@ Vexxx5555
Šta te malo zeza autofocus na tom Sony Ericssonu?Par slika savršeno,par slika mutno(prvo sam pomislio da mi trebaju 3d naočale )
PS:NHF
@ Vexxx5555
Šta te malo zeza autofocus na tom Sony Ericssonu?Par slika savršeno,par slika mutno(prvo sam pomislio da mi trebaju 3d naočale )
@Xyan-Kakva je ta 480 TF,temp idle/load ?
@Pero Dinamit:
Xyan sada ima Triple-SLi, tj. Gainward 480, POV 480 TGT Charged & MSI 480 Lightning.
Siguran sam da ce se sada HX1000 zaista mnogo pomučiti pošto taj setup ždere zaista puno.
@Pero Dinamit:
Xyan sada ima Triple-SLi, tj. Gainward 480, POV 480 TGT Charged & MSI 480 Lightning.
Siguran sam da ce se sada HX1000 zaista mnogo pomučiti pošto taj setup ždere zaista puno.
ajme majko oznojia sam se kad si mi reka , jucer idem igrat dirt3 , poceo sam se kuhat u sobi kad se 285-ica ugrijala , i jos je bilo 10 navecer i otvoreni prozori , mogu mislit kako je njemu xd.
napokon su se sjetili promijenit onu ruznu kutiju Katane 3! :D
ili si ti to negdje drugdje uzeo gdje je pakiranje drugacije?
@ Vexxx5555
Nije problem autofokusu nego u tome što su mi ruke drhtale.
Jbg, kasno je bilo, pospan sam bio, umoran od faxa.
@Pero Dinamit:
Zar nije jednu prodao jučer/prekjučer na oglasniku?
@doktor1 - vidim na polici stoji linija marke AIWA, imam indetičan model.
napokon su se sjetili promijenit onu ruznu kutiju Katane 3! :D
ili si ti to negdje drugdje uzeo gdje je pakiranje drugacije?
To sam uzeo u LINKSU Katanu White Box samo za AMD. Ali sam vidio da na polici imaju još uvijek onu šarenu (kutiju).
@doktor1 - vidim na polici stoji linija marke AIWA, imam indetičan model.
Da... samo mi je malo prolupala, svako toliko sama od sebe otvori CD (ili me neki duh zayebava).
Inače na nju je spojen komp, plus dva dodatna zvučnika, sveskupa četiri komada i kada vozim ili pucam to se čuje jako daleko....
Ispod je satelitski risiver koji sam spojio nakon šta sam doznao da neće biti formule 1 na HTRu (tada se nije znalo da će prenosit regionalci).
Uglavnom sve spojeno sa TV monitorom i dobiven solidan MEDIA/ZABAVA/INTERNET "centar".... U pozadini je fotelja i krevet da se mogu zavalit u onu pozu koju uvijek argumentiraju korisnici konzola (zavalim se u fotelju i igram na LCDu, a vi na PCu to "nemožete")
@Pero Dinamit:
Ideš Đurđa...
Ajde @xyan onda baci neki testis da vidimo kako to leti
Kolike su temperature, može li se pričati dok se to sve vrti na 100% i tako malo....
Također, @vexxx mere jedan testis također za tvoj H70, koji si prije hladnjak imao i koliko su ti se temperature smanjile?
Ajde @xyan onda baci neki testis da vidimo kako to leti
Baci testis da se igramoo....
Šalu na stranu, ako je 3-way - wow, zvjerska grafika...
Sad je stvarno dobra cijena GTX-ica 480...skoro pa neistinita (2000 kn o.O)..
Pa GTX570 i HD6970 su toliko, šta je tu čudno.
Pa GTX570 i HD6970 su toliko, šta je tu čudno.
Xyan je u Protisu za 2006kn upiknuo ovu zvjerčinu od grafe: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127532
Vrijedi svake kune...
al bemti stvarno , sad ima gtx570 nac za 2000kn , to stvarno vrijedi svake kune.
Ne vidim po cemu je tak WOW ta kartica.
Nemre se previse niti OCat,te uz ne previse V lako dode do maximalnih 90c kolko bios dopusta,a onda trothla:
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/N480GTX_GTX_480_Lightning/32.html
Jedna referentna 570 je jos bolji izbor ako se nade po dobroj cijeni,nista ne zaostaje po performansama.
Ne isplati se ulagat u te stare divove,pa koliko god imali dobro hladenje i sve...
Ne vidim po cemu je tak WOW ta kartica.
Nemre se previse niti OCat,te uz ne previse V lako dode do maximalnih 90c kolko bios dopusta,a onda trothla:
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/N480GTX_GTX_480_Lightning/32.html
Jedna referentna 570 je jos bolji izbor ako se nade po dobroj cijeni,nista ne zaostaje po performansama.
Ne isplati se ulagat u te stare divove,pa koliko god imali dobro hladenje i sve...
haha neznam meni su te lightenng uvijek bile presexy , iako realno dobitak za pare i nije nesto ,
OT: jbtw ovi su stvarno nesposobni shvatit da je posebna tema za komentare , vec ih je 3 pisalo u slike vaseg hw-a
nego vexx , tebi h70 uvlaci zrak iz kucista , međutm to je usijani zrak od dvije 470-ke? zar nebi bilo bolje da uvlaci iz vana??
nego vexx , tebi h70 uvlaci zrak iz kucista , međutm to je usijani zrak od dvije 470-ke? zar nebi bilo bolje da uvlaci iz vana??
Ali kad mu je radijator već na toj poziciji to bi zeznulo cijeli airflow, tako da je ovo bolje rješenje...
Kada bi imao mogućnost montirat ga dolje, onda da..
neznam dal je problem u mojem kompu ili forumu, ali jedva uspio otvorit ovu temu...
kad sam kliknuo na nju u aktivnim temama uvijek me prebacilo na onu samo sa slikama -.-''
H70 ugrađen, ubacujem slike cijelokupnog cable menagmenta. Bude bilo još toga uskoro.
odličan komp :D
U mom kučištu ima svega, ali usijanog zraka ne. Jedan vent na dnu kejsa ubacuje zrak, kao i tri venta sa prednje strane, dok ga H70 izbacuje, kao i tri venta u gornjem dijelu kejsa. Dodat ću i jedan bočno 200 mm vent da bolje hladi grafe (ipak je ljeto).
U mom kučištu ima svega, ali usijanog zraka ne. Jedan vent na dnu kejsa ubacuje zrak, kao i tri venta sa prednje strane, dok ga H70 izbacuje, kao i tri venta u gornjem dijelu kejsa. Dodat ću i jedan bočno 200 mm vent da bolje hladi grafe (ipak je ljeto).
huh,pun k airflowa xd. doduše gtx-ice guraju vecinu zraka van kucista
Da, airflow je dobar (mora biti kada sam ja slagao kejs). Išao sam na princip negativnog tlaka (više zraka izlazi nego što ulazi) no ispostavilo se da čak i ventovi koji izvlače zrak uspijevaju i uvlačiti zrak kroz razne rešetke i filtere.
Budem slikao i gornje ventove da se sve vidi. ;)
Da, airflow je dobar (mora biti kada sam ja slagao kejs). Išao sam na princip negativnog tlaka (više zraka izlazi nego što ulazi) no ispostavilo se da čak i ventovi koji izvlače zrak uspijevaju i uvlačiti zrak kroz razne rešetke i filtere.
Budem slikao i gornje ventove da se sve vidi. ;)
ma zakon samo to guta prašinu i vjerojatno nije tiho , zato ja imam plan nakon ljeta kad zaradim nesto uzet neku grafu uz gtx600 serije (tj keplera kad izadu) i onda od ek waterblocksa u sloveniji uzet blok za nju , blok za cpu i 360 ili 480mm radijator + sve sto ide za vodeno , radijator ce stat izvan kejsa a u kejsu necu imat ni jedan vent , mozda eventualno da naprijed hladi hdd-ove , i necu ni stavljat sidepannel na kejs jer nema poante ako nema ventova unutra , a taj način dobijem vrhunske temperature , savršenu tišinu , otvoren kejs a bez usisavanja prašine i radi toga pristupačan hardware i dobar izgled ;)
oddball daj si malo truda i rijesi taj cable management, vjerujem da bi odlicno izgledalo + okreni napajanje na drugu stranu da su ti kablovi odmah do rupe za management i napravi to kako spada ;)
Da nije mi jasan položaj napajanja.
Zašto ga nisi stavio da puše dolje a ne u tvoje kartice?
Zašto ga nisi stavio da puše dolje a ne u tvoje kartice?
Kako god okrenuo puše prema iza, ne prema gore u ovom slučaju.
Stavio sam vent prema gore jer mi je kućište na podu, pa da ne vuče prašinu s poda, nego ovako jedan vent puše direktno u njega i grafu.
A kablove ne mogu bolje složiti jer nema mjesta dovoljno iza matične, jedva sam ovih par ugurao, 24pin od matične nema šanse.
Jednostavno je preusko da otraga provučem sve kablove.
Stavio sam vent prema gore jer mi je kućište na podu, pa da ne vuče prašinu s poda, nego ovako jedan vent puše direktno u njega i grafu.
A kablove ne mogu bolje složiti jer nema mjesta dovoljno iza matične, jedva sam ovih par ugurao, 24pin od matične nema šanse.
Jednostavno je preusko da otraga provučem sve kablove.
To sam i ja mislio iz prve na svom CM...sada mi više nije usko..svi su iza stali..=)
Budem poslikao kad škola završi..:P