HP probook serija - problemi

poruka: 36
|
čitano: 19.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

NIKADA VISE NE UZIMAM HP!!

ostavio sam ga na servisu za onaj punjac sta mi steka i zbog ventilatora sto jako radi i sve jako buci da ga ociste od prasine i sve...i sada su ga zaprimili i rekli da ce biti gotov za negdje 1 tjedan...od kada ciscenje traje 1 tjedan?? znam da nije moj laptop jedini tamo ali opet...

sve u svemu jako kvarljiva serija...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HP probook serija - problemi
brainiac kaže...

Vec 8 mjeseci imam HP 4421s, radi savrseno...

Od tih 8 mjeseci upaljen je bar 6-6.5 mjeseci. Resetirao ga prije 3 tjedna, SP1 update i to je to...

Mozda sto je moj kupljen u Hong Kongu pa je iz dobre serije... tko zna sta nama tamo salju... groar...

i moj je normalno radio 8 mjeseci...sada nakon 1 godine pocinje raditi probleme...imam srece sto sam produzio garanciju...a mozda imas pravio, ko zna sta oni nama salju..

15 godina
neaktivan
strbi kaže...

NIKADA VISE NE UZIMAM HP!!

ostavio sam ga na servisu za onaj punjac sta mi steka i zbog ventilatora sto jako radi i sve jako buci da ga ociste od prasine i sve...i sada su ga zaprimili i rekli da ce biti gotov za negdje 1 tjedan...od kada ciscenje traje 1 tjedan?? znam da nije moj laptop jedini tamo ali opet...

sve u svemu jako kvarljiva serija...

ajd mi sada logikom objasni kakve veze ima vrsta laptopa sa rokom ? Možda imaju još 100 drugih kompova za čistit pa prvo valjd treba njih ?

I to sa kvarovima, nije serijski. Moj se evo nešto zeznuo ali ispada da sam samo trebao BIOS resetirati, i sada radi fino već 1 i pol godinu. Ipak ima tu faktora oko održavanja i količine uporabe (svaki dan ga palim i radi preko 4 sata dnevno), neki imaju više sreće neki manje.

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
14 godina
neaktivan

vrsta laptopa nema veze jer je to ovlasteni hp-ov servis...ali mi se opet nekako cini dugo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

vrsta laptopa nema veze jer je to ovlasteni hp-ov servis...ali mi se opet nekako cini dugo...

radio sam u servisu pa znam, sasvim normalno

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
14 godina
neaktivan
pbandov kaže...
strbi kaže...

radio sam u servisu pa znam, sasvim normalno

ok...rekli su mi da mi punjac spada u garanciju, a sada je vec prosla godina dana....inace punjac je samo 6 mjeseci ili 1 godinu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice