Notebook do 5k kn za WoW zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Notebook do 5k kn za WoW

pozdrav svima,

razmisljam o kupnji racunala za oko 5.000 kn, posto mi postojeci (vidi pod Moj PC) polako postaje preslab (pogotovo u 25man raidovima, FPS mi padne na 5-10). najzahtjevnija aktivnost na njemu bi bila igranje WoW-a.

zanima me vase misljenje, da li se za te novce da kupiti dovoljno dobar notebook ili bi morao uzeti stolno racunalo?

mozda nekaj ovakvog? kolko su taj proc i graficka realno snazni? http://www.diskont24.com/product.php?productid=124589

ako bi trebalo nesto jace, kolko bi novca trebao za dobar notebook, i ako moze preporuka nekog konkretnog modela?

nije mi bitno da ima SSD jer bi preselio ovaj iz postojeceg kompa u notebook.

puno hvala

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 9:09 (robycro).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Notebook do 5k kn za WoW
robycro kaže...

pozdrav svima,

razmisljam o kupnji racunala za oko 5.000 kn, posto mi postojeci (vidi pod Moj PC) polako postaje preslab (pogotovo u 25man raidovima, FPS mi padne na 5-10). najzahtjevnija aktivnost na njemu bi bila igranje WoW-a.

zanima me vase misljenje, da li se za te novce da kupiti dovoljno dobar notebook ili bi morao uzeti stolno racunalo?

mozda nekaj ovakvog? kolko su taj proc i graficka realno snazni? http://www.diskont24.com/product.php?productid=124589

ako bi trebalo nesto jace, kolko bi novca trebao za dobar notebook, i ako moze preporuka nekog konkretnog modela?

nije mi bitno da ima SSD jer bi preselio ovaj iz postojeceg kompa u notebook.

puno hvala

Puno bolje bi ti bilo uzet stolno računalo
Okej je prijenosnik vjerovatno čak i najbolji za taj novac ali šta kad taj lap neće bit dobar kao komp  

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
17 godina
neaktivan
Notebook do 5k kn za WoW
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice