Da li su ovo normalne temperature za gore navedeni proc. pri normalnom radu.
Cooler je Scythe Shuriken SCBSK-1000, kuciste Thermaltake mozart. Koristena je pasta iz kompleta navedenog coolera.
[IMG]http://i51.tinypic.com/slhgfb.jpg[/IMG]
Da li su ovo normalne temperature za gore navedeni proc. pri normalnom radu.
Cooler je Scythe Shuriken SCBSK-1000, kuciste Thermaltake mozart. Koristena je pasta iz kompleta navedenog coolera.
[IMG]http://i51.tinypic.com/slhgfb.jpg[/IMG]
zovi vatrogasce ... jk
Za to kučiste su ok.
pa nisu baš dobre za nereferentni hladnjak... možda za taj hladanjk i jesu
takav hladnjak se ne stavlja na phenoma II
hoce li mi sniziti temperaturu za koji stupanj ako u kuciste ubacim 2 pasivna coolera??
pa nisu baš dobre za nereferentni hladnjak... možda za taj hladanjk i jesu
takav hladnjak se ne stavlja na phenoma II
da ali vidis u kakvoj ga pecnici drzi...
hoce li mi sniziti temperaturu za koji stupanj ako u kuciste ubacim 2 pasivna coolera??
na sto si mislio? (daj sliku)
ako misliš na ventilatore - oni su aktivni hladnjaci.... može ti pomoći +-2 stupnja
Mislim kako je to to, kućište vjerojatno nema neki air flow pa se sve grije.
Ako su ti ono temperature u loadu onda ok ali ako je ono idle stanje onda imaš razloga za brigu.
to je hladnjak koji se stavlja u htpc računala da budu tiša, tj. nešto tipa athlone x2, x3
budući da je to normalno korištenje, ne uljučuje i maksimalno opterečenje procesora, a tu temp skače još bar 5*C
ovo mi je u idle stanju, kad igram igrice ide do nekih 62-64....sta da radim, uzet neki novi cooler ili? dajte neko rjesenje
komp je i bio zamisljen kao HTPC, zato sam i uzeo taj cooler da bude sto tisi...al sad ocigledno imam drugi problem
ovo mi je u idle stanju, kad igram igrice ide do nekih 62-64....sta da radim, uzet neki novi cooler ili? dajte neko rjesenje
novi cooler i ništa ispod katane, mugen i yasya su poželjni, ako češ dizati takt
edit: za htpc si trebao uzet neki athlon s tdp-om 65W
Nemoj samo rec da si ono kuciste kupio za gamer konfu.Najpametnije ti je promjenit kuciste,i kupit neki scyte mugen2 ili katanu.Jer tvoje kuciste nije za cetverojezgrenog teskasa,jos kad ga uposlis eto ti grijalice.
Skupi 500-600kn i kupi novo kućište i novi hladnjak za proc, znam kako to nisi želio čut a eto tako stoje stvari.
Ono što imaš frkni nekome ako to nekome uopče treba nadožuntaj lovu i pravac dućan.
ma kakva gamer konfiguracija...ne mogu mjenjat kuciste, mora biti ovo kuciste...koliko su bucni gore navedeni cooleri
ma kakva gamer konfiguracija...ne mogu mjenjat kuciste, mora biti ovo kuciste...koliko su bucni gore navedeni cooleri
ne znam koliko su bučniji, ali ti ne stanu u kučište...
ili prodaj procesor i kupi dr. ili prodaj kučište i hadnjak i kupi dr.
mislim da ti cooleri ne stanu u to kuciste...
Downclockaj CPU na 3.2GHz i stavi radni napon na 1.25V i miran si.
Gle to kuciste nema skoro pa nikakav protok zraka,koji bi bio dovoljan da i scyte mugen2 rashladi tvoj proc.U tom kucistu komponente su zbijene,protok zraka nikakav...
Koliko uopce mjesta imas da ubacis neki veci hladnjak?
Downclockaj CPU na 3.2GHz i stavi radni napon na 1.25V i miran si.
možda još manje... 2.8 ili 3 Ghz
Nisu ništa puno glasniji od tvoga postojećeg, računaj kao 120mm fan na kućištu.
Zašto ne možeš mjenjati kućište??ne razumijem.
Oprosti ako sam pre osoban.
Poanta svega je niske temperature u kućištu uz malu buku i komponente rade dugo i stabilno sretan korisnik.
Velike temperature komponente rade kratko i ne baš stabilno rezultat nezadovoljan korisnik.
a nemogu ga mjenjat..komp nije moj...ne mogu sad covjeku reci da je bacio 800 kn kad je kupio kuciste....ima li negdje kakav tutorial kako smanjiti radni takt
Sad mi je jasno kako se onaj phenom 965 nasao u tom kucistu.
da li bi mozda ovaj cooler popravio stvar...cini mi se dosta bolji od shurikena, a moze stati u kuciste?
ipak ne moze stati, krivo sam ocitao...sorry
Probaj sa scythe katana3 hladnjakom,vidi gdje ga ima kupit za soc. am3.Dodje ispod 200kn. Manje mjesta zauzima od ovoga kojeg si ti naveo i mozda uspijes sa njim spustit temperaturu i buku.Ja ga koristim i necujan je. Nisam klokao proc,sve radi na stock frekfenciji.
Koja ti je max visina kulera koji bi ti stao u kutiju? jel stane h-152?
130 maksimum, to bi znacilo da katana otpada ako dobro gledam
Moja ti je preporuka ovo, ja sam posjedovao 7-icu, i hladio sam s njime klokanog q6600 b3 rev, a ovaj sad ima 4 heatpipe-a (3 prije), te 8mm debljina hp-a (vs6mm), visina mu je 130mm, sto ce ti sigurno stat u kutiju.