Kad ti je grafa u BN-u sa tim i3 procom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kad ti je grafa u BN-u sa tim i3 procom
Haha, nije nego je undervoltana i fps je limitan na 60...
Ja sam mislio da je 60 neigrivo, da ubija oči
Ja sam mislio da je 60 neigrivo, da ubija oči
Je, oci mi krvare dok igram.
Undervoltan i na 4.2GHZ?
Ma gpu je undervoltan, cpu na 5ghz trosi ko upaljac, zanemarivo...
Proc mi treba na 5ghz jer npr. xcom zakolje jednu jezgru, ne mozes drzat 50fps na momente, riza je tu na 20-30fps-a...
reci picko gdje si se skempolp
i5 8400, kod europskih distributera je u velikom nedostatku i bit ce ga na kapaljku do kraja godine
cijene ce naravno ici gore, pa tko razmislja o kupnji neka kupi sad
Svi navalili na best buy cpu.
reci picko gdje si se skempolp
Ako mislis da je to lako postic kempanjem, da vidimo tebe...
ja po beti širim Evanđelje po Stjepanu
nista cudno za tebe.
u jednoj partiji koju sam quito jer sam morao ici vec u prvih 10 minuta si imao 14-1 vjerujem da je bio i bolji score od ovog..
tako da skilla imas i to je cinjenica...
ma danas je lakše, ova dva većinom bili samo zaljubljenici bf serijala, a danas nahrupile sve njubare ovog svijeta
i5 8400, kod europskih distributera je u velikom nedostatku i bit ce ga na kapaljku do kraja godine
cijene ce naravno ici gore, pa tko razmislja o kupnji neka kupi sad
otkud ta vijest da je je zumanjak bolji od zelenas 1600 ili 2600 i da je se dogodio nedostatak na trzistu
Nema te vijesti jer nije tako. Lovac na dezinformatore treba sebe ulovit za guz jer riza mete ovo govance .
Lol, u witcheru 42% brzi 2600? Haha, dobra..
To su valjda zaboravili instalirat gpu drivere...
Dobro si primjetio, kaže da su u kombinaciji sa rizenom zaboravili stavit gpu i da on bez ičega vrti sve. Godzila gaming cpu.
Haha intel fanboyčići... ja nemogu vjerovat kako ste fakin lame...

Haha intel fanboyčići... ja nemogu vjerovat kako ste fakin lame...
A mozda sam samo prosao Witchera uzduz i poprijeko i znam da je i5 8400 dovoljan za izmaxat grafu? Da je 10% razlike bilo bi mi sumnjivo, ovako je smijesno...
Vidi cuda, koji god usporedni test na youtube-u otvorim, u Witcheru su 8400 i 2600 ili izjednaceni ili je 8400 malo brzi.
I onda se pojavi jedan koji kaze da je 2600 42% brzi
I objektivna rajzen armada ce naravno toga uzet kao mjerodavnog. Jel mogu ja u excelu napravit tablicu u koju cu upisat proizvoljne rezultate i onda se na to pozivat?
Jesi čoro kad treba napast intela, vidiš da nešto osakačenom 8400 fali vidi mu razlike od min i average, nema on ht to ga muči plus nema k da se kurci, prejadan je svaki intel kojii ne može nabit takt
Vidi cuda, koji god usporedni test na youtube-u otvorim, u Witcheru su 8400 i 2600 ili izjednaceni ili je 8400 malo brzi.
I onda se pojavi jedan koji kaze da je 2600 42% brzi
I objektivna rajzen armada ce naravno toga uzet kao mjerodavnog. Jel mogu ja u excelu napravit tablicu u koju cu upisat proizvoljne rezultate i onda se na to pozivat?
ovaj test im je sad alfa i omega, 7% bolji od 8400, uz malo random unosa mjerenja gaming fpsa u excel, nije loše
Jesi čoro kad treba napast intela, vidiš da nešto osakačenom 8400 fali vidi mu razlike od min i average, nema on ht to ga muči plus nema k da se kurci, prejadan je svaki intel kojii ne može nabit takt
Lolchina, izbezumljeni pripadnik armade se ponovo poziva na isto smijesno testiranje
7% ahahaha ovakave bolesne razlike od average do 1%(min fps) nema riza u nijednoj igri ovde. Da je samo 7% nego to je puuuno veča razlika, bolje vam je da podvijete rep i ciju ciju.
Nemoj se dalje sramotit i ti i ti ako imate imalo ičega u sebi.
Ajde priznaj jednom da je intel bez K jadan neče ti nitko ništa ne boj se.
7% ahahaha ovakave bolesne razlike od average do 1%(min fps) nema riza u nijednoj igri ovde. Da je samo 7% nego to je puuuno veča razlika, bolje vam je da podvijete rep i ciju ciju.
Nemoj se dalje sramotit i ti i ti ako imate imalo ičega u sebi.
Smijesni pripadnik rajzen armade je otisao u totalni denial, ponovno se poziva na isto smijesno testiranje
To ti je ko usa sudstvo pozivam se uvijek na slučaj koji je presedan i dobivam sigurno. Nisam ja pripadnik armade nego vođa lider koji vas gazi mete sa jadnim malim jeftikanerom institucijom za intela
Nema te vijesti jer nije tako. Lovac na dezinformatore treba sebe ulovit za guz jer riza mete ovo govance .
Sladak pokusaj dezinformiranja, al sva sreca pa ima korektnih forumasa kao sto sam ja da objasni onima koji nisu upuceni u cemu je ovdje rijec. Igrom slucaja bas ja sam taj test ovdje prvi stavio u temu, pa da ponovimo gradivo malo.
Ta cijela tablica i tih 7% se odnosi na razliku u 1% minimum FPS u savrsenim uvjetima za Ryzen kad te pogodi primjerak sa zlatnim IMC-om na kojem ces moci nafrljiti memoriju na 3400 cl14 sa maksimalno utegnutim primarnim, sekundarnim i tercijarnim tajminzima na svom skupom ramu na skupoj ploci kao u ovom testu. Da je to sa savrsenim tajminzima rijetkost dokaz je Fanu koji sa jako dobrim primjerkom cipa na odlicnoj ploci ima marginalano bolje tajminge od tvornickih na svojoj 3200 cl14 b-die memoriji.
Znaci kad na zlatni ryzen 2600 urokas pare za koje mozes sloziti 8700k konfiguraciju onda imas 3% bolji avrg FPS i 7% bolji 1% low FPS od 8400, u brojkama to izgleda 150 vs 145 za avrg i 105 vs 98 za 1% low kao sto se moze vidjeti na slici u prilogu iz iste te recenzije u pisanom obliku.
Ovaj donji stupac se odnosi na stock Ryzen bez overclocka, a tko god je gledao testove vidio je da precision boost na 2600 daje gotovo jednake rezultate kao i kad se sve jezgre overklokaju, isto tako koristena je 2933 cl14 memorija koju opet vecina korisnika nece imati, tad je vodstvo za 8400 9% u avrg FPS.
Tolko o "metenju", drugi put se malo vise potrudi.
Sladak pokusaj dezinformiranja, al sva sreca pa ima korektnih forumasa kao sto sam ja da objasni onima koji nisu upuceni u cemu je ovdje rijec. Igrom slucaja bas ja sam taj test ovdje prvi stavio u temu, pa da ponovimo gradivo malo.
Ta cijela tablica i tih 7% se odnosi na razliku u 1% minimum FPS u savrsenim uvjetima za Ryzen kad te pogodi primjerak sa zlatnim IMC-om na kojem ces moci nafrljiti memoriju na 3400 cl14 sa maksimalno utegnutim primarnim, sekundarnim i tercijarnim tajminzima na svom skupom ramu na skupoj ploci kao u ovom testu. Da je to sa savrsenim tajminzima rijetkost dokaz je Fanu koji sa jako dobrim primjerkom cipa na odlicnoj ploci ima marginalano bolje tajminge od tvornickih na svojoj 3200 cl14 b-die memoriji.
Znaci kad na zlatni ryzen 2600 urokas pare za koje mozes sloziti 8700k konfiguraciju onda imas 3% bolji avrg FPS i 7% bolji 1% low FPS od 8400, u brojkama to izgleda 150 vs 145 za avrg i 105 vs 98 za 1% low kao sto se moze vidjeti na slici u prilogu iz iste te recenzije u pisanom obliku.
Ovaj donji stupac se odnosi na stock Ryzen bez overclocka, a tko god je gledao testove vidio je da precision boost na 2600 daje gotovo jednake rezultate kao i kad se sve jezgre overklokaju, isto tako koristena je 2933 cl14 memorija koju opet vecina korisnika nece imati, tad je vodstvo za 8400 9% u avrg FPS.
Tolko o "metenju", drugi put se malo vise potrudi.
Trebao si im bar do jutra pustiti da vjeruju kako imaju gaming sampiona u budget klasi
Evo wara ahahaha ne možeš dezinformirat dezinformatora za intel koji je jadan bez K , priznaj lakše će ti bit aj možeš ti to.Evo i lava umrit ću otrest oba tle od smijeha.