Pozdrav!
Kupio sam prije 2 dana ovaj notebook i prezadovoljan sam. Jedino što nisam skužio i što nisam našao drivere za 2 tipke koje se uključuju uz pomoć Fn. Instalirao sam drivere za tipkovnicu i sve one utilitye i sve kombinacije Fn+ tipka mi rade osim dvije koje ne znam zašto neće, da li fali driver ili što. To su tipka "C" i "V". C ima nekakav pravokutnik u kojem je slovo S, a tipka V služi valjda za snapshot jer je nacrtana kamera... Slika je u privitku... Windowsi su 7 Ultimate x64. THX
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"V" vjerojatno ima veze sa ugrađenom kamerom
Nisi li dobio nekakav "user manual" ili slično? Tamo bi takve stvari trebale biti opisane.
Nego, jel to ova verzija s i3 što kruži po hrvatskoj?
Nisi li dobio nekakav "user manual" ili slično? Tamo bi takve stvari trebale biti opisane.
U manualu nema ništa takvo... nema ništa obješnjeno za funkcijske tipke. Da to je s i3 SandyBridgeom
Skidao sam redom drivere i sada sve radi ok. THX
U manualu nema ništa takvo... nema ništa obješnjeno za funkcijske tipke. Da to je s i3 SandyBridgeom
Evo našao ja na strani 43 engleskog manuala
Fn+C: Toggles "Splendid Video Intelligent Technology" function ON and OFF.
Fn+V: Toggles "Live Frame" software application.
Edit: vidim snašao si se u međuvremenu
Kakvi su dojmovi? :)
Kakvi su dojmovi? :)
Odlični! Ima dvije grafičke, jedna integrirana koja se brine za rad pod OS-om i jednistavim aplikacijam, a za igre je tu GT540M 1GB. Stvarno nemam nikakve zamjerke. Danas sam baš probao HOMM V Complete sve na very high i radi bez problema :)