Znači ručno na 1333 i 1.50? OK :)
Probaj postaviti sve na 1.600MHz nije problem i ako bude nestabilno lako povisiš napon sa 1.5V na 1.6V,možda tada budu ovi sporiji stabilni.
Znači ručno na 1333 i 1.50? OK :)
Probaj postaviti sve na 1.600MHz nije problem i ako bude nestabilno lako povisiš napon sa 1.5V na 1.6V,možda tada budu ovi sporiji stabilni.
Evo samo update - član foruma mi se javio i kupiti ću od njega 8320 sa garancijom za 1050kn :)
Najs eto novi proc pod garancijom.
Kolko nekih 200 kn jeftinije prosao nego u ducanu i sto je najvaznije sa 3k kuna usparanih gdje ces bolje od toga.
Najs eto novi proc pod garancijom.
Kolko nekih 200 kn jeftinije prosao nego u ducanu i sto je najvaznije sa 3k kuna usparanih gdje ces bolje od toga.
Slažem se :)
Hjoooj, još se moram strpiti do 17h da čopim proc i da se bacim na slaganje xD
Droga je goli k...c za ovo stari moj, strpljen spašen
lp
Pozdrav ljudovi!
Evo da javim da sam kupio FX 8320 od kolege forumaša (hvala user Kant) i nakon 3 sata kabliranja, čišćenja i spajanja PC je upaljen i radi :)
Nemam vremena da napravim reinstall Windowsa (to ću za vikend sa guštom), ali pokrenuo sam 3DMark 11 da provjerim kako reagiraju temperature i ugodno sam iznenađen.
Temperatura (nisam još clockao ništa) njie prešla 31°C za vrijeme testa, a u idle stanju je 22°C...
Evo čisto da se malo pohvalim sa slikicama (isprike, nisu high quality), ali za prvu ruku su ok :)
Budem se ovih dana poigrao sa clockanjem, vjerjatno nakon što napravim clean install windowsa - sve preporuke ili savjete slobodno pucajte tu, na koliko, za koliko itd :)
Možda budem i malo dokumentirao sa boljim fotkama i naravno, ako netko ima prijedlog da napravim neki benchmark isto tako mi slobodno šibnite što i kako, jer nisam to do sada radio.
Hvala svima još jednom na pomoći :)
A sad još barem pola sata dnevnu sobu moram spremati jer je nastao kaos...
Pozdrav ljudovi!
A sad još barem pola sata dnevnu sobu moram spremati jer je nastao kaos...
aj sretno spretno, samo ga prži, a mogla bi snaša sobu spremiti nakon kaj si ušpara lovicu koju su htio bacit na komp .... reci joj, now your turn
lp