- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li vaš pas jede slane štapiće,moja je danas pojela 12 komada
Koliko ja znam, sol ni začini niau zdravi za pse.. Mislim da im čak šteti jetri. Tako nešto.
BTW sol nije zdrava ni za ljude.
Sva ona govna koja mi jedemo ne moj davati psu (slatkiši, šećer, kokice, štapići, tjestenina, čokolada)
ja svojoj ponekad dam malo sladoleda s štapića čisto da se rashladi :)
no jutros je fino smazala mesni narezak od Gavrilovića :))
Evo opet mog Grizlija :P
Denta stick od Pedigrea ha? :)
Sva ona govna koja mi jedemo ne moj davati psu (slatkiši, šećer, kokice, štapići, tjestenina, čokolada)
ja svojoj ponekad dam malo sladoleda s štapića čisto da se rashladi :)
no jutros je fino smazala mesni narezak od Gavrilovića :))
Imaš za kupiti pseću čokoladu možda bolje da joj to daš.Evo što normalna čokolada radi tvome psu http://moj.pet-centar.hr/Psi/Cokolada-5975.html.
Evo opet mog Grizlija :P
Denta stick od Pedigrea ha? :)
Hehe da, ali smo mu prestali to davat, nije to za tak malog psa..rečeno mi je da si zube moze potrgat s tim a vec mu dva prednja fale i onda mu je jezik uvijek 2-3 milimetara vani hahaha.
moj najdraži "šemso"
Isuse kako je fora pas, koja je pasmina ?!
Hehe da, ali smo mu prestali to davat, nije to za tak malog psa..rečeno mi je da si zube moze potrgat s tim a vec mu dva prednja fale i onda mu je jezik uvijek 2-3 milimetara vani hahaha.
Pa kupite mu manje stickove, ovo je za srednje i veće pasmine. Moja kujica od 8mj taj isti stick smaže za 10 sekundi :)
Morat cemo definitivno nesto smislit.. Čim cuje rijec "keks" poludi.

Aj za sad evo moje balavke Lucy kasnije stavim ostalu ekipu!
Divna je, obožavam njufiće. :)
Kolko je stara/velika?
Aaa, nije me bilo dugo u ovoj temi, stara je 8 godina, nažalost nismo ju parili nikad jer nije bilo dobrog kandidata, svi su bili manji bar 15 cm od nje i lakši 20kg, a ona ima 85kg -ZVIJER za ženku, al dobro, živa je ko da ima 1 godinu
Imam još zeku, 2 pekinezera [otac i sin :)) ] i 2 kornjače stare 17 godina
Evo slika zeke Muca, Nikya Bubya i Lucy, nisu baš nešto al dok uhvatim kadar bi će bolje :D
Ja svakog casa ocekujem prinove: mjesance izmedju shih tzu-a i tibetanskog spanijela. Neznam koliko ce ih bit. Trebali bi se okotit svakog dana (ako ne i sata)
Ako ko ima iz Splita ili okolice da je zainteresiran za male stence za jedno 2 - 2ipo miseca nek mi se javi na PP.
Ajd da i ja okačim koju fotku, kak se ono kaže dok ljetne vručine vladaju mačuri obično u hladu spavaju.
One se maltene zalijepile jedna za drugu po ovakvoj vrućini. Da njima nije hladno rambox? :O
Jutros smo dobili prinove: 6 malih ćukaca
Dok nisan poveća sliku mislija da su govna xd. Super su!
Ajd da i ja okačim koju fotku, kak se ono kaže dok ljetne vručine vladaju mačuri obično u hladu spavaju.
Hm provjeri jel ti mačak možda pijan, pa ko je to videl da se mačur po takvoj vrućini izležava na suncu fučkaj ga.