- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zatrebao mi je ultrabook za posao. A kako ja patim od nadogradivosti ovo mi je savrseno odgovaralo. Hp elitebook 9470m. Tanak, 1.6kg, alu kuciste, i5 ivybridge, 4 gige rama (2 slota otvorena tako da ga mogu dizat do 16) , 2 slobodna m-sata porta, intel 180gb ssd vec unutra. Laptop mi je idealan. Nasao sam ga gotovo novog, s 5 radnih sati (pogledao u smartu) za jako dobru cijenu. Prosle godine je novi bio 10700kn. Jedina slaba tocka mu je ekran. TN matrica, niska rezolucija, al da se i to zamijenit, samo moram vidit mogu li kupit ips-a vise rezolucije istih dimenzija ili mora bit tocno onaj ekran koji odgovara ovom laptopu.
A unutra je i zamjenjiva baterija, traje do 7 sati :)
Napokon "legla" grafička :)
Zahvaljujem kolegama na preporuci :)
Znam da vjerovatno neće moći izvuči maximum sa ovim procesorom, ali nema veze, opet je dosta bolje od integrisane :)
Dobila je od Windows-a 7 7.5 ocjenu od maximalnih 7.9
Bok ekipa :D
Zamjenio GTX480 sa GTX770... nakon duge 4 godine vjerne službe :D
Malo prašine nemojte zamjerit :D razlozi su opravdani :)
LP!
Evo i moje konfe:
CPU: AMD Athlon II X3 450
MBO: ASRock M3A770DE
GPU: Sapphire Radeon HD 5670 512mb
RAM: Corsair XMS3 2*2gb
PSU: lc power silent green power edition 460w
HDD: WD Blue 320gb
Hladnjak je stock, imam i Scythe Grand Kama Cross, no problem je kad ga stavim, da je ona kopča na matičnoj prekratka i hladnjak jednostavno se otkači i odvoji od procesora
4 dana bez kompa,2 dana bezveze rastavljen bio.
Rastavio u petak navecer,ni sam ne znam zasto.
ugl:
Naziv Projekta:
"Žuno" (Žuto-crno)
jos u planu:
ventilatori(naruceni)
ram cooler(narucen)
plexi(u izradi,kolega sa foruma ce napravit danas,sutra)
tipkalo,
4 jednopolne sklopke.
Takoder cekam neku zutu grafulju,sa crnim backplateom,posto nema niceg na trzistu,na cekanju.
ne znam bas dal' da otvaram posebnu temu,al ono.
Uspjesno modan 500R za H110 pull kombinaciju.Jos samo ovu resetku trebam nekak sredit.
Imam par venova koji ce na prodaju,pa ak nekog interesira... (x2 120mm bijeli prozirni led 3pin ali sa Corsairovim konekotorm!, x1 200mm bijeli prozirni led 3pin ali sa Corsairovim konekotorm!,x1 120mm crni 3pin Svi su od Corsaira,dosli uz kuciste
Anter 120mm crni ventilator,narandaste gumice....)
Budem napravil oglas,pa cemo vidjet :D
Mat crna,mat zuta.Omjer crne i zute napravljen taman da ne bude "sareno".
Osobno,kraj projekta ce bit,tek kada se napravi full vodeno,sto ce bit za par godina :D
EDIT:Nemrem poslozit slike kak spada,ovaj srednjovjekovni web-kod je stvarno.....
EDIT 2: Albumcic za one koji zele vidjet vise: http://imgur.com/a/zMegD#0
EDIT3:Ova resetka koja je na kucistu i leprsa-trebat cu jos brusit i prilagodavat,killer je malo debeljuskast.Ovaj side panel koji nije zatvoren do kraja-malo sam namjerno pritisnuo,da se zice prilagode.
Stigla nova vrata direkt od Corsaira. Na mojima je pukao jedan nosač i javio sam se na RMA i odmah su mi poslali nova stigla su u dva dana od kad sam im se javio svaka im čast. Greškom su mi poslali dvoja vrata ta druga će mi sutra doći pa možda ako nekome trebaju vrata za Corsair Obsidain 550D neka mi se javi.
Uživajte
Asrock Z87 Killer
i7 4770k
Raijintek Ereboss
Sapphire R9 290 Tri-X
Corsair Vengeance 8GB Low Profile
Samsung EVO 840 Basic 120GB SSD
Seasonic SS G650 650W
Ostatak kompa:
Fractal Arc XL
Toshiba 1TB HDD
DVD LG GH24NS
EDIT: Još jednom se zahvaljujem FakeDeath-u i Zuper na složenoj konfi
Slikao bih i unutrašnjost kompa kad bi se išta vidilo sa ovom jadnom Xperiom S, nadam se da će sutra i slike kućišta
EDIT2: Neznam koji je razlog zbog ovoliko TD-ova. Ako sam uvrijedio ikoga,ispričavam se,ako sam ispao hvalisavac ili arogantan opet se ispričavam jer mi to nije bila ni namjera,ni želja a ni prioritet. Ako imate kakvu kritiku uputiti onda slobodno,napišite poruku a ne stiskat TD samo a ja da se moram mislit jeli loše složena konfa,jeli ovo,jeli ono,jeli me netko malo zafrkava ili je ljubomoran što ja imam a on nema... Unaprijed zahvaljujem.
Poklon od cure: Kingston Data Traveler R3.0. stariji model ali prema onome sto sam do sad imao, ko voyager prema biciklu. Kao sto se vidi iz prilozenog, malo trpi na writeu (iako je i dalje dosta brzi od starog apacera) ali kada je u pitanju read, tu briljira na veliko. taman za instalaciju OSa ili linux live usba.