POZZZ
Prije neki dan mi se desilo da je zalivena tipkovnica na mom laptopu,ne strašno...par kapljica na području entera pgup-pgdn....izvadili ju sušili i radi sad ok...no međutim,moj muž dok je našao od kud se vadi tipkovnica razvrnio je sve moguče šarafe po njemu,naravno odozdo,vadio hard,,ram nije dirao.Uglavno što se dešava,prilikom starta laptopa a radi se o lenovo 3000 n200 ,javlja se pozadina bijela sa natpisom lenovi i ispod za normalno dizanje win sustava pritisnite lenovo care tipku...dakle dok to piše jave se 4 krata tona..bip..bip..bip..bip...ulazi u bios i tad počinje konstatntno pištanje oko 10-15sekundi...daje mi opcije da sa esc normalno startam win,da sa f12 biram booth..i da sa f10 idem u bios...ja šta god izaberem isto je,,esc..normalo strata win i do sljedečeg restarta radi ok. prije pokretanja win pojavi se crni ekran i bijela crtica i opet pištanje....dok ne stisnem enter,,tad se win pokreču....ne javlja greške...bios,,čini mi se sve ok...everest je pokrenut daje ok temperaturu,od antivirusa imam nod i antimalware(malwarebytes)ne pokazuju virus...ima li tko iskusta sa tim tonovima jer po ponuđenim na netu ja te tonove ne nalazim...i neznam što bi moglo biti...molim pomoć...vas majstora