Vec su dugo na trzistu a jos sam si mislio upiknuti jedan prije god dana.Sada me zanima kako sad stvari stoje i molio bi da mi preporucite par najisplativijih neetbooka u rangu 2500kn.Znaci ocu da uzmete u obzir trajanje baterije i performanse jer mi je to najvaznije.
Kupujem netbook
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.215
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozzzz...ako mislis na toshibu notebook ja ti kazem da neces zazaliti...jako je dobar za igrice i za druge stvari imam ga ja..ako zelis stranicu sa koje sam ga ja kupio...mogu ti reci necu ovdje da ne bi bilo reklamiranja...a inace oni ti ga dostave...
Ajde ako neko moze ponuditi neki prijedlog i neka iskustva s njim
Ja imam Asus eeePC 1005H, iz T-mobilea, sa 6 cell baterijom... Performanse su standardne za Atom, nemam ti šta puno o tome reć, radi dobro za svoju svrhu, bez problema normalno imam otvorena 2-3 firefox prozora sa po desetak tabova bez nekog štekanja i slično... Kvaliteta izrade je po meni dosta dobra, nisam još čuo nikakvog škripanja iz njega. Tipkovnica je sasvim u redu, tipkam bez gledanja inače i nemam problema što se tiče toga s njim... Koristim ga kad idem u NSB učit, i tamo bez problema izdrži surfanje, znači, na wi-fi uz slušanje muzike u winampu jedno 6-8 sati na bateriji. Može ga se nać za oko 2500 kn, pogledaj na nabava.net. Ako imaš još kakva pitanja, pitaj.