu stvar od 10, hyper ima push-pull system na sebi! linkao sam koju stranicu nazad review...neznam sta tu ima biti nejasno hyper je za klasu bolji cooler! a i 100kn skuplji!
13 godina
CPU hladnjaci P&O

412 slim je za cc 3-5C slabiji u loadu od mugena 3 revB

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 9:44 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

pa po vecini reviewa razlika je skoro nikakva ovaj test je rijetkos di ispada u loadu ovakva razlika, jer sam i sam birao izmedu mugena i slima no vecina testova je odnijela prevagu za slim:) a i mugen je znatno skuplji ak se ne varam...jedan i drugi su odlicni!

evo ponovno link! review hyper 412s/slim fenomenalan review!!!LP

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 14:52 (Stjepanj).
13 godina
CPU hladnjaci P&O

pa sa ovom akcijom slim za 290kn je vise nego dobra kupovina, znaci 100kn manje nego isti mugen :=)

da mi treba hladnjak ne bi uopce razmisljao...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
CPU hladnjaci P&O

Evo samo da se javim 412 slim je stigao,ugrađen i prezadovoljan sam s njim.Naspram one zujalice od stock hladnjaka ovo je nečujno.

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Vec sam vas jednom trazio za preporuku, al smanjio mi se je budzet. Imam intelov socket 1556 i trazim sto tisi hladnjak al naravno da je i kvalitetan. Raspolazem negdje oko 130 kn, al mogao bi povecati za 50 kn ak nema nista kvalitetnog do 130. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 15:01 (Daska12).

0 0 hvala 0
14 godina

Evo ti na forumu u oglasu Hyper 212. Nemaš ništa za te novce novo tako dobro.

12 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

a jel ima neki da je ugl. tih i nesto bolji od stocka jer je moj stock stvarno preglasan postao.

0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Boljeg od tog Hypera 212+ neces naci ! Od novih hladnjaka u ducanu  do 180kn svi imaju vent od 92mm i idu do visokih okretaja , no to se da regulirat u BIOS-u , preko Speedfana ...  ! Scythe Katana 3 , CM Hyper TX3 EVO ... !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O
Ajde pomagajte momci. Jel bolji AC A 30 od Freezera 13? Imam sad Freezera 13 i Phenoma 965 klokanog na 3.9 ghz i u igrama mi temperatura dolazi do 56, 57 stupnjeva. Kad dodje ljeto mislim da ga nece moc hladit kako spada jer nemam klimu u sobi. Da uzmem A 30? Ili nesto drugo u tom cjenovnom rangu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bolji je ! U tom rangu imas jos CM Hyper 212 EVO !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
a30 je puno bolji! veca povrsina,veci vent sto znaci odma i tisi, veci protok zraka itd! iako je na akciji nedavno bio CM 412 slim za 280kn pa ak je jos na akciji nemas sta dalje traziti! samo pazi na visinu dali ti bilo koji od ta dva stanu u kuciste...
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O
Kuciste je CM 690, jel ce stat unutra?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Hoće !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O
Ok, koji je onda bolji izbor? 212 plus ili A 30? Koliko vidim 412s nema nigdje tak da on otpada.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Meni se A30 cini mrvicu bolji izbor zbog debljih toplovodnih cijevi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Slični su tako da nemaš puno se razmišljati. Kojeg god uzmeš hladiti će jako slično.

15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Krivo sam napisao, ne 212 PLUS nego 212 EVO.

Još sam našao i Alpenfohn Gross Clokner za 280kn.

Koji da uzmem, 212 EVO,  Freezer A30 ili Alpenfohn?

Po cijenama su tu negdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice