Amd phenom ii x4 965 black edition normalna temper

poruka: 44
|
čitano: 5.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
a zašto novi cooler kad je shuriken sasvim dobar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Shuriken ti je otprilike jacine defaultnog sam kaj je tisi..

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Amd phenom ii x4 965 black edition normalna te

a da li cu dobiti kakav efekt ako stavim neku kvalitetniju pastu

17 godina
neaktivan

Mozes profitirat 1-2c, imas kuler koji je "tanak", nema mesa, i nije tower.... toweri po defaultu deru bilo kakva upside-down kulere, tako da ti je najbolje prodat postojeci i dodat za 13-icu, i imat ces temp idle za 10c manju, siguran sam.

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma strah me da mi taj cooler ne bude na knap....sta cu onda sa dva coolera....da li se moze vec instalirani cooler star par dana zamjenit mozda

14 godina

Ako je kupljen u linksu,moze.Kod njih u roku od 8 dana mozes zamjeniti jednu komponentu za drugu samo mora imat ispravnu ambalazu,i racun.A nisam upucen kako je kod drugih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kupljen je u adm-u

14 godina

Kod njih isto kupujem,ali neznam kako funkcioniraju sa tim.Najbolje je da odes do adm-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je adm mijenjao plocu (asrock), koja mi nije odgovarala, vratio sam ju u originalnom stanju, te dali mi jos popoust na drugu (gigabyte). Odlicna firma, nadam se da su jos uvijek toliko susretljivi! Mislim da bi ti trebali dati da si zamijenis i nadoplatis za nes, ali je problem sto nemaju nis u ponudi sta bi ti moglo stati osim onog zalmana cnp7 nesto... al i on je 135mm visine, tak da pazi!

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa imaju ovaj artic-cooling, sutra ih zovem

17 godina
neaktivan

Nemres pogrijesit, uzmi ga i rijesio si problem!

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisam na akraju nigdje nasao cooler za kupit, pa sam uzeo dva coolera za kuciste, pastu artic silver 5, ponovno namazao pastu i dobio 10 stupnjeva manju temperaturu..

mislim da je visoka temperatura bila rezultat toga sto sam prvi put stavio previse paste i cini mi se da ni cooler nije lego kako terba....sve u svemu sad je ok, ako se ponovno dogodi da se povisi onda kupujem freezera, valjda ce do tada biti dobavljiv u nekoj od trgovina.{#}

Ljudi.....puno vam  hvala na vasim savjetima i pomoci{#}

17 godina
neaktivan

Bitno da si rijesio problem, odlicno!

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phantomlord04 kaže...

nisam na akraju nigdje nasao cooler za kupit, pa sam uzeo dva coolera za kuciste, pastu artic silver 5, ponovno namazao pastu i dobio 10 stupnjeva manju temperaturu..

mislim da je visoka temperatura bila rezultat toga sto sam prvi put stavio previse paste i cini mi se da ni cooler nije lego kako terba....sve u svemu sad je ok, ako se ponovno dogodi da se povisi onda kupujem freezera, valjda ce do tada biti dobavljiv u nekoj od trgovina.{#}

Ljudi.....puno vam  hvala na vasim savjetima i pomoci{#}

Pa jesi ti pogledao malo pod kojim naponom ti radi CPU ???? Taj napon koji je kod tebe, je napon za clockanje na nekih 4.2Ghz- 4.3Gh a ne za stock takt. Stavi napon na najviše 1.4V ili možda i 1.35V i past će ti još i temperatura.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice