Biče, stavit cemo da se jos malo zakuha, taj dragulj od screenshota sam snimio na cloud od firme da se slucajno ne zagubi
Biče, stavit cemo da se jos malo zakuha, taj dragulj od screenshota sam snimio na cloud od firme da se slucajno ne zagubi
Fakat se nadam da kupujete te 435 hz monitore zbog osobnog gušta a ne da bi bili prvi u igrici...nekako sam imao dojam da razgovaram sa zrelim ljudima, nemojte mi molim vas ruštit tu iluziju
Jos kada bi respons lag bio isti sto i input lag kao sto neki mislie bilo bi sve lijepo i krasno.
Lave koliko tvoj 240hz monitor ima input lag a koliki response lag?
Ubij me neda mi se kopat po googlu nisam na kompu, mislim da je response 1ms a input 4-5....
Jos kada bi respons lag bio isti sto i input lag kao sto neki mislie bilo bi sve lijepo i krasno.
Ubij me neda mi se kopat po googlu nisam na kompu, mislim da je response 1ms a input 4-5....
Džabe ti je sve to kad je vrijeme tvoje reakcije preko 200ms...
https://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime/
Ja uspijevam oko 200, kako vi?
HC GAMER SoldierSlijeppy
Fakat se nadam da kupujete te 435 hz monitore zbog osobnog gušta a ne da bi bili prvi u igrici...nekako sam imao dojam da razgovaram sa zrelim ljudima, nemojte mi molim vas ruštit tu iluziju
Sa zrelim ljudima
Ti dedica
Džabe ti je sve to kad je vrijeme tvoje reakcije preko 200ms...
pa da, ispod 100ms si diskvalificiran na startu, nemoguce da mozak isprocesuira brze... svaka ms je bitna, pogotovo kad imas KD 0.7
Sigurno imaš monitor sa TISUĆU herca i intel procesor!!
Sigurno imaš monitor sa TISUĆU herca i intel procesor!!
2.000Hz i intel procesor koji ce tek izaci u prodaju 2050. godine
Ibme je terminator spavač, to je tajna njegovih refleksa, dok čeka da ga skynet aktivira krati vrijeme na forumu
pfff amateri
dakle krkneš me cca 18 puta prije nego ja uspijem reagirati
odjavljujem se i vraćam na svoje vikings expeditions
Ajde ekipa skidajte open betu cod black ops4 preko vikenda i dodajte me
war & lav shebao mi se bnet pa nemam vise nikog pa me opet adajte.
Ajde ekipa skidajte open betu cod black ops4 preko vikenda i dodajte me
war & lav shebao mi se bnet pa nemam vise nikog pa me opet adajte.
Ja sam jos 10 dana na go, samo trolanje Stjepana, gaming nula...
Htio bih nauciti programirati, nasao sam knjigu c++,s kojim jezikom poceti? Kakav pc je potreban?
Moze u kratkim crticama,pa kad krenem i zapnem cu otvoriti temu ili naci neku.
edit: ima netko u ZG da probam fx6300 da li radi,u nijednom servisu "nemaju" am3 maticnu,platim pivu. Jako me zanima da li radi.
Htio bih nauciti programirati, nasao sam knjigu c++,s kojim jezikom poceti? Kakav pc je potreban?
edit: ima netko u ZG da probam fx6300 da li radi,u nijednom servisu "nemaju" am3 maticnu,platim pivu. Jako me zanima da li radi.
Za c++ ti treba najmanje 8700K. I, da, monitor na 144 Hz.
4K verzija Notepad++
Za c++ ti treba najmanje 8700K. I, da, monitor na 144 Hz.
Treba mu jedan workstation iz ryzen obitelji pa da moze dok programira imati jos koji tab otvoren
OT
Privjesak i njegova integrusa su overkill za c++, mislim da treba dosta diska tipa 20-30Gb...
Pa s hrvatskim naravno
OT
Privjesak i njegova integrusa su overkill za c++, mislim da treba dosta diska tipa 20-30Gb...
Je, puno je to... I previše
OT
Je, puno je to... I previše
A jbg ako ima samo ssd 120gb reci da je to malo... ako ima hdd neki 500Gb-1Tb onda je to drekic zauzece
A jbg ako ima samo ssd 120gb reci da je to malo... ako ima hdd neki 500Gb-1Tb onda je to drekic zauzece
Koliko vidim ima on i daleko više. Sa druge strane činilo mi se nekako puno za 20-30 giga za c++.
Je da sam ga učio na faksu, ali nikada se nisam potrudio shvatiti koliko treba. I sada si me natjerao da provjerim i da saznam da treba "9-58 GB free hard disk space depending on edition and configuration, including space required for temporary files".
Znate nekako sam i ocekivao ovakve odgovore.
edit:prvo pocnete sa jednostavnim pa nastavite kompleksnijim pitanjima bar tako ja ucim kad zelim nauciti nesto,bolje nego da trazim savjet pa se onda pravim pametan kad netko pomogne ali eto sad je suprotno :)