Avast

poruka: 22
|
čitano: 2.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Avast

evo zanima me,imam novi laptop,i imam eset iz 2007 i neće mi ga nikako updata,stalno već mjesec dana govori da mu nije potrebno.a isti takav sam instalira na stari laptop koji ima xp i updata ga je nakon 3-4 dana i radi crack i sve,a na visti neće i gotovo.uglavnom mislim stavit avast home edition...jel ima neko avast..malo samo gleda po forumima i spominje ih dosta avg al on mi je bezveze.glavno mi je da ima web shield i da je anti spajver i anti virus u jednom.ovaj je besplatan godinu dana,avast mislim.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Avast
nemoj avast. preporučam aviru. koristim ju i stvarno je super. pa nije džabe proglašena najboljim antivirusom u 2008. godini
16 godina
neaktivan

a jel ima neka avira free na netu ko avast?

17 godina
Avast

Od tog Avastovog Web Shielda nema koristi on ne valja  slampavo i mlitavo, Avira ga sisa na svakom polju a da ne spominjemo detekciju u odnosu na Avast fino si stavi Aviru Free i nema problema iako ona nema WEb Shield jer u detekciji nema nikakve razklike izmedu nje i Premium verzije Avire to je isti Antivirusni Engine da ne bi bilo zabune!!!Cool

http://download.cnet.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus/3000-2239_4-10322935.html

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 22:35 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znači ta avira mi ima sve potrebno,normalno se updejta i sve radi ok?

ok,thanks!

e da! jel mi uz tu aviru treba još neki anti spajver?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 22:38 (joe_hollywood).
16 godina
neaktivan
joe_hollywood kaže...

znači ta avira mi ima sve potrebno,normalno se updejta i sve radi ok?

ok,thanks!

e da! jel mi uz tu aviru treba još neki anti spajver?

stavi malwarebytes ili Superantispyware + comodo firewall(samo FW ne   comodo av i defense +)
i to je to....
svje je besplatno 
17 godina
Avast

Kao skenere za ciscenje tu su ti odlicni Malwarebites i Superantyspyware i to ti je to samo prije svakog skeniranja s njima napravis Update pa onda skeniras i nema problema drugo ti ne treba!!!Cool

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ček znači stavim i antispajever i aviru zajedno?? a idem,neću valjda nešto sje....

16 godina
joe_hollywood kaže...

ček znači stavim i antispajever i aviru zajedno?? a idem,neću valjda nešto sje....

smije se. ne smiješ samo dva ili više antivirusa zajedno
17 godina
Avast

Neces nista zeznut ne boj se prvo stavi Aviru pa poslije Malwarebites a na kraju Superantispyware Free verziju koja je samo skener pa tu nema problema!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok,sorri na pilanju Smijeh

16 godina
neaktivan
Avast

ja koristim avast i jako je dobar program nikad mi komp nije tako dobro radio ja ga svima preporučujem imao sam i avira ali avast mi je nekako bolji

0 0 hvala 0
16 godina
gamer2400 kaže...

ja koristim avast i jako je dobar program nikad mi komp nije tako dobro radio ja ga svima preporučujem imao sam i avira ali avast mi je nekako bolji

a možda si navikao na avast pa ti avira ne paše. ja sam koristio i avg, i nod32, neko vrijeme malo i avast, probao sam i vipre i sad sam na aviri i na njoj ostajem zauvijek.
16 godina
neaktivan

evo ispalo da kad je avira skenirala sve da je u tom famoznom nodu mome što se neće updata trojanac.bravo avira.a što je onaj neki comodo firewall,sad mi je upaljen od windowsa firewall.

16 godina
joe_hollywood kaže...

evo ispalo da kad je avira skenirala sve da je u tom famoznom nodu mome što se neće updata trojanac.bravo avira.a što je onaj neki comodo firewall,sad mi je upaljen od windowsa firewall.

bravo avira...
windowsov firewall isključi, a comodo... comodo je malo kompliciran pa ti se možda neće svidjeti, ali on je meni najboji vatrozid
16 godina
neaktivan

zašto da ga isključim..???nekužim se ja baš u te stavri kao što vidite pa mi treba nešto jednostavno i efikasno.

16 godina
joe_hollywood kaže...

zašto da ga isključim..???nekužim se ja baš u te stavri kao što vidite pa mi treba nešto jednostavno i efikasno.

zato što imaš dva vatrozida. windowsov i comodo. windowsov isključi, a comodo stavi na safe mode
17 godina
Avast

Tebi treba Pc Tools Firewall skini ga lagan je za upotrebu i dobar jasno ali prvo iskljuci Windows Firewall u Control Panel, u toku instalacije tog firewalla makni kvacicu sa Threatfire i kad te pita izaberi Expert Mode i to je to neces imat s njim problema uopce samo klikas allow pod pretpostavkom da ti je komp cist, Comodo Firewall  je za tebe pre zahtjevan njega ne stavljaj!!!Cool

http://www.pctools.com/firewall/

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 0:15 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok,pokušat ću.by the way onaj malver što sam skinio sa tvoga linka već nalazi nekakve bugove.ništa me onaj nod nije štitija.ž

Hvala.

16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
gamer2400 kaže...

a možda si navikao na avast pa ti avira ne paše...
 moguće je i to što ti kažeš
16 godina
joe_hollywood kaže...

a jel ima neka avira free na netu ko avast?

Imas je na BUG DVD
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Avast

Imao sam aviru i nisam bio zadovoljan. Prešao sam na Nod koji je uredno radio svoj posao, ali imao sam nekih problema sa updateom pa sam prešao na avast koji se u kombinaciji sa dobrim firewallom neklanja  nikom.

Znači moja preporuka avast.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 13:10 (Joso162).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice