evo zanima me,imam novi laptop,i imam eset iz 2007 i neće mi ga nikako updata,stalno već mjesec dana govori da mu nije potrebno.a isti takav sam instalira na stari laptop koji ima xp i updata ga je nakon 3-4 dana i radi crack i sve,a na visti neće i gotovo.uglavnom mislim stavit avast home edition...jel ima neko avast..malo samo gleda po forumima i spominje ih dosta avg al on mi je bezveze.glavno mi je da ima web shield i da je anti spajver i anti virus u jednom.ovaj je besplatan godinu dana,avast mislim.
Avast
- poruka: 22
- |
- čitano: 2.996
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jel ima neka avira free na netu ko avast?
Od tog Avastovog Web Shielda nema koristi on ne valja slampavo i mlitavo, Avira ga sisa na svakom polju a da ne spominjemo detekciju u odnosu na Avast fino si stavi Aviru Free i nema problema iako ona nema WEb Shield jer u detekciji nema nikakve razklike izmedu nje i Premium verzije Avire to je isti Antivirusni Engine da ne bi bilo zabune!!!
http://download.cnet.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus/3000-2239_4-10322935.html
znači ta avira mi ima sve potrebno,normalno se updejta i sve radi ok?
ok,thanks!
e da! jel mi uz tu aviru treba još neki anti spajver?
znači ta avira mi ima sve potrebno,normalno se updejta i sve radi ok?
ok,thanks!
e da! jel mi uz tu aviru treba još neki anti spajver?
Kao skenere za ciscenje tu su ti odlicni Malwarebites i Superantyspyware i to ti je to samo prije svakog skeniranja s njima napravis Update pa onda skeniras i nema problema drugo ti ne treba!!!
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE
ček znači stavim i antispajever i aviru zajedno?? a idem,neću valjda nešto sje....
ček znači stavim i antispajever i aviru zajedno?? a idem,neću valjda nešto sje....
Neces nista zeznut ne boj se prvo stavi Aviru pa poslije Malwarebites a na kraju Superantispyware Free verziju koja je samo skener pa tu nema problema!!!
ok,sorri na pilanju
ja koristim avast i jako je dobar program nikad mi komp nije tako dobro radio ja ga svima preporučujem imao sam i avira ali avast mi je nekako bolji
ja koristim avast i jako je dobar program nikad mi komp nije tako dobro radio ja ga svima preporučujem imao sam i avira ali avast mi je nekako bolji
evo ispalo da kad je avira skenirala sve da je u tom famoznom nodu mome što se neće updata trojanac.bravo avira.a što je onaj neki comodo firewall,sad mi je upaljen od windowsa firewall.
evo ispalo da kad je avira skenirala sve da je u tom famoznom nodu mome što se neće updata trojanac.bravo avira.a što je onaj neki comodo firewall,sad mi je upaljen od windowsa firewall.
zašto da ga isključim..???nekužim se ja baš u te stavri kao što vidite pa mi treba nešto jednostavno i efikasno.
zašto da ga isključim..???nekužim se ja baš u te stavri kao što vidite pa mi treba nešto jednostavno i efikasno.
Tebi treba Pc Tools Firewall skini ga lagan je za upotrebu i dobar jasno ali prvo iskljuci Windows Firewall u Control Panel, u toku instalacije tog firewalla makni kvacicu sa Threatfire i kad te pita izaberi Expert Mode i to je to neces imat s njim problema uopce samo klikas allow pod pretpostavkom da ti je komp cist, Comodo Firewall je za tebe pre zahtjevan njega ne stavljaj!!!
ok,pokušat ću.by the way onaj malver što sam skinio sa tvoga linka već nalazi nekakve bugove.ništa me onaj nod nije štitija.ž
Hvala.
a jel ima neka avira free na netu ko avast?
Imao sam aviru i nisam bio zadovoljan. Prešao sam na Nod koji je uredno radio svoj posao, ali imao sam nekih problema sa updateom pa sam prešao na avast koji se u kombinaciji sa dobrim firewallom neklanja nikom.
Znači moja preporuka avast.