Pozdrav ekipa! Mama ima navedeni laptop i jako se grije, nakon nekog vremena postane jako vruć. Već sam probao sa usisavačem usisati prašinu i dlake od psa sa hladnjaka sa strane, ali ne pomaže, i dalje se grije. Može mi netko preporučiti koji hladnjak (vanjski ili unutarnji? stvarno neznam) da joj kupim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi izmjerio temperature ili onako, od oka?
Svi laptopi se dosta griju ako na njima igraš igrice, a imam navedeni laptop i još mi se nije zgasio zbog pregrijavanja( a spržen je u pečnici!)
Jesi izmjerio temperature ili onako, od oka?
Svi laptopi se dosta griju ako na njima igraš igrice, a imam navedeni laptop i još mi se nije zgasio zbog pregrijavanja( a spržen je u pečnici!)
samo ponekad se zna zgasiti, baterija je jako slaba pa je cijelo vrijeme na punjaču. Da provjerim temp. sa everestom ili? Jer sad ga koristim i već se osjeti smrad po plastici...
edit: laptop nije za igre nego office, internet, par filmova i to je ugl. to
evo, skines HW Monitor pa vidis temp... http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
ak je stalno na punjacu, izvadis bateriju i puno sa manje grije... vanjski ventovi ti nisu pretjerano skupi
ako su takve temp dok samo surfas onda je to debelo previse... kod surfanja i slicnih radnji temp bi trebale biti debelo ispod 50C a kod loada se tolerira i 70C... bios je podesen da gasi laptop kad se priblizi 100C
otvori ga, skini hladnjak, promjeni pastu, ocisti hladnjak i otvore od prasine... ako neznas daj nekome tko se razumije u to... vent ce ti pomoc al pastu bi trebalo mijenjat svakih godinu dana minimalno