Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.191.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
Stjepanj kaže...
lav1000 kaže...

kako treba izgledati statistika ako želite ući u klub elitnih HC gamera ala naš Slijepan 

koji si ti lik, cime se nasladujes da bi drugima sta tocno pokazao?, acountom na kojem se igralo 10 odraslih i 20 djece...loool jadnice bez zivota..

A jbg nismo svi privilegirani kao da nam je najveci zivotni uspjeh biti sluzbeni forumski "recenzent" i da imamo 4500 pm vezanih za pitanja o hardwareu  

sad se izvlacis na nevinu djecicu i krenuo s vrijeđanjem, gori si od Lucija 

17 godina
odjavljen
toxic kaže...

Kako je gtx 1060 6gb spora za 3440x1440 haha...

kartice prodise kada se spusti reza za nekih 35%.

igrao sam novi cod koji je btw super optimiziran i jednostanvo na 100% res scale je to drama od 40-50 fpsa s ne max detaljima.

cim ja stavim skalu na nize kartice prodise ali tada mogu i maxat detalje.. uglavnom na ovom monitoru cisto okey izgleda kada se reza smanji na ovaj nacin..

uf jedva cekam novu seriju nvidija

rekao sam ti... to je kartica za max maximuma 2056x1080p

sve ti jo to šuga sobzirom koliko košta...PS5 pa si miran 5-6 godina ako ne rikne...uzeti produženo jamstvo i prst u uho.

15 godina
protjeran
XXX kaže...

sve ti jo to šuga sobzirom koliko košta...PS5 pa si miran 5-6 godina ako ne rikne...uzeti produženo jamstvo i prst u uho.

Daj nemoj mi te jadne konzole vise spominjat, bio sam prisiljen s necakom igrat need for speed na PS4, sta reci, cisti uzitak jurcat u 30fps a plejka umire, bucna ko moj komp kad 3 ML-a zavrtim na 2000rpm... Pateticno...

15 godina
lav1000 kaže...

Za Slijepana si doktor ratovanja 

kako virtualno tako real life hahaha

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2018 22:10 (dreadmoore).
13 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Daj link na te slajdove da se svi lijepo nasmijemo 

Evo ga, mislim da se i oni u AMD-u sami sebi smiju. 

15 godina
Premium
AMD AntiBoy
8 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

Premium 

9 godina

Ovisi kako su i na šta su mislili kad su rekli premium 

Ponavljam opet, i jedna i druga strana je dostatna za sve moguće radnje, nema neke velike razlike 

Ovisi od čovjeka do čovjeka, ne vide svi razliku između 120 i 140 fpsa, ionako većina ljudi ima 60hz monitore 

13 godina
protjeran
Ovo za fps sto govoris ti je kao da kazes isto ti je gtx 1060 il 1070, a znamo svi da nije isto :)

Oim toga vazniji su minimumi, nek intel gura 140, a ryzen 120, intel pada na npr 100, a ryzen na 80 i to se onda itekako osjeti.

Sa druge strane nema smisla spominjati 60hz kad pricamo o ovakvim procesorima...
9 godina
war3_tft kaže...
Ovo za fps sto govoris ti je kao da kazes isto ti je gtx 1060 il 1070, a znamo svi da nije isto :)

Oim toga vazniji su minimumi, nek intel gura 140, a ryzen 120, intel pada na npr 100, a ryzen na 80 i to se onda itekako osjeti.

Sa druge strane nema smisla spominjati 60hz kad pricamo o ovakvim procesorima...

Nije bila to poanta baš nego da je i na jednom i na drugom igrivo, ovisi sve o onomu tko se igra, nekome će ta razlika biti manje vidljiva a nekomu će više smetati

13 godina
protjeran
Posteno.
11 godina
neaktivan

A kad stignu benchevi iz igara bit ce "Pa tko normalan koristi threadripper za gameanje, to nije ni namjenjeno gamingu !1!!"

Battlelog: D3lBoy-00
15 godina
D3lBoy kaže...

A kad stignu benchevi iz igara bit ce "Pa tko normalan koristi threadripper za gameanje, to nije ni namjenjeno gamingu !1!!"

A amd armada ce reci treba im za rendanje i multitask jer imaju par tabova chroma ili edga, firefoxa koji notpad otvoren jos dodatno koji app u pozadni cisto da se nadje.Jbg moraju se nekako opravdati novci kad uzmes procesor koji ne koristis za svrhe koje izasao.Jedino ako ga koristis za mining pa ga iskoristavas maksimalno.

AMD AntiBoy
14 godina

Znaci nesto slicno kao 60Hz pro gejmer ekipa. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2018 18:35 (ivanzu).
15 godina
ivanzu kaže...

Znaci nesto slicno kao 60Hz pro gejmer ekipa. 

Tako nekako ali samo pro gejmeri a na forumu ih ima brdo 

AMD AntiBoy
17 godina
odjavljen

Svježi testovi...

Fino se vidi razlika između GTX 1060 6gb i krnje 3gb verzije u Black Opsu.

15 godina

Ma igra smece da se nemoze opisati 20 min igrao pocelo mi se povracati 

AMD AntiBoy
17 godina
odjavljen
ansha kaže...
XXX kaže...

Daj nemoj mi te jadne konzole vise spominjat, bio sam prisiljen s necakom igrat need for speed na PS4, sta reci, cisti uzitak jurcat u 30fps a plejka umire, bucna ko moj komp kad 3 ML-a zavrtim na 2000rpm... Pateticno...

Onda ima prvi model, sa lak površinom...ili ga nije nikada očistio od prašine. Ako ima slim on je potpuno nečujan, a pro sasvim umjereno. I našel si najgori konzolaški isprdak za igrati, npr. meni je patetično ak netko pokrene online peticiju za RDR 2 na PC-u. Nadam se da se nitko nebude tak nisko spuštao kao za GTA V.

15 godina

Evo malo testa ali je igra smece boze sacuvaj 

AMD AntiBoy
10 godina
neaktivan

Jel zna netko kolika je placa u msanu? Za sljakere?

15 godina
protjeran
Kolacic kaže...

Jel zna netko kolika je placa u msanu? Za sljakere?

Sigurno spektakularna...

10 godina
neaktivan

Moze i na pm. Samo me zanima jel veca od 4k,za slaganje pc-a?

15 godina

Evo ga threadripper  najjaci ali za ovaj poduhvat moras imati dusik https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-threadripper-2990wx-overclocked-to-5-4-ghz

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2018 15:26 (dreadmoore).
15 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Evo ga threadripper  najjaci ali za ovaj poduhvat moras imati dusik https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-threadripper-2990wx-overclocked-to-5-4-ghz

I napajanje od bar 1.5kW...

15 godina
ansha kaže...
dreadmoore kaže...

Nije ni intel daleko od tog 1.5kW

AMD AntiBoy
17 godina

Po do sad objavljenom, sweet spot bi trebao biti oko 3.7GHz i 250W potrošnje za ugodan rad i bez puno brige oko paljenja klime ... otprilike, 3 i kvarat Ryzen render slavea u jednoj kutiji, nice :)

15 godina
protjeran
Mladen kaže...

Po do sad objavljenom, sweet spot bi trebao biti oko 3.7GHz i 250W potrošnje za ugodan rad i bez puno brige oko paljenja klime ... otprilike, 3 i kvarat Ryzen render slavea u jednoj kutiji, nice :)

Bojim se da nece u 250W to stat, mislim da mu je default all core takt dobrano ispod 3.7ghz, blize 3ghz. Al i 300W je super za tu razinu performansi..

15 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
ansha kaže...
dreadmoore kaže...

Nije ni intel daleko od tog 1.5kW

Nije bas, al ni ne moze bit s drasticno manjim brojem jezgri.

Rekord u cinebenchu sa 7980xe na 5.83ghz drzi Asrock OC formula koja ima  8+4 pin tako da nema sanse da je vuklo vise od 900-1000W

17 godina

Po grafu na 2:50 videa izgleda da mu za 3.7GHz treba samo 1.05V

12 godina

opširni test - link

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice