Power optionsi ne funkcioniraju

poruka: 6
|
čitano: 763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dakle, nakon reinstalacije windowsa mijenjanje power optionsa ne čini ništa. Prije je se na svaku promjenu opcija čuo primjetan zvuk iz laptopa, a i ventilatori bi počeli jače raditi. Također inače postavljanje "power saver" opcije smanji brightness i isključi aero, ali sada se apsolutno ništa ne događa. Naravno, high performance opciju je najlakše testirati u igrama, ali nema nikakve razlike između balanced i high performance, a još sam pripazio da u pitanju budu iste igre koje su bile savršeno fluidne prije reinstalacije. 

Potpuno sam zbunjen, a da stvari budu još čudnije, već sam jednom radio reinstalaciju windowsa i sve je prošlo u redu.

Laptop je acer 5560g.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Si uštekan ili na bateriji?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svi driveri i softver za upravljanje energijom su pravilno instalirani? Možeš probati reinstalirati pa vidjeti kaj se bu dogodilo :)

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Power optionsi ne funkcioniraju
Shoes kaže...

Si uštekan ili na bateriji?

Uštekan, ali sve je normalno radilo prije reinstalacije windowsa.

12 godina
neaktivan

Stvarno čudno, možda je bila neka greška pri instalaciji Win-a. Probaj sa reinstalacijom kao što je kolega predložio

13 godina
protjeran

Provjeri apdejt winsa, ja sam imal sličnih blesiranja nedavno pa su se riješila apdejtom.

Crkva je zlo 21. stoljeća
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice