Procjena laptopa

poruka: 5
|
čitano: 1.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Procjena hp nx7400 laptopa starog 3 godine

Pozdrav,

Dakle radi se o gore navedenom laptopu koji vrlo ima sljedece karakteristike:

dual core procesor 1.66 gigahertza

integrirana graficka od 128 megabajta

gigabajt ipo rama

80 gigabajtni disk

To su valjda osnovne karakteristike dovoljne za neku procjenu. Plus monitor bude crvenkast pri ukljucivanju istoga (iz hibernacije ili shut downa) sto bi donekle trebalo umanjiti cijenu. Plus je tipkovnica prosla jako mnogo tipkanja pa bi i ona zahtjevala promjenu sto vjerojatno dovodi do zakljucka da bi laptop bio idealan za dijelove pa me zanima je li bolje dio po dio prodavati ili naci nekoga tko kupuje polovne laptopa   i gdje uopce traziti takve ljude?

Znam da nije pristojno tek tako banuti na forum, ali ovaj mi se cinio jako lijepim :-))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Procjena laptopa

...neznam kome i za koliko bi uopće mogao prodati takav laptop...prodaja djelova je također

i više nego nevjerojatna...jedino te ne treba brinuti ovo zadnje napisano: "Znam da nije pristojno

tek tako banuti na forum, ali ovaj mi se cinio jako lijepim :-))"Cool

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Procjena laptopa

zato nemos dobit ni 500kn :S

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Procjena laptopa

Ajoooj...

Znaci nista od ideje eventualne prodaje te dobivane par stotina kuna kao pocetni kapital za novi. Mislim da cu gurati ovo sve dok apsolutno ne crkne, a onda ga dostojno pokopati. Jos moram naci grob :-)

Ipak je 3 godine odsluzio, a malo je i tuzno kad covjek vidi da nesto sto je platio 8000 kuna danas ne vrijedi ni 500. :-\

tnx enivej...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Procjena laptopa

znam daj je tuzno .. al sta ces ... tehnika napreduje ... tu se nemoze nista ... :D

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice