Slike vaših kućnih ljubimaca

poruka: 1.202
|
čitano: 378.905
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ziga kaže...

djecu i druge pse obožava, s svima se pozdravi i želi igrati. Zna sama otići u pseći parkić udaljem oko 300 metara od mene.

Nice going... Samo pripazi, nemoj je pustati samu po ulici jer moze pojesti nekakav otrov, zavrsiti pod kotacima i slicno. Nemoj vani ostavljati psa bez nadzora.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
17 godina
tnakir kaže...

Nice going... Samo pripazi, nemoj je pustati samu po ulici jer moze pojesti nekakav otrov, zavrsiti pod kotacima i slicno. Nemoj vani ostavljati psa bez nadzora.

Hvala, nema ceste ni auta od mene do parkića. S poda ne jede, tu i tamo pojede nekad malo trave. Inače išao sam iza nje na odstojanju da me ne skuži i nije bilo nikakvih problema nikad.

No naravno svejedno treba biti na oprezu.

15 godina
Ukulele kaže...
dv14 kaže...
Kada obično psi odlutaju za kujicama? Proljeće ili?
Psa mi nema od jučer, vjerojatno je odlutao za kujicom. To se znalo događati i prošle godine u proljeće/ljeto. Izgleda da ne postoji način kako da to spriječim. Sigurno ga neću držati na lancu 24/7.

Postoji način. Kastracija.

Ne znam ni sam.. Već sam pitao nešto slično na forumu i rekli su mi da kastracija nije potrebna.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
13 godina
dv14 kaže...

Ne znam ni sam.. Već sam pitao nešto slično na forumu i rekli su mi da kastracija nije potrebna.

Ak ti problem stvara to što odluta na par dana za kujicom onda je potrebna (osim naravno lanca kojeg si rekao da nemaš namjeru upotrebljavati).

Wanna?
15 godina

Evo danas se vratio, bio pola sata, najeo se i ponovno otišao. lol

15 godina
neaktivan

Evo jos koja slika...To je slikano prije pola godine..

Jel oni ne rastu puno?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan

Aj da vas nest pitam. Prijatelj nije mogo drzat hrcke (kineske) vise, pa sam ih ja udomio (prije 1mj). Danas ja skuzim mlade hrcke, al vid vraga, oni vec imaju dlaku i polako hodaju{#}. Izgleda da su 3, ili su se ostali rastrcali po kavezu??? Moze kaki tip sta da radim.

Hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
14 godina
tnakir kaže...
Ziga kaže...

djecu i druge pse obožava, s svima se pozdravi i želi igrati. Zna sama otići u pseći parkić udaljem oko 300 metara od mene.

Neznam baš koliko je pametno puštati tako malo veceg psa da ide sam u park, moze vidjeti malo dijete razigrati se i onda skociti na njega, tesko ga ozlijediti to se desili xx puta pogotovo u Rijeci, pa onda dobijes kaznu i uspavaju ti psa.

A iskreno meni osobno je malo ruzno vidjeti psa samog u parku bez ikakvog nadzora.

14 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Aj da vas nest pitam. Prijatelj nije mogo drzat hrcke (kineske) vise, pa sam ih ja udomio (prije 1mj). Danas ja skuzim mlade hrcke, al vid vraga, oni vec imaju dlaku i polako hodaju{#}. Izgleda da su 3, ili su se ostali rastrcali po kavezu??? Moze kaki tip sta da radim.

Hvala

Imao sam ih i ja davno. Milslim da nisu bili kineski ali to je sve slično. Uglavnom,prvo odvoji mužjaka i ženku,jer oni će se stalno prcati i raditi novo potomstvo. Te životinje se razmnožavaju ko lude,u roku godinu dana imat ćeš 20-ak komada. {#}

A pogotovo sad odvoji mužjaka od mladunaca jer postoji mogućnost da ih on sam prikolje tako da bi on mogao dalje prcat. {#}

www.fotoprizma.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 10:06 (TriP).
14 godina
neaktivan

Sad ih je zenka odnila u kucicu, izgleda da su sad svi zajedno unutra (muzjak, zenka i mali) sad se bojim otvorit da vidm koko ih je

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
14 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Sad ih je zenka odnila u kucicu, izgleda da su sad svi zajedno unutra (muzjak, zenka i mali) sad se bojim otvorit da vidm koko ih je

Pa odrasle namami van sa hranom,i kad izađu uhvati ih i stavi u neku kutiju neka papaju,a ti dokle provjeri koliko ima malih,ali nemoj ih dirati s rukama (dok su tako mali) jer bi ih majka mogla odbiti ako ostjeti tvoj miris na njima.

www.fotoprizma.com
14 godina
neaktivan

a kak da znam koji je muski, mislim kojeg cu vratit u taj kavez

14 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

E pa kak znaš da si ti muški??  {#}  Isto tako prvojeri i kod njih,ubiti mužjak bi trebao biti malo veći od ženke i eventualno ima malo oštriju i grublju dlaku. A i vidiš valjda kojeg mladunci sisaju. Ili sisaju oboje??  {#}

www.fotoprizma.com
14 godina

Treba mi pomoc, vec danima se mucim da otkrijem koja je pasmina moja hera pa ako netko moze pomoci, evo slike : 

Ja pretpostavljam na malmuta i haskija, ima jedno plavo oko drugo smece tj. ovo plavo oko je cak pola plavo pola smede a drugo je smede.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 12:33 (XVII Mini).
16 godina
neaktivan

To ti je pasmina Banijski živičar. Omiljena im je hrana domaća mačka.

15 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Daj nabaci koju sliku :D

ASUS
14 godina
neaktivan

Sto se tice hrcaka, izgleda da su samo 2, dobro se razvijaju i polako pocinju sami hodat. Imaju dlaku i sve to. Veliki su kao nokat na palcu. Stavim slike sutra ili preksutra.

14 godina
The Man kaže...

To ti je pasmina Banijski živičar. Omiljena im je hrana domaća mačka.

Evo nasao sam nesto:   http://www.uniteddogs.com/hr/forum/659/77878/lucy-princeza-na-zrnu-graska 

Ista hera, sada neznam koliko je ovo istina ali koliko sam skuzio mjesanac je sa Malmutom i haskijem. 

16 godina
neaktivan

Kad gledam ove slike onda mi je jasno kako sam uspio tako zavolit to malo stvorenje i vezat se za njega.Evo ga sad spava u krevetu,hrče bogati nemoš spavat od njega {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina

Krpelji {#}

Baš sam sad na psu našao 5-6 krpelja. Od toga skinuo 4. Uzalud sam davao 120kn za hebenu ogrlicu.

Zna li netko kako smiriti psa da ne gricka/reži kad mu krenem skinut krpelja? Razmaknem mu dlaku, uzmem onu pinceutu i čim ga pokušam uhvatiti, pas počne vrtjeti glavom režati i grickati. Ne ugrize jako nego baš kao da hoće da maknem ruku. Prošle godine nisam imao takvih problema.

16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Krpelji {#}

Baš sam sad na psu našao 5-6 krpelja. Od toga skinuo 4. Uzalud sam davao 120kn za hebenu ogrlicu.

Zna li netko kako smiriti psa da ne gricka/reži kad mu krenem skinut krpelja? Razmaknem mu dlaku, uzmem onu pinceutu i čim ga pokušam uhvatiti, pas počne vrtjeti glavom režati i grickati. Ne ugrize jako nego baš kao da hoće da maknem ruku. Prošle godine nisam imao takvih problema.

Glavu mu stavi među tvoje noge i nema te di ugrist. Hebiga, mora se malo patit za to, al krpelja vise nece bit. Ja ih rukom maknem, mada ih moj ni ne skupi previše, ampulu mu stavimo i to je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Baš mu sad skinio još 3 {#}

Jako ih je teško skužit jer ima dugu dlaku. Izgleda da mi je najlakše skidat sa kliještima [tako sam vidio na na netu]. Krpelj se uhvati, i samo polako povlači. Bez okretanja.

Nego, baš sam čitao da ih je najbolje ubiti ako ih se spali ili uroni u alkohol jer ako ih se zgazi, postoji mogućnost da su još živi?

14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Baš mu sad skinio još 3 {#}

Jako ih je teško skužit jer ima dugu dlaku. Izgleda da mi je najlakše skidat sa kliještima [tako sam vidio na na netu]. Krpelj se uhvati, i samo polako povlači. Bez okretanja.

Nego, baš sam čitao da ih je najbolje ubiti ako ih se spali ili uroni u alkohol jer ako ih se zgazi, postoji mogućnost da su još živi?

Ma ja imam pse od kad sam se rodio (stari mi se bavi tartufima) i on ih je uvjek čupao s rukama i jednostavno zgnječio na podu. Nemoguće da ožive nakon šta ih dobro zgaziš. Vještice su se palile,mislim da je krpelje nepotrebno palit. {#}

Ako ih već skidaš sa nekakvim klještima pazi da mu baš dlaku ne počupaš.  I mislim da je najbolje rješenje ona ampula, Ja sam za sada na mojoj 'zvjeri' našao samo jednog malog koji se niti nije stigao još zakačit. Svaki put kad dođem sa šetnje ga dobro provjerim i to je to.

www.fotoprizma.com
17 godina
dv14 kaže...

Krpelji {#}

Ogrlice su sranije zesce. Znaju psima izazvat alergije i slicno. Ja koristim frontline ampulu koja se pokazala odlicnom. 

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
15 godina

Prošle godine sam koristio ampule ,a ove godine ogrlicu. Ne znam ni sam. Veterinar mi je preporučio ovu ogrlicu koju sad ima ,a i čitao sam po netu da je dobra.. http://www.pet-centar.hr/detalji_proizvoda.380dc51c3a634be895c1e386935130fe.kiltix-bayer-ogrlica-za-pse-protiv-buha-i-krpelja.aspx

Izgleda da nije tako učinkovita..

17 godina

Frontline neće spriječiti krpelja da se zahvati za psa. Krpelj će doći na njega, naći će pogodno mjesto i zakačit će se. No crknut će vrlo brzo.

Moja frendica je koristila samo skupu ogrlicu protiv krpelja i buha i svejedno se krpelj zakačio, nasisao i pas se razbolio.

17 godina
Ziga kaže...

Frontline neće spriječiti krpelja da se zahvati za psa. Krpelj će doći na njega, naći će pogodno mjesto i zakačit će se. No crknut će vrlo brzo.

Moja frendica je koristila samo skupu ogrlicu protiv krpelja i buha i svejedno se krpelj zakačio, nasisao i pas se razbolio.

Zapravo, frontline nece sprijeciti krpelja ili buhu da prosetaju po krznu psa, ali se nece uhvatit na kozu. Ja na svojoj djukeli nikad nisam nasao krpelja zakacenog, a nekidan mi je jedan skocio sa nje na hlace (kako lijepo puknu kad ih se "podgrije" upaljacem - ko kokica).

17 godina
tnakir kaže...

Zapravo, frontline nece sprijeciti krpelja ili buhu da prosetaju po krznu psa, ali se nece uhvatit na kozu. Ja na svojoj djukeli nikad nisam nasao krpelja zakacenog, a nekidan mi je jedan skocio sa nje na hlace (kako lijepo puknu kad ih se "podgrije" upaljacem - ko kokica).

Ja svojoj kujici stavljam svaki mjesec Frontline. Do sada sam četiri krpelja skinuo s nje i to zakačena, 3 mrtva i 1 je bio još živ. No oni crvenkasti se teško skidaju, glava im ostane unutra. (makar su mrtvi bili prije toga).

17 godina
neaktivan

Ja ne stavljam svaki mjesec, to je pretjerano IMO.

Stavim joj 3-4 puta godišnje, za vrijeme ljetne sezone.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan

Eto mačka kojeg smo udomili prije 4 dana, lijen ko mazga-.-

Zove se Kiki. Sad imamo 3 psa, 1 mačka i jednu papigu komedijaaaaaaaaaaaa {#}

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice