Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.179.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera

Jos sam si i mislio tako napraviti, al za dobrobit foruma sam se odlucio djelovati sto sam brze mogao. 

16 godina

Trebao sam ja vas pustit da živite u neznanju da ima još procesora boljih od intela zamislite to, nisan moga držat u sebi puka bi hahahhahaha

evo lava evo wara njima intel odgovara

dojdi lave dojdi ware

da ti uvalim svoje baklave

nema orasa u njiim ništa

nije bitno samo daj iz džepa sitno

nek vas valja malo ljulja ona pasta ispod mulja

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2018 21:45 (dery).
13 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

Vidim neki danas nisu terapiju uzeli. 

8 godina
protjeran

neki su RAM previše klokali pa su ušli u loop 

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

neki su RAM previše klokali pa su ušli u loop 

Onaj osjecas kad uzmes flare x 3200 pa ne ide iznad 3300 

10 godina
odjavljen

Dok citam, imam osjecaj da vas 100 ima taj AMD Ryzen, na kraju ga 2 ili 3 forumsa mozda imaju, meh

8 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Dok citam, imam osjecaj da vas 100 ima taj AMD Ryzen, na kraju ga 2 ili 3 forumsa mozda imaju, meh

99% zadovoljnih korisnika ryzena prešlo na 8600k/8700k odmah po izlasku kave 

7 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Kojih 100 ? Pa na ovoj temi se svađa 10ak istih osoba cijelo vrijeme.

I onda kada malo tema zamre samo je pitanje koja strana će baciti oglodanu kost

16 godina
lav1000 kaže...
Glavas_ZG kaže...

99% zadovoljnih korisnika ryzena prešlo na 8600k/8700k odmah po izlasku kave 

Ti brojiš ovo nas malo jada ovde kao neku statistiku ma idi lave malo u svijet.  Vidite da ljudi nisu zatucani ko par vas koji misle da ste večina.Pametnjakoviči 

https://www.amazon.com/Best-Sellers-Electronics-Computer-CPU-Processors/zgbs/electronics/229189

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/93grdi/in_july_amd_sold_more_cpus_than_intel_for_the/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2018 23:32 (dery).
16 godina
neaktivan

Ware lave i tito ste vidli da vam novi inteli imaju HT tek u i9 reviziji? 

(G)jokaCRO ingame
16 godina

tu su se zaebali jer će ih riza2 radi toga pomest opet u prodaji kao sad

8 godina
protjeran
dery kaže...

Jbt samo slusamo kako ce novi ryzeni mesti sve pred sobom, vec smo se naslusali o metenju i za refresh, a ono prdac u vjetar, cak i sandy to fino nasapuna  

15 godina
protjeran
dery kaže...

Krasno li je tebi u toj tvojoj alternativnoj stvarnosti 

13 godina
protjeran
lav1000 kaže...

ja po beti širim Evanđelje po Stjepanu 

haha, cuj frajera ja evo usao u top 1000 (od koliko ono 2.5 milijona igraca)solo u PUBG-u s uredskim monitorom

, a tek sam krenuo s njim u novu sezonu, na mis se jos navikavam, stolica mi krepala polozaj koma...bas se ono mucenjelol.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina

Manjina si ne javljaj se argumentirano je šta se prodaje vaš glas je prdac u pustinji đabe vam. Nego da te pitam jel čuješ uspavanku meni riza pjeva . Vrijeme je za spat. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2018 0:32 (dery).
17 godina
odjavljen

Fino radi B5, nikavih problema...čak ni HDR nije zbugiran.

8 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
lav1000 kaže...

ja po beti širim Evanđelje po Stjepanu 

haha, cuj frajera ja evo usao u top 1000 (od koliko ono 2.5 milijona igraca)solo u PUBG-u s uredskim monitorom , a tek sam krenuo s njim u novu sezonu, na mis se jos navikavam, stolica mi krepala polozaj koma...bas se ono mucenjelol.lp

nije lijepo se hvaliti sa tuđim statsima, ne vidim ja tu nikakvog soldierStippya...imas tamo pubg temu pa okaci koji chicken, ja jesam za razliku od tebe 

13 godina
protjeran

Da da photoshop: ps u bf-u sam inace cca 20x bolji nemoj da idem tamo resetirati statse pa da odigram koju rundu tdm jer ce te se majka odreci..inace ne volim se hvaliti ovo je samo radi tebe vojnicino propalalp

lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2018 0:41 (Stjepanj).
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

haha, cuj frajera ja evo usao u top 1000 (od koliko ono 2.5 milijona igraca)solo u PUBG-u s uredskim monitorom , a tek sam krenuo s njim u novu sezonu, na mis se jos navikavam, stolica mi krepala polozaj koma...bas se ono mucenjelol.lp

Prouci malo kako ranking sistem u PUBG-u funkcionira pa ces shvatiti da nisi tisuciti igrac na ljestvici ako ti pise rank ~1000. 

U toj igri se sve svodi na to da ostanes sto duze ziv tj da udes u nekih top 10, a posto killovi imaju marginalni utjecaj na rejting dovoljno je biti pasivni kamper da bi napredovao u rankingu, sudeci po statistikama to i je tvoj "duhovni" stil. 

Kao da nije dovoljno da o hw-u siris dezinformacije nego moras i na ovakav nacin. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2018 0:44 (war3_tft).
13 godina
protjeran

Daj prosvijetli 2.5milijona igraca u svijetu kako to tocno ranking sistem funkcionira izgleda da su svi debili jedino ti pametnjakovic se izrodio s kriptona

https://dak.gg/statistics/rating/solo

eod.lp

8 godina
protjeran

Kempingom do renkinga, Stjepanov zivotni moto 

Grandmaster Stjepan 

Ajde resetiraj bf statse odigraj nesto, tamo ni u jednom neces natuci statse kempajuci u travi i na balkonicima 

15 godina

Jel zna netko sto je sa laptopima ryzenima ima li ih na nasem trzistu koje su im cijene tipa ryzen 1700 rx 580 znam da su trebali izaci ali ih nigdje nisam nasao u prodaji

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2018 8:42 (dreadmoore).
17 godina

Kolko bi isao i5 8600k na hyperu? okvirno? temperature?

samo onak potajno razmisljam o necem

13 godina
protjeran
Vecina 8600k sa 1.3v moze drzati 4.9 ghz pa nek taj napon bude neko mjerilo, u igrama tipa bf1 moja procjena da bi na hyperu temp isle do nekih 70, ljeti ak nemas klimu u sobi do 75.

Ak te potrefi dobar primjerak temp drasticno idu dole.
17 godina
war3_tft kaže...
Vecina 8600k sa 1.3v moze drzati 4.9 ghz pa nek taj napon bude neko mjerilo, u igrama tipa bf1 moja procjena da bi na hyperu temp isle do nekih 70, ljeti ak nemas klimu u sobi do 75.

Ak te potrefi dobar primjerak temp drasticno idu dole.

Trebam samo vidjeti koliko bi me taj switch eventualno ispao...

fora je u tome sto sam s novim biosom vidio da rami rade na 3400mhz ali pretpostavljam zbog Ryzena on nije tamo i stabilan, igram sve 5 ali nestabilno.

kada su rami na 3400mhz Ryzen mora biti na nizem ocu tako da mi rami sigurno idu na 3.4ghz od trenutnih 3ghz koje koristim.  na cl16 mozda na intelu bi bilo i cl15

13 godina
protjeran

Lako se to izracuna, a kakvu si plocu eventualno mislio?

17 godina
war3_tft kaže...

Lako se to izracuna, a kakvu si plocu eventualno mislio?

ma to mi je vise manje svejedno ali ovaj puta nebi bila bas jedna od budget level ploca..

13 godina
protjeran
toxic kaže...

ma to mi je vise manje svejedno ali ovaj puta nebi bila bas jedna od budget level ploca..

Po mojoj nekoj procjeni za svoj cpu+mobo mozes dobiti nekih cca 1400kn, sto se ploce tice ova koju ja imam je bila neki best buy nakon ovih budzet opcija, al vidim da joj je skocila cijena sa ~1100 na skoro 1300kn pa je sada bolje ici na msi carbon proili asrock extreme 4.

Al cemu uopce zamjena? Sta ce ti jaci cpu za 100-120hz? A ovo sta se memorije tice opet mi nema smisla da ides mijenjat platformu da bi dobio vece brzine memorije koje nisu toliko bitne na Intelu.

17 godina
war3_tft kaže...
toxic kaže...

Po mojoj nekoj procjeni za svoj cpu+mobo mozes dobiti nekih cca 1400kn, sto se ploce tice ova koju ja imam je bila neki best buy nakon ovih budzet opcija, al vidim da joj je skocila cijena sa ~1100 na skoro 1300kn pa je sada bolje ici na msi carbon proili asrock extreme 4.

Al cemu uopce zamjena? Sta ce ti jaci cpu za 100-120hz? A ovo sta se memorije tice opet mi nema smisla da ides mijenjat platformu da bi dobio vece brzine memorije koje nisu toliko bitne na Intelu.

ma gledam ako cu trebat plocu mjenjat ... onda mis e vise ne isplati uopce biti na ovoj platformi.

no imam jedno drugo rijesenje za te micro stuttere, nisu mi se prije dogadali i ne dogadaju mi se na igrama koje su na ssd-u.

budem prvo nabavio ssd disk tamo, clean install windowsa pa vidio koji racku se dogada,

ovo s frekvom na procu ionak nema veze s vezom, kako uoopce sw moze prikazati u peaku 4600mhz... pa komp bi se rusio instant.

13 godina
protjeran
Hyper212 i 8600k na 1.3v pri 70°c, daj molim te...mozda delidan.lp
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice