Asus K ili N serija

poruka: 10
|
čitano: 6.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus K ili N serija

Pozdrav!

Kupujem si laptop ovaj mjesec (cca 5000kn) jel se nadam popustima. Dvoumim se između Asusove serije K ili N. Laptop mi treba kao zamjena za stolno računalo, pa i povremeno igranje (npr. ANNO). Imao sam prilike koristit seriju N-73 i ne sviđa mi se uvijanje tipkovnice pa me zanima dali je drugačije u K seriji. Isto tako me zanima kakvo je hlađenje u oba modela pogotovo sa i7 procesorom kao što je ovaj ispod, i dali bi to bio best buy za ove novce?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_199&products_id=10726

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Asus K ili N serija

imam k73 sa i5 i hlađenje mi se cini i vise nego dobro ma da nisam jos isprobao igrati nista, a sto se tice tipkovnice da uvija se ali nije da to smeta u funkcionalnosti

14 godina
neaktivan
Asus K ili N serija

Imam K53SV s i3 procesorom i hlađenje mu je odlično. Maksimalna temperatura pod opterećenjem (GTA4, MW3) je 75 C, a u normalnom radu se vrti oko 40-45 C. Tipkovnica je također OK i ne uvija se.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus K ili N serija

Hvala, mislim da ću uzet ovaj K-73

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asus K ili N serija

Pozdrav!

Pitanje za malo iskusnije i obavještenije - zbog čega su laptopi jeftiniji u Hr (u odnosu na BiH)? Je li se meni to čini ili je zaista tako?

0 0 hvala 0
15 godina
Asus K ili N serija

neki dan sam stavljao liku windows 7 na asus K73  model s intel core i3 procesorom...jedva sam mu ga vratio kolko mi se laptop svidio...hladenje je odlicno a o kvaliteti da ne pricam...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asus K ili N serija

nakon 3tj koristenja k73... tipkovnica se uvija kad malo temperamentnije pises ali ne smeta ma da je glupo sta su si to dozvolili... brzina vise nego zadovoljavajuca... e sad temp pri normalnom radu me malo zabrinula a krece se oko 50 stupnjeva a kad sam ukljucio pes2012 naglo sam osjetio povecanje temp na otvoru di izlazi zrak i to nakon 5 min igranja i to me malo zabrinulo jer ce sa vremenom samo biti gore i    neznam koliko je tocno normalna temp... uglavnom z asad komp funkcionira, vidjet cemo do kada ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drkicacrew kaže...

nakon 3tj koristenja k73... tipkovnica se uvija kad malo temperamentnije pises ali ne smeta ma da je glupo sta su si to dozvolili... brzina vise nego zadovoljavajuca... e sad temp pri normalnom radu me malo zabrinula a krece se oko 50 stupnjeva a kad sam ukljucio pes2012 naglo sam osjetio povecanje temp na otvoru di izlazi zrak i to nakon 5 min igranja i to me malo zabrinulo jer ce sa vremenom samo biti gore i   neznam koliko je tocno normalna temp... uglavnom z asad komp funkcionira, vidjet cemo do kada ...

Normalno je da se temperatura podigne prilikom igranja igrice. Na mom K53SV s i3 procom i GT 540M grafom temperatura u normalnom radu se kreće oko 40-45 C, a u idle se spusti na 35 C. Maksimalna prilikom igranja zahtjevnijih igrica iznosi 75 C.

15 godina
neaktivan
Marinac_SEAL kaže...
drkicacrew kaže...

nakon 3tj koristenja k73... tipkovnica se uvija kad malo temperamentnije pises ali ne smeta ma da je glupo sta su si to dozvolili... brzina vise nego zadovoljavajuca... e sad temp pri normalnom radu me malo zabrinula a krece se oko 50 stupnjeva a kad sam ukljucio pes2012 naglo sam osjetio povecanje temp na otvoru di izlazi zrak i to nakon 5 min igranja i to me malo zabrinulo jer ce sa vremenom samo biti gore i   neznam koliko je tocno normalna temp... uglavnom z asad komp funkcionira, vidjet cemo do kada ...

Normalno je da se temperatura podigne prilikom igranja igrice. Na mom K53SV s i3 procom i GT 540M grafom temperatura u normalnom radu se kreće oko 40-45 C, a u idle se spusti na 35 C. Maksimalna prilikom igranja zahtjevnijih igrica iznosi 75 C.

Pa zato ne znam dali da uzme i5 ili i7, čuo sam da se laptopi sa i7 dosta griju

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_199&products_id=10726

http://www.hgspot.hr/shop.aspx?q=&pid=67151

14 godina
neaktivan
Asus K ili N serija

a gle, vjerojatno ima tu neko strucan da ti kaze ali da sam sad odlucujem vjerojatno bi uzeo i7 jer nije neka razlika u cijeni.. al buni ovo sta pise da ima usb 3.0 jer koliko znam ni jedan k73 to nema (i to je dosta velika mana).

a sto se tice ovih temperatura... naravno da sam svjestan da ga igrice dodatno griju jer se pokrene i graficka itd ali nisam ocekivao da ce pri normalno radu ( internet, skidanje torrnta, gledanje filmova) temp ici preko 50 stupnjeva pogotovo jer je novi i jer sam ga i uzeo jer se pricalo da ima dobro hlađenej i kvalitetu..al ok mozda drugi imaju i vecih problema :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice