Microsoft Surface Pro 3- uvoz

poruka: 2
|
čitano: 1.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Microsoft Surface Pro 3- uvoz

Pozdrav. Nisam siguran kamo da smjestim temu pa sam stavio u prijenosnike.

Dakle, kupio bih MS surface pro 3,  i5/256gb/4gb ali bi ga uvezao iz USA

Zanima me zna li itko iz prve ruke kakva je procedura i kakve su mi sve opcije i davanja? Ja sam razmišljao da ga ms store pošalje rodbini, pa oni meni ili čak da ga netko donese sa sobom ali opet me brinu davanja da me na kraju ne ispadne skuplje nego ovdje. Nadam se da na forumu ima netko tko je već radio nešto slično ili je bar dobro upoznat s temom. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Microsoft Surface Pro 3- uvoz
dax-lax kaže...

Pozdrav. Nisam siguran kamo da smjestim temu pa sam stavio u prijenosnike.

Dakle, kupio bih MS surface pro 3,  i5/256gb/4gb ali bi ga uvezao iz USA

Zanima me zna li itko iz prve ruke kakva je procedura i kakve su mi sve opcije i davanja? Ja sam razmišljao da ga ms store pošalje rodbini, pa oni meni ili čak da ga netko donese sa sobom ali opet me brinu davanja da me na kraju ne ispadne skuplje nego ovdje. Nadam se da na forumu ima netko tko je već radio nešto slično ili je bar dobro upoznat s temom. Hvala

Prvo otvori racun kod neke forwarding kompanije da dobijes USA adresu.

Nakon toga u ducanu po zelji kupi Surface i zatrazi dostavu na gore spomenutu adresu.

Forwarding kompanija te obavjestava onog trena kad zaprime tvoju posiljku i tada ti biras na koji nacin ti salju za Hrvatistan - platis njima shipping i cekas.

Kad paket dodje u hrvatistan - ceka te placanje pdv-a (25%) i eventualno troskova spedicije (obicno oko 125-150kn) ako je poslano nekom od kurirskih sluzbi.

Znaci troskovi su

KupljeniItem

+ postarina do forwarding kompanije (ako je ima)

+ 3-5$ troskovi forwarding kompanije

+ postarina do hrvatistana

+ 25% pdv

+ troskovi spedicije ak ose koristi neka od kurirskih sluzbi (kod nekih je fiksna vrijednost poput DHL i iznosi 125kn, kod drugih moze biti postotak cijene paketa.)

HP Elitebook 2570p + eksterna graficka kartica, Dell Precision m6600
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice