Asus K53SV tipkovnica

poruka: 7
|
čitano: 4.726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Asus K53SV tipkovnica

Pozdrav!
Kupio sam prije 2 dana ovaj notebook i prezadovoljan sam. Jedino što nisam skužio i što nisam našao drivere za 2 tipke koje se uključuju uz pomoć Fn. Instalirao sam drivere za tipkovnicu i sve one utilitye i sve kombinacije Fn+ tipka mi rade osim dvije koje ne znam zašto neće, da li fali driver ili što. To su tipka "C" i "V". C ima nekakav pravokutnik u kojem je slovo S, a tipka V služi valjda za snapshot jer je nacrtana kamera... Slika je u privitku... Windowsi su 7 Ultimate x64. THX {#}

ASUS K53SV tipkovnica ASUS K53SV tipkovnica
Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asus K53SV tipkovnica

"V" vjerojatno ima veze sa ugrađenom kamerom 

Nisi li dobio nekakav "user manual" ili slično? Tamo bi takve stvari trebale biti opisane.

Nego, jel to ova verzija s i3 što kruži po hrvatskoj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Asus K53SV tipkovnica
McVily77 kaže...

Nisi li dobio nekakav "user manual" ili slično? Tamo bi takve stvari trebale biti opisane.

U manualu nema ništa takvo... nema ništa obješnjeno za funkcijske tipke. Da to je s i3 SandyBridgeom

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
17 godina

Skidao sam redom drivere i sada sve radi ok. THX

14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
McVily77 kaže...

U manualu nema ništa takvo... nema ništa obješnjeno za funkcijske tipke. Da to je s i3 SandyBridgeom

Evo našao ja na strani 43 engleskog manuala {#}

Fn+C: Toggles "Splendid Video Intelligent Technology" function ON and OFF.

Fn+V: Toggles "Live Frame" software application.

Edit: vidim snašao si se u međuvremenu {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 2:38 (McVily77).
16 godina
Asus K53SV tipkovnica

Kakvi su dojmovi? :)

DUMP Udruga mladih programera
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fearless kaže...

Kakvi su dojmovi? :)

Odlični! Ima dvije grafičke, jedna integrirana koja se brine za rad pod OS-om i jednistavim aplikacijam, a za igre je tu GT540M 1GB. Stvarno nemam nikakve zamjerke. Danas sam baš probao HOMM V Complete sve na very high i radi bez problema :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice