Slike vaših kućnih ljubimaca

poruka: 1.202
|
čitano: 378.942
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Danny_HR kaže...

Ja ne stavljam svaki mjesec, to je pretjerano IMO.

Stavim joj 3-4 puta godišnje, za vrijeme ljetne sezone.

Danny, daj mi preporuku onda što da radim kad je kujica non stop u prirodu, valja se po lišću, prolazi kroz grmlje i ostalo?

Veterinar mi je rekao jednom mjesečno u ovoj sezoni sada kad ima krpelja..pa to ispada...4-5 puta godišnje...

17 godina
Danny_HR kaže...

Ja ne stavljam svaki mjesec, to je pretjerano IMO.

Stavim joj 3-4 puta godišnje, za vrijeme ljetne sezone.

Ja stavim svaka 3 mjeseca.

Jos jedan napomena: pas se ne smije smociti 2 dana prije i poslije apliciranja ampule.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Danny, daj mi preporuku onda što da radim kad je kujica non stop u prirodu, valja se po lišću, prolazi kroz grmlje i ostalo?

Veterinar mi je rekao jednom mjesečno u ovoj sezoni sada kad ima krpelja..pa to ispada...4-5 puta godišnje...

Samo je isčešljaš svaki put poslje šetnje i provjeriš ima li krpelja. U principu si miran tada.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina

Moj retriver je prije mjesec i nešto pokupio piroplazmozu, sreća pa sam brzo skužio što je pa se sve dobro završilo,

zbog duge dlake dosta mi je teško sve krpelje locirat, isto je imao par tih zaštitnih ogrlica al ampule su ipak najbolje rješenje.

16 godina
neaktivan

Evo da i ja stavim slike svog psa. Vrsta je lagotto romagnolo i zove se Bart.

BBC2 nick: reader562
13 godina

Možeš s njim po tartufe u Istru {#}

16 godina
neaktivan

Imam i zenku. Zove se Emi.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 19:07 (mitchell).
15 godina
neaktivan

Slatkiš. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan

Koja je bitna razlika izmedju dugodlakih stenaca njemackog ovcara i kratkodlakih????

I koliko je bitno kad se kupuju stenci da su im roditelji nekog sampionskog porjekla ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
Intelovac123 kaže...

Koja je bitna razlika izmedju dugodlakih stenaca njemackog ovcara i kratkodlakih????

I koliko je bitno kad se kupuju stenci da su im roditelji nekog sampionskog porjekla ;)

Ovo prvo u dužini dlake {#}

ovo drugo, uopće nebitno, dapače da udomiš mješanca bit će ti odaniji i zahvalniji nego da kupuješ neke skupe pasmine s pedigreom. Inače to koriste oni koji i dalje žele imati mladunčad, prodavati ih i što sve ne.

14 godina
neaktivan

Evo mog zečetine, za sve koji misle da su glupe životinje

http://www.geekcro.herobo.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 13:38 (bojcha).
14 godina
neaktivan

Evo i par slika

Sam sam pravio kučicu pa recite šta mislite

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 13:47 (bojcha).
13 godina
neaktivan

Evo i moga njemačkoga ovčara Brik star 2 mjeseca

16 godina
neaktivan
bojcha kaže...

Evo i par slika

Sam sam pravio kučicu pa recite šta mislite

Kako možeš zeca držat u kući?Meni su isto dragi zečevi ali to je pitanje higijene?
Jel radi puno nereda,smrdi li kuća od njega? 

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
Blazen22 kaže...

Evo i moga njemačkoga ovčara Brik star 2 mjeseca

Super sladak pas! u kom ste kvartu pošto vidim da ste iz Zagreba?

pozdrav

13 godina
neaktivan
ja sam inače iz vrbovca to je 20 km od zagreba
13 godina
neaktivan

evo još malo stari i novih {#}

14 godina
neaktivan
Ma ne smrde oni nimalo, stavio sam mu jos pleksiglas sastrane da ne stvara nered i kotacice ispod da se cijela kucica lako pomice, imam tarasu po kojoj on cijele dane skace tak da samo spava doma. Ima svoj wc u koji obavlja nuzdu i ak se on ne mjenja onda smrdi, tako da je to onda problem vlasnika a ne zeke. Ljudi se cesto javljaju s idejama da zecevi smrde, udi u pet-shop i tamo ne smrdi (ciste mu wc) al ljudi doma zaborave na zeku pa wc stoji par dana i od tud to da oni smrde. Smrde im gazde koje nisu sposobne odvojit minutu za uzet vrecicu, okrenut wc, usipat malo pijeska i vratit wc.
13 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Kako je medeni ja sam isto nedavno odgajao 3 mlade kujice srećom uspjeli smo ih udomiti nismo ih mogli imati još s psom i tri mačke.Daj još stavi neke slike ne mogu ih se zasititi.Dobro da sam našao ovu temu definitivno će se pratiti.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 21:25 (Ikarus01).
16 godina
Blazen22 kaže...

Cuteness Overload :)

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
13 godina
neaktivan

Ovo je malo offtopic, ali nisam htio otvarati novu temu.

Imam 2 pajčolanke (zlatne ribice). Od jučer jedna ne želi jesti, mirnija je nego inače i ponekad se izvrne na bok ili na leđa.

Što da radim, ne bih htio da uginu?

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
neaktivan

Stavljaš li im lijek nekad? Možda su se razbolile, a ako se izvrće to definitivno nije dobar znak. Probaj otići u pet shop i pitaj što raditi.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina

Koliko ih dugo imaš?

Ne želim te bedirat ali moje su se tak pred kraj ponašale :/

Wanna?
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Stavljaš li im lijek nekad? Možda su se razbolile, a ako se izvrće to definitivno nije dobar znak. Probaj otići u pet shop i pitaj što raditi.

Ne, neznam kakav da im dam.

Ukulele kaže...

Koliko ih dugo imaš?

Ne želim te bedirat ali moje su se tak pred kraj ponašale :/

1 godinu, postavio sam i slike tu negdje kad sam ih kupio :/

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
13 godina

Znam da im se daju Medazol rastopljene tablete kad gube apetit i težinu.

Ali najbolje nazovi veta.

EDIT

Daj si tu pogledaj još

http://www.zlatnaribica.net/Baza%20bolesti.html

Wanna?
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 9:15 (Ukulele).
13 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Znam da im se daju Medazol rastopljene tablete kad gube apetit i težinu.

Ali najbolje nazovi veta.

EDIT

Daj si tu pogledaj još

http://www.zlatnaribica.net/Baza%20bolesti.html

Sad sam bolje pogledao ribicu i napuhnuta je cm nakon repa.

Kad pliva ju vuče na jednu stranu.

17 godina
neaktivan
Unix kaže...
Danny_HR kaže...

Ne, neznam kakav da im dam.

Pa zato i velim da odeš u pet shop.

13 godina

Nazovi veta ili odi na pet centar stranicu i postavi pitanje tam njihovim vetovima (odgovore kroz dan/dva).

Možda ima kakvu upalu, samo nek ti kažu koji antibiotik moraš kupit.

Wanna?
13 godina
neaktivan

Evo ovako izgleda.

Na 3. i 2. slici se vidi kako je napuhnuta u odnosu na drugu zdravu ribu.

Poslao sam mail u pet centar, još ću nazvati veta kasnije, hvala :)

EDIT: Znate li slučajno dali se sve veterinarske stanice bave ribicama? Zanima me za pulu, imam 3 vet. stanice.

http://www.veterinarska.com/pula.aspx

I kako je što se tiče plaćanja, jel besplatan pregled i liječenje ili se plaća? I koliko?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 9:45 (Unix).
15 godina
neaktivan

Imao sam i ja dvije zlatne ribice.. Bile su u potpunosti iste. Nije bilo nikakve razlike. Medjutim jedna je pocela da jede drugu, najvise peraje, sve dok ova nije uginula. Hranio sam ih redovno, tako da nisu bile gladne. Ova ribica koja je ostala kod mene dao sam je prijatelju i kupio sam dvije nove. Ali, opet ista situacija! Jedna je pojela peraje drugoj ribici i ova je, naravno, uginula :(. Ribica koja je ostala sama je takodje uginula, jer su mi rekli da ne moze zivjeti sama...

Sada se bojim kupiti nove dvije, jer me strah da se opet ne ponovi isti problem. Sta moze biti uzrok ovakvom problemu?

ASUS
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice