- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Coolermaster Musketeer - prije nego ga ofarbam u crno i stavim crvene LED-ice
Neka opaka tehnologija je to.
@Vexx5555 - išlo je meni no na kraju me zeznuo šaraf kojeg više nisam mogao odšarafit jer nisam imao taj Torx 5 šarafciger.
@ Don
Vidim dere se po Di-techu?
Evo pušto imam iskustva s njima, preporučio bih ti ovu trgovinu jeftinija je dosta od nje, a imaš je u svakom gradi di i taj Di-tech.
Trgovina se zove e-tec.
Thanks, znam za eTec, ali nemaju ono što većinom ja kupujem, a i stalni sam kupac DiTech-a,
te planiram da tako i ostane...
Znaš, nejdem bezveze u Austriji u neki random Webshop/Trgovinu,
idem tamo gdje me znaju i cijene, i gdje se mogu preko eMaila dogovoriti
o narudžbi i 6 mjeseci unaprijed, te mene moja roba čeka.
Thanks, znam za eTec, ali nemaju ono što većinom ja kupujem, a i stalni sam kupac DiTech-a,
te planiram da tako i ostane...
Znaš, nejdem bezveze u Austriji u neki random Webshop/Trgovinu,
idem tamo gdje me znaju i cijene, i gdje se mogu preko eMaila dogovoriti
o narudžbi i 6 mjeseci unaprijed, te mene moja roba čeka.
Slažem se, u tome su puno bolji od e-teca ali jbt skuplji su tako da sam ja kombinirao
Ja ne biram novac nego uslugu...
Nikad ne kupujem u ADM-u/Protisu, radije dam 50-100kn više i uzmem od Linksa...
Bitna mi je kvaliteta, ne kvantiteta..
jbte vexx nije ovo lose ,sad mozes 9 diskova natrpat unutra ! xd , bw nekidan sam prvi put u linksa vidio cosmosa uzivo i moram rec jako lijepo kuciste.
jbte vexx nije ovo lose ,sad mozes 9 diskova natrpat unutra ! xd , bw nekidan sam prvi put u linksa vidio cosmosa uzivo i moram rec jako lijepo kuciste.
12 sveukupno, no 3 mjesta su već popunjena.
Super ti je Cosmo !
Super ti je Cosmo !
Bit će on još bolji. Moram napraviti još hrpu stvari sa njime. Bude mi za tjedan-dva doašo mali lcd koji će zamijeniti fan controller.

Budu, budu. Sutra već stavljam slike sa H70.
12 sveukupno, no 3 mjesta su već popunjena.
ahaa , dakle 4 diska stanu u svaki ovaj ?? zakon stvarčica :D
Da, čak ti i na kutiji piše 4 in 3 device module.

Stavio u kejs, kliknuo osigurač, stavio par šarafa i to je to. Nema mudrolije.

Da, čak ti i na kutiji piše 4 in 3 device module.
>.< lol da , zato sta stanu 4 diska a zauzima 3slota xd.
Ja ne biram novac nego uslugu...
Nikad ne kupujem u ADM-u/Protisu, radije dam 50-100kn više i uzmem od Linksa...
Bitna mi je kvaliteta, ne kvantiteta..
Kvaliteta robe je ista, jedino problema može biti sa reklamacijama koje su rijetke.
U linksu nikad neću kupit procesor,grafičku ili slično, cijene znaju i preko 100kn biti skuplje, a to je previše.
BTW: Jučer sam kupio u protisu power calculator, možda otvorim temu sa rezultatima raznih mjerenja (load, idle, drugi taktovi i isto to integrirkom).
Moje iskustvo s protisom je superb za sada, a kupio sam već dosta stvari kod njih. Sve dođe idući dan poslje 17h i stvarno tako bude. Nenaručujem online nego idem u njihovu trgovinu jer mi je blizu.
S magazinRS također, jedan dan naručim sljedeći dan dođem po to, a cijene su im osjetno manje nego u ADM-u i pogotovo linksu. Ja samo vidim više para u novčaniku s tim trgovinama tipa protis i magazinRS.
evo, sve od reda močni komadi hardwera
2 8-pinska i jedan 6-pinski.
Wait what?
evo, sve od reda močni komadi hardwera
2 8-pinska i jedan 6-pinski.
Wait what?
lightening dude :D , po meni najbolje nereferentne gtx-ice na trzistu
Dobra, dobra VEXX!
Dobra, dobra VEXX!
Hvala.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1963003.aspx
Xyan, nije kupljeno u Protisu, kupljeno je u iShopu još jučer.
vexx , eeebeenooo , ali one gtx470-ke plaču za vodenim >.< , bilo ti je bolje izdvojit malo vise za kompletno vodeno i uzet neki posteni radijator i tek ona dobit vrhunske temp.