POMOĆ artifact na display kad se pokrene wow...

poruka: 4
|
čitano: 1.333
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle pokrenem recimo BF2 sve 5, pokrenem 3dmark06 sve 5 cisto ko sunce , al kad pokrenem world of worcraft ili age of conan pojavi mi se na displayu artifact, onako kao kose crne crte dugacke u u teksturi non stop se pojavlju i gase kao da je oc graficka jel, a nije jer je u pitanju lapotop, novi je ASUS K61ICJX025D. (gt220m)

Prvo sam pomislio da je deknula memorija na grafulji ali kako moze onda 3dmark06 da prodje bez i jedne greske uopce se ne pokazuju artifacti, također i u BF2. Vise ne znam sta da radim dali je on sad ispravan ili nije ili kako to rijesiti ako tko zna unaprijed sam mu zahvalan na odogovoru.

E da probao sam sa orginalnim driverima, pa  sa driverima sa nvidia stranice novima, uvijek isto. Probao sam i gasit detalje opet isto , mjenjat rezolucuju isto opet, u window modu isto se dogadja ali zanmljivo da samo unutar tog prozora a okolo na desktopu sve 5. OS je win 7 64 bit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 20:54 (Zoky1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: POMOĆ artifact na display kad se pokrene wow.

najvjerovatnije je do samih igrica ili probaj reinstalirat directx

The things you own end up owning you.
16 godina
neaktivan
RE: POMOĆ artifact na display kad se pokrene wow.

Stavio cistu instalaciju opet sve isto...ma sumnjam da je do igri ili do dx-a kad imam jos dva kompa na kojim ato radi bez frke..ma nosim ga na garanciju meni to ipak izgleda kao neispravna VRAM odnosno na nsamoj granici ispravnosti pa se kod malo zahtjevnijih igra dogadja upravo to....

16 godina
neaktivan

Evo da se javim da je u pitanju bila graficka kartica, zamjenom iste rjesen je problem jedino sto sam cekao servis skoro 2 mj na zalost tako da nedaj boze da imate takve probleme , djelova nema odm anego se narucuju i cekaju....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice