ThinkPad T500 - memorija

poruka: 6
|
čitano: 1.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ThinkPad T500 - memorija

Ozbiljno sam se zagrijao za kupnju navedenog lapa, i to u verziji NJ25BCD. Jedan od primarnih razloga za kupnju baš tog lapa mi je ugrađena DDR3 memorija na 1066 MHz umjesto dosadašnje DDR2 na 667. I tako danas kupim Bug i odmah prelistam na test dotičnog, samo u slabijoj konfiguracijskoj varijanti. Kad ono, ugrađena varijanta čipseta koja nema podršku za DDR3 (od Montevine jedino GL40). Zbunjen idem prelistavati cjenike i specifikacije naših trgovaca, na jednom siteu piše da je ugrađen PM45 čipset, na drugom GM45... Uglavnom, shvaćate me. Zato bih molio nekog tko ima T500 u ovoj, jačoj, varijanti da napiše što je točno ugrađeno u njegov prijenosnik. Ili se ekipa iz Buga zabunila, što je ipak manje vjerojatno :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 21:51 (Balkanac).

0 0 hvala 0
17 godina
ThinkPad T500 - memorija

pogledaj ovdje:

http://www5.pc.ibm.com/cr/products.nsf/Products?openagent&brand=Thinkpad&series=ThinkPad+T+Series

imas i taj tvoj model onda jos detaljnije:

http://www5.pc.ibm.com/cr/products.nsf/$wwwPartNumCompare/_NJ253CX?OpenDocument&compare=NJ25BCX

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ThinkPad T500 - memorija

Da, ali i taj IBM-ov site mi nije jasan. I za NL34Mxx (znači model koji je ekipa imala na testu) piše da dolazi s DDR3 memorijom

0 0 hvala 0
17 godina
ThinkPad T500 - memorija

ako se ne varam Thinkpadi iz nove serije (200,400,500) imati ce iskljucivo DDR3 memoriju i to u pocetku do max 4 gb, a uskoro i do 8gb!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ThinkPad T500 - memorija

Nadam se, tako piše na svim siteovima. Svejedno, odoh sutra do Mikronisa žicati ekipu da ga isprobam (i usput pokrenem SIW na njemu :)). Ako je nekim čudom stvarno DDR2 unutra, onda radije za 2k kuna manje uzmem HP 8530w. Praktički iste specifikacije, samo što 8530w ima veći disk i HDMI umjesto DisplayPorta

0 0 hvala 0
17 godina
ThinkPad T500 - memorija

ali DisplayPort je buducnost...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice