AMD Phenom II X4 965 problem sa hladnjakom

poruka: 9
|
čitano: 1.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
imam mali problem sa hladnjakom za procesor.
imam matičnuAsrock 990FX Extreme4 iAMD Phenom II X4 965 Black Edition Box.
problem je u tome, da ne mogu montirat hladnjak na proc,jer zakačke ne sjednu na mjesto sa obe strane.
ima tko kakvu ideju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Malo se potrudi i stisni zakacku s jedne strane,stock cooler od 955ce(965ce i ostatka ekipe) je inace krut i tezak za instalirat.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 15:07 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
13 godina
znam, ali cooler od starog kompa ide gore bez problema,a na ovom mi nedosteje nekih 5mm da ga zakačim, i onda ga još treba pričvrstit, pa imam straha do ne razbijem proc.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: AMD Phenom II X4 965 problem sa hladnjakom
poncho85 kaže...
znam, ali cooler od starog kompa ide gore bez problema,a na ovom mi nedosteje nekih 5mm da ga zakačim, i onda ga još treba pričvrstit, pa imam straha do ne razbijem proc.

Pa tako su napravljeni stock cooleri od tih proceva,stisni ga polako dok ne upadne,nece procesoru nista biti.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
poncho85 kaže...

Riješenje ti je da kupiš za nekih 250 kn normalan hladnjak, jel taj je nemoguć za normalnu upotrebu {#}.

13 godina
ajd dajte neku preporuku za cooler.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
poncho85 kaže...
ajd dajte neku preporuku za cooler.

Katanu 3 ako neces overclockat a Hyper 212+ ako hoces.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 15:31 (zoharbizo).
16 godina

I ja sam imao muke s time...

Nemaš tu puno mudrolije..silom..upri..

Matična je žilava, a procu ne možeš ništa napraviti..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina

Phenomi X4 traže dobre i kapacitetne hladnjake. Hyper 212 minimum, a jači cooleri su preporuka tipa Mugen i slični.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice