Kupnja i promjena procesora

poruka: 7
|
čitano: 1.708
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Situacija je ova. Imam Lenovo Z570, unutra je i3 2330 @2.2GHz. Sad ono što mene zanima je može li se igdje u hrvatskoj nabaviti ili naručiti Core i5 ili čak i7? 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Kupnja i promjena procesora
Shadowstrike kaže...

Situacija je ova. Imam Lenovo Z570, unutra je i3 2330 @2.2GHz. Sad ono što mene zanima je može li se igdje u hrvatskoj nabaviti ili naručiti Core i5 ili čak i7? 

Ne znam baš, i da moreš to ti je skup sport, onda moraš mijenjat i hlađenje... to bi te na kraju koštalo više neg novi lap.

Trust me, I'm a Jedi!
14 godina
neaktivan

Nebi baš rekao da moram mijenjat hlađenje, vidio sam Z570 sa i5 i ima identično hlađenje. Gledam po Ebay-u, ima jedan sandy bridge i5 i košta 150$, što mi se i ne čini baš kao nekom velikom cifrom za takav procesor.

14 godina
neaktivan

možeš staviti u svoj laptop i5 2520M i 2540M (PGA) i možes staviti i i7 2760QM,2920XM,2860QM,2960XM naime kupiš iz nekog laptopa novijeg nekad ih ja znam imati kad kupim laptop sa pokvarenom matičnom za dijelove pa prodam displej,procesor itd..pojedinačno bude oko 400 kuna procesor.

Imaš ovdje pa provjeri http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3%20Mobile%20i3-2330M.html

lijep pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 21:46 (vendetta).
13 godina

samo da ti skrenem pozornost da i5 mobile nije quad kako mnogi misle nego je to isto kao tvoj i3 dualac samo s vecim taktom tako da se po meni neisplati ugradjivat nista ispod i7..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

slažem se sa ovom tvrdnjom,kupi neki i7 sa 6mb keša 2.5ghz koji možeš i clockati na 3.5 ghz bez problema a to je već druga tema.

14 godina
neaktivan
vendetta kaže...

možeš staviti u svoj laptop i5 2520M i 2540M (PGA) i možes staviti i i7 2760QM,2920XM,2860QM,2960XM naime kupiš iz nekog laptopa novijeg nekad ih ja znam imati kad kupim laptop sa pokvarenom matičnom za dijelove pa prodam displej,procesor itd..pojedinačno bude oko 400 kuna procesor.

Imaš ovdje pa provjeri http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3%20Mobile%20i3-2330M.html

lijep pozdrav

Woa, nisam znao da je i5 isto dual core :S 

Aj ak ćeš imat neš tak sa i7 javi mi, rado bi uzeo. Baš kopam po njuškalu, ali nema baš pokvarenih sa i7 serijom procesora, štoviše nema ni sa i5.

E još kad bi mogao i grafičku promjenit :D  

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice