HP probook serija - problemi

poruka: 36
|
čitano: 18.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

koliko vidim na forumu, imate dosta problema sa probook serijom. Ja također imam dosta problema. Laptop star godinu dana:

• Otišla baterija skroz
  • pregrijava se
  • gasi se prilikom igranja igrica ili gledanja HD filmova
  • Prilično zuji (to se da riješit čišćenjem prašine iz ventilatora)
  • neke sitnije stvari

Katastrofa. Nas je 6 u društvu kupilo tu seriju i 5 nas ima problema s njim, a ovcaj šesti ga previše ne koristi pa ono...

Također, prilikom otvaranja laptopa, praktički morate potrgati kučište jer je tako napravljeno. Pucaju one plastične kopče sastrane tako da kad ga prvi put otvorite, to je to. Više nije isti. Da imam para za novi, već bi ga davno bacio kroz prozor...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 20:49 (cyb3r).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Buraz(na forumu je strbi) isto ima nemoguće probleme ...tek je prošla godina dana....dobro da je produžio garanciju....sad nek popravljaju kak znaju ili nek pljunu novi...briga me

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Evo ja također imam Probook.(moj pc)

Kupljen u prvom mjesecu ove godine, nakon 2 mjeseca otišo hard. Bio je laptop pod garancijom, pa sam ga poslao na servis. Nakon "samo" 5 tjedana popravak, tj zamjena diska, je završen i ja sav sretan.

Prošli tjedan mi opet počelo nešto zastajkivati i trokirati. Skeniram ja to sa HDtune i veli da imam 241 bad sector. Krasno.

Laptop radi 2 sata dnevno, od toga sat vremena surfanje, sat vremena team fortress 2. Nema logike

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eto... samo sam htio potvrdu da mnogi imaju probleme.

Da, na HDD sam zaboravio, i ja sam imao problema i stavio sam novi. Nikad više HP, to je jedino što mogu reći.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HP probook serija - problemi
cyb3r kaže...

Eto... samo sam htio potvrdu da mnogi imaju probleme.

Da, na HDD sam zaboravio, i ja sam imao problema i stavio sam novi. Nikad više HP, to je jedino što mogu reći.

Slažem se {#}

16 godina
neaktivan

Nadam se da je Acer bolji(ja am ga uzeo :D )

No slupajte sljedeće..Mene danas nije bilo doma i zove stara ADM da vidi kad mogu donejti laptop na servis.Kaže oni da ga nemogu otvoriti jer je pod garancijom.Kaže njima stara dobro ok tko je onda zadužen za to.Kažu oni lijepo HG Spot u Rugvici tamo negdje(to nam je najbliži servis ovlašteni) i zove ona tamo javi se teta ugodnog glasa i moja stara objasni problem i pita još koliko bi koštalo čiščenje od prašine(jer naravno zna da to nigdje nije džabe) i kaže teta njoj gospođo to vam sve spada u servis,to je besplatno!!Reče moja stara ok onda ako je besplatno..

Što mislite jel bespaltno??

Ja sam odma reko da je to neki žešči zajeb jer to nigdje nije beplatno.Halo,pa svi bi onda nosili da im čiste u ovlaštenom servisu..

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ako je HGspot u pitanju i ako imaš garanciju onda mislim da je. Ja sam prije 2 godine nosio stari laptop pod garancijom jer sam imao problema sa tipkom za paljenje i rekao sam im da ga ociste i napravili su to besplatno

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Nadam se da je Acer bolji(ja am ga uzeo :D )

No slupajte sljedeće..Mene danas nije bilo doma i zove stara ADM da vidi kad mogu donejti laptop na servis.Kaže oni da ga nemogu otvoriti jer je pod garancijom.Kaže njima stara dobro ok tko je onda zadužen za to.Kažu oni lijepo HG Spot u Rugvici tamo negdje(to nam je najbliži servis ovlašteni) i zove ona tamo javi se teta ugodnog glasa i moja stara objasni problem i pita još koliko bi koštalo čiščenje od prašine(jer naravno zna da to nigdje nije džabe) i kaže teta njoj gospođo to vam sve spada u servis,to je besplatno!!Reče moja stara ok onda ako je besplatno..

Što mislite jel bespaltno??

Ja sam odma reko da je to neki žešči zajeb jer to nigdje nije beplatno.Halo,pa svi bi onda nosili da im čiste u ovlaštenom servisu..

Ako je pod garancijom eventualno možda i je besplatno al nisam ziher...al mislim da ne računaju puno za čišćenje venta. Imaš i onih sprejeva za kupit za pročistit vent od prašine, mislim da je oko 100 kn

16 godina
neaktivan

U pitanju je laptop kupljen u ADM-u istekla je ona osnovna garancija i produžena je s novom kupljenom

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

da al zar nisi napisao da ga nosis u HGspot u Rugvici? Dakle ta ekipa ce ti servisirati laptop

mada mi je to malo cudno da ADM salje HGspot-u (konkurenciji) laptop na servisiranje. sta je HGspot jedini ovlasteni za to  u nas?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

da al zar nisi napisao da ga nosis u HGspot u Rugvici? Dakle ta ekipa ce ti servisirati laptop

mada mi je to malo cudno da ADM salje HGspot-u (konkurenciji) laptop na servisiranje. sta je HGspot jedini ovlasteni za to  u nas?

Čuj mene HGSpot...neznam koji mi je bog...HP ima ovlašteni servis u Rugvisi...sry my bed :D

16 godina
protjeran

meni HP 4525S je krepao prvi dan cin je dosao maticna otisla pohvala za 5, dok Dell studio 1537, imam 3 godine i nikad nista niej crklo samo przilica kada puknem pun shut i onda se nesto zezne unutril.

zvoneeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam hp 4520s, sve šljaka, sve  pet, pohvale samo. tipkovnica i ekran odlične. 

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je neki gadan kvar, već sam zatražio pomoć ali ovdje ne vidim odgovora još. Uglavnom moj je normalno radio sve do danas...više ga nemrem upaliti -.-

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

probaj izvadit bateriju ako i dalje nepali se onda ga nosi na servis

zvoneeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ProBook 4710s, godinu dana star, svaki dan radi min 8h i nemam nikakvih problema sa njim. Kupljen u mikronisa, sluzi mi kao radni komp (programiranje najcesce) i prezadovoljan sam. Baterija traje do 3 h, tipkovnica ugodna. Nadam se da necu dijelit vasu sudbinu.
Mentalist je moj idol...

1 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...
ProBook 4710s, godinu dana star, svaki dan radi min 8h i nemam nikakvih problema sa njim. Kupljen u mikronisa, sluzi mi kao radni komp (programiranje najcesce) i prezadovoljan sam. Baterija traje do 3 h, tipkovnica ugodna. Nadam se da necu dijelit vasu sudbinu.

I ja se nadam {#}

17 godina

Planiram uskoro kupiti notebook i prvo sam htio Dell Inspirion N7010, pa sam vidio da za te novce mogu dobiti puno jači prijenosnik i zapeo mi je za oko HP 4720s XX838EA, vidim da ima dosta primjedaba na Pro seriju pa me zanima da li netko ima iskustva s ovim modelom. Cura mi ima HP, sestra HP G62 i nema nikakvih problema, pa ne znam ako ima nešto na ovom medelu da netko zna da ga bolje ne uzimam? THX

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
14 godina
neaktivan

Općenito te serije imaju dosta problema. Što misliš zašto smo ih mi uzimali? Odličan omjer cijene i kvalitete. Na kraju je ta kvaliteta - šrot.

Nemoj se zavarat. HP u zadnje vrijeme dosta loše komponente stavlja unutra. Ako mene pitaš, radije uzmi della sa slabijom grafikom (to je vjerojatno ta razlika), nego HP jer je neisplativo.

16 godina
protjeran

Hp, od Paviliona do Probooka i neznam ti cega sve ima greske

zvoneeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cyb3r kaže...

Pozdrav svima,

koliko vidim na forumu, imate dosta problema sa probook serijom. Ja također imam dosta problema. Laptop star godinu dana:

• Otišla baterija skroz
  • pregrijava se
  • gasi se prilikom igranja igrica ili gledanja HD filmova
  • Prilično zuji (to se da riješit čišćenjem prašine iz ventilatora)
  • neke sitnije stvari

Katastrofa. Nas je 6 u društvu kupilo tu seriju i 5 nas ima problema s njim, a ovcaj šesti ga previše ne koristi pa ono...

Također, prilikom otvaranja laptopa, praktički morate potrgati kučište jer je tako napravljeno. Pucaju one plastične kopče sastrane tako da kad ga prvi put otvorite, to je to. Više nije isti. Da imam para za novi, već bi ga davno bacio kroz prozor...

i kod mene SVI ovi problemi koje si naveo. imam 4515s a uzeo sam HP jer sam mislio da imaju dobru bateriju, izradu i sl...frlo loše. sljedeći kad bude neće biti HP sigurno.

16 godina
protjeran

Dell, prva liga. Imam ja a i moji frendovi i prezadovoljni, Toshibe se nisu nešto pokazale,

zvoneeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo mali update - laptop je još živ {#}

Upravo skenirao sa HDtune, sad javlja 267 bad sectora

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kokokoko kaže...

Dell, prva liga. Imam ja a i moji frendovi i prezadovoljni, Toshibe se nisu nešto pokazale,

to-shiba baš i ne-shiba xD

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
14 godina
neaktivan

Ja sam se baš nabrijao na 4502s, i sad su me ubile ovdje poruke :))

1 0 hvala 0
15 godina

A gle, sve je to sreća {#}

Ja imam doma još 2 HP laptopa, jedan star 3 a drugi 5 godina, i još uvijek rade ko zmajevi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
underdog kaže...

A gle, sve je to sreća {#}

Ja imam doma još 2 HP laptopa, jedan star 3 a drugi 5 godina, i još uvijek rade ko zmajevi

Ma ja isto mislim da je stvar sreće, Imam HP DeskJet 3550 i kupovao sam samo orginal boju i godina već radi i nikad nikavih problema stvarno, kada budem kupuvao idući printer bit će ponovo HP, kao što sam prije napisao sestra ima HP G62, a cura ProBook 4510s i njoj je otišla matična, ali nakon toga sve radi bez problema... Što se tiče kvara kod matičnih, diskova, procesora mislim da je tu ponajviše kriv proizvođač toga dijela hardwera, a ne sam HP, možda se varam ali tako mislim. Kupio sam prije par godina Fortron BlueStorm napajanje i platio sam oko 500Kn, došao sam doma spojio sve, priključio na mrežu i samo je puklo i zadimilo se... tako da mislim da je uvijek malo stvar i sreće kako će hardware reagirati...

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
14 godina
neaktivan

ma katastrofa...imam hp4510s i osjetim na njemu da je svaki dan sve sporiji i sporiji i da sve vise zuji...jednog dana ga samo necu moci upaliti....moram nositi na servis...sve je napiso (hrvojestr)...a jedino ga korisitm za skolu i malo crossfire...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vec 8 mjeseci imam HP 4421s, radi savrseno...

Od tih 8 mjeseci upaljen je bar 6-6.5 mjeseci. Resetirao ga prije 3 tjedna, SP1 update i to je to...

Mozda sto je moj kupljen u Hong Kongu pa je iz dobre serije... tko zna sta nama tamo salju... groar...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

iz mog iskustva mogu reči da probokovi imaju stvarno bolesti 50-50 je šansa da nečete imat problema a to je jadno za hp, g serija im je puno bolji omjer dobivenog i uloženog po mom mišljenju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice