Netbooks

poruka: 8
|
čitano: 2.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Netbooks

AOD 250 ili Asus Eee PC  1005 HA. Zanima me tko ih ima, kakva su iskustva i koje su preporuke. Trebam nešt malo za putovanja, puno rada u officeu, dosta weba, tu i tamo filmić (ili s diska ili s YouTuba, + eventualno starije igre (HOMM3,4,5, Starcraft, RA2...) - ako je moguće.

Ps molim stvarne korisnike da navedu vrijeme autonomije :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 8:05 (hmmm).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Netbooks

I mene bi zanimalo koji netbook bi mi preporučili..ovaj asus 1005HA ide samo preko operatera tak da otpada iako su ga u bugu recenzirali kao najbolji 10 inčni.

Što mislite o ovom modelu HP Compaq Mini 110-1199EM

15 godina
neaktivan

ja sam uspio taj asus naći u Osijeku "običan", ne preko operatera a za iste pare ko i AAO D250, pa me zato zanima ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 13:33 (hmmm).
17 godina
neaktivan
Moja bi preporuka bila na strani AAO.

Da se razumijemo, sve je to tu negdje i nećeš pogriješiti niti sa jednim. Tako da zapravo i nije bitno koji od ta dva uzmeš.

Što se tiče HP-a, on je nešto skuplji, ali tipkovnica je daleko ugodnija za korištenje a i sama izrada je kvalitetnija.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Netbooks

ja imam HP-a.. i mogu reci da je odlican...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Netbooks

Pogledaj moj odgovor na drugu temu o netboocima dolje... Za AAO ne mogu reć ništa jer ga nisam koristio, ali slažem se da ni s jednim nećeš pogriješit, svi su više-manje isti, HP ima bolju kvalitetu izrade od ostalih ali su dosta skuplji, jedino, obično ih ima sa 3 i 6-cell, neki sa 4-cell baterijom, pa razmisli kolika ti treba. Moj 1005H radi 6-8 sati spojen na wi-fi, filmove ne gledam na njemu, nit se igram pa ti ne mogu za to reć. Ako hoćeš, mogu probat vrtit film neki sutra-prekosutra pa ti javim koliko traje

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 13:44 (Mirko935).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne sviđa mi se dizajn HP,nekako su mi prekockasti.Aj preporučite neki,a da nije preko 3000 kn.

15 godina
neaktivan
dado80 kaže...

Ne sviđa mi se dizajn HP,nekako su mi prekockasti.Aj preporučite neki,a da nije preko 3000 kn.

Hardverom su svi skoro isti (mislim na proc i to)... Obično imaju Atom N270, N280, Z520 ili Z530 procesor, među kojima navodno nema prevelike razlike, ugrađenu Intel grafiku, 1 ili 2 GB RAM-a itd... Velika većina ih ima 1024x600  ili 1024x576 rezoluciju, osim nekolicine modela koji imaju 1366x768, ekrane od 9 do 12 inča... U baterijama postoje malo veće razlike... Svi imaju bluetooth (barem ja nisam još vidio ni jedan koji nema, nisam siguran da ne postoje) i wi-fi. Nekolicina ima HSPA modem ali nijedan ne mogu nać ispod 3000 kn. Tipkovnice su oko 90% veličine pune tipkovnice obično, ako ti je to bitno odeš u neki dućan pa probaš tipkat na svakom i vidiš koji ti odgovara najbolje. Bilo koji će te dobro služit, naravno, ako shvaćaš namjenu netbooka i ne očekuješ da na njemu gledaš 1080p (fullHD) filmove ili igraš igre sa zahtjevima većim od UT99 ili nečeg sličnog...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice