Slike vaših kućnih ljubimaca

poruka: 1.202
|
čitano: 379.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Za ribice nema liječenja kao za druge živine. Imaš tekuće lijekove koje ti vet ili u pet šopu netko može preporučiti i to je otprilike to.

Ono što bih ja tebi preporučio je da akvarij s ribicama malo urediš. Voda u staklu nije dovoljno za ugodan i zdrav život ribe.

Ovisno o vrsti trebao bi pogledati kakav okoliš bi joj trebao osigurati, pa će ti osim što bude zdravija biti i sretnija.

Prije nego uzmete ribice dobro proučite po internetu kako se za njih treba brinuti, nije to igračka je*emu.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina

Ev' i da ja stavim svog smrada {#}

Wanna?
13 godina
neaktivan

Koliko sam pročitao na internetu, većina ovakvih slučajeva završava smrću jer su oštećeni unutarnji organi.

Sad sam ju izolirao u drugi bazen i čekat ću da, nažalost, ugine. {#}

Pokušat ću još sa lijekovima i graškom.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
13 godina
neaktivan
Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Danny_HR kaže...

Za ribice nema liječenja kao za druge živine. Imaš tekuće lijekove koje ti vet ili u pet šopu netko može preporučiti i to je otprilike to.

Ono što bih ja tebi preporučio je da akvarij s ribicama malo urediš. Voda u staklu nije dovoljno za ugodan i zdrav život ribe.

Ovisno o vrsti trebao bi pogledati kakav okoliš bi joj trebao osigurati, pa će ti osim što bude zdravija biti i sretnija.

Prije nego uzmete ribice dobro proučite po internetu kako se za njih treba brinuti, nije to igračka je*emu.

Dobio sam ih kao dar, prije godinu dana :)

Kupit ću još jednu, skupa sa opremom za akvarij danas ili sutra.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
Vezano uz ljubimce, molim vas preporuku nekog jebački dobrog ali poštenog veterinara iz Zagreba. Kujica mi ima dermatitis, otpada joj dlaka uz kraste. to je kod mog veterinara liječeno, otekline su splasnule ali se opet pogoršalo.
Liječenje sam u 30 dana platio 950kn a po mom samo polovično i razočaran sam.

13 godina

Evo i slike mog pekinezera po imenu Grizli (da diže se na zadnje noge i može tako stajat kolko mu se god da)

Slika slikana ovu zimu :D

13 godina
protjeran

Buba {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 0:42 (Akiris).
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Vezano uz ljubimce, molim vas preporuku nekog jebački dobrog ali poštenog veterinara iz Zagreba. Kujica mi ima dermatitis, otpada joj dlaka uz kraste. to je kod mog veterinara liječeno, otekline su splasnule ali se opet pogoršalo.
Liječenje sam u 30 dana platio 950kn a po mom samo polovično i razočaran sam.

Imaš dva koja odskaču od ostalih po kvaliteti.

Jedan ti je Žarko Čirić (http://www.vetpoint.hr/), a drugi je Tihomir Kljajić (http://www.noa-vet.com/index.swf).

Osobno idem kod Kljajića jer sam tamo bio još kad sam stanovao u Dubravi. Uglavnom, kad god pronađeš veta koji ti paše po udaljenosti pogledaj prvo po internetu iskustva. Mnogi veterinari prebrzo odustaju, daju krive dijagnoze i slično, što je zapravo jako poražavajuće.

Nek ti ne bude teško otići na drugi kraj grada. Kod Kljajića i Čirića ljudi dolaze iz drugih gradova. Znam da kod Čirića dolazi žena iz Dubrovnika s pesekom.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
Danny_HR kaže...
Imaš dva koja odskaču od ostalih po kvaliteti.

Jedan ti je Žarko Čirić (http://www.vetpoint.hr/), a drugi je Tihomir Kljajić (http://www.noa-vet.com/index.swf).

Osobno idem kod Kljajića jer sam tamo bio još kad sam stanovao u Dubravi. Uglavnom, kad god pronađeš veta koji ti paše po udaljenosti pogledaj prvo po internetu iskustva. Mnogi veterinari prebrzo odustaju, daju krive dijagnoze i slično, što je zapravo jako poražavajuće.

Nek ti ne bude teško otići na drugi kraj grada. Kod Kljajića i Čirića ljudi dolaze iz drugih gradova. Znam da kod Čirića dolazi žena iz Dubrovnika s pesekom.

Danny hvala ti puno.

PS jel znaš koilko Kljajić naplaćuje pregled?

16 godina
neaktivan

Evo naš drugi labrador, star 12 godina, jedva se penje na 4. kat i ne čuje. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Danny hvala ti puno.

PS jel znaš koilko Kljajić naplaćuje pregled?

To ti ovisi o pregledu, ali i tome tko je taj dan tamo. Ako je Klajić, onda često puta prođeš besplatno jer je on jednostavno takav. :)

Generalno su ti cijene svugdje otprilike iste.

13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Evo naš drugi labrador, star 12 godina, jedva se penje na 4. kat i ne čuje. 

Prekrasan je i ja isto imam labradora koji ima sada 5 godina i veoma mi je žao što ima takvih problema jer ne znam kako ću moći podnijeti kad moj tako ostari.Vidim da kažeš da se teško penje po stubama zanima me ima li možda displaziju kukova(čest problem u labradora u 1 od 4) jer ako ima toplo preporučam hranu hills j/d,našem psu je jako pomogla.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Prekrasan je i ja isto imam labradora koji ima sada 5 godina i veoma mi je žao što ima takvih problema jer ne znam kako ću moći podnijeti kad moj tako ostari.Vidim da kažeš da se teško penje po stubama zanima me ima li možda displaziju kukova(čest problem u labradora u 1 od 4) jer ako ima toplo preporučam hranu hills j/d,našem psu je jako pomogla.

Ma nije ništa, samo starost, labradorima je 12 godina prosjek životnog vijeka. Drugi ima 9 godina, al on se ludilo drži {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Moja mačka se nedavno omacila, pa evo slika

13 godina
Cooler Master kaže...

Prvo leglo? Pitam jer vidim samo jednog mačića.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
15 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...
Cooler Master kaže...

Prvo leglo? Pitam jer vidim samo jednog mačića.

Da

16 godina
odjavljen

dugo ovu svoju loodachuuu nisam stavio...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
Danny_HR kaže...

Ribica ko ribica? nije ni mrav igracka ni leptir ni komarac pa se ponasa prema njima kao da su igracke.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 23:50 (XVII Mini).
16 godina
neaktivan

Moj jazavčar ima 17 godina i tek je u posljednjih pola godine jako oglušio, ali još uvijek je poprilično aktivan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 23:34 (jedi master).
17 godina

Eh te robne marke :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 12:24 (Ziga).
14 godina
neaktivan

2 od mog smrdljivka :D

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
15 godina
neaktivan

Evo i moja dva smrdljivka{#} Rex star 8 mj, i Nela zenka stara 2 god.

Rex Rex
Nela Nela
jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
14 godina
neaktivan

Najbolji veterinar u Zagrebu - definitivno Buba.

Ja sam kunića vodio iz Dubrovnika samo zato jer jedino njima vjerujem.

http://www.geekcro.herobo.com/
13 godina
neaktivan
bojcha kaže...

Najbolji veterinar u Zagrebu - definitivno Buba.

Ja sam kunića vodio iz Dubrovnika samo zato jer jedino njima vjerujem.

Slažem se vrhunski su.Prije smo išli paralelno i u Šapu no kasnije smo vidjeli gdje je bolja kvaliteta.Također u Bubi dosta puta i besplatno prođete osobito kod Saše.Topla preporuka i nadam se da moj i kolegin post nije offtopic.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina

Po mom najbolji veterinar u gradu Tihomir Kljajić  - veterinarska ambulanta Noa (hvala Danny na preporuci) pet puta sam bio ni jednom mi nisu naplatili + određeno osoblje na veterinarskom fakultetu (koje mi je Kljajić preporučio)

a najgori Dragojlov Tihomir, kod njih sam prevaren i opljačkan, ostavljeno cca 1200kn (u četiri navrata) ni jednom nisam dobio račun, kujicu su mi liječili glupostima i pogrešnom terapijom, cijelo vrijeme je bila bolesna a rekli su da izgleda bolje! a na veterinarkom fakultetu su joj našli bakteriju. zadnji put sam čekao 5 minuta, bio unutra na pregledu 60 sekundi od toga ju je pogledao na cca 30 sekundi letimično i dao sulfat c30 i uzeo 200kn. Onda sam pitao da joj pregledaju šavove od sterilizacije u Dumovcu nisu htjeli ni pogledati!!! da bi 1h kasnije kod Kljajića saznao da mi kujica ima i upalu analnih vrećica, pregledali ju kompletno, drugi put joj skinuli šavove i sve. Vrhunsko i uslužno osoblje.

Po glavi crne fleke, dlaka masovno otpadala, s desne strane njuške velika fleka koja često krvari, na vratu jedna takva također.... po njima ona bolje izgleda

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 10:45 (Ziga).
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

a drugi je Tihomir Kljajić (http://www.noa-vet.com/index.swf).

Dijelimo istog veterinara :-).

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan

Evo, samo bih želio tu postaviti obavijest da mi je umrla zlatna ribica {#}

Ali ne ona napuhana, nego ona koja je bila zdrava. Razvila je crne mrlje po sebi, tj po perajama i po rošćiću iznad očiju. Ostajala je na dnu i nije puno jela. Kupio sam joj Furanol antibiotik, ali joj nije pomoglo, danas prije 30 minuta je uginula.

Verum est, summus hominorum.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 19:35 (Unix).
14 godina

Aj za sad evo moje balavke Lucy {#} kasnije stavim ostalu ekipu!

Lucy Lucy
17 godina
neaktivan
David87 kaže...

Aj za sad evo moje balavke Lucy {#} kasnije stavim ostalu ekipu!

Divna je, obožavam njufiće. :)

Kolko je stara/velika?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan

evo mojeg zloćka {#} 

2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
1 1
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 0:00 (ATI HD3870).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice