Slike vašeg Hardvera
- poruka: 12.111
- |
- čitano: 4.142.956
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stigli novi zvučnici, Genius SP-HF1800A . Zasad dojam više nego dobar,enormni su dimenzijama, teški - masivni, kvalitetne završne obrade i općenito izrade, sviraju lijepo ali traže mrvicu usviravanja i traženja optimalnih postavki treble/bass-a i softverskog EQ od zvučne kartice.
Fora stvar, preporuka - uzeti dok se ne rasprodaju ili odu u EOL.
Drugi set..
Majstori javite se na pp, ova slika sarafa, problem je sljedeci. Kuciste kad je doslo(novo) taj saraf nikako nisam mogao odsarafit(citaj prosao navoj) probao sam sa kljestima odvijat i povlacit van al nista nije pomoglo, pa ako znate kako recite...
Zadnjih par mjeseci je bilo dosta promjena kod mene, a pošto sam sada mijenjao dosta toga (kroz godinu su zamijenjene sve komponente i periferije), da se zahvalim svim forumašima koji su me savjetovali u nabavkama, stavljam slike (detalji pod Moj PC):
*slike su različite kvalitete jer je dio slikan prilikom sastavljanja prije dva dana s Lumijom 710, a drugi dio danas s Olympusom SP - 610UZ
**na slikama nema Roccat Valo - a jer je otkazao poslušnost, pa je umirovljen
Ima li tko crnu SATA DVD pržilicu, dogovorimo se preko PMa za plaćanje ili razmjenu?
Evo pocastio sam se novim kucistem..
CM Silencio 650- Mid Tower ravno 1000kn tj. 999kn..
Nemojte zamjerit sto nisam posložio kablove kako sam si zamislio ali jednostavno nisam imao živaca :(..
Jedina zamjerka kucista je sto su mogli napraviti vise prostora na desnoj bocnoj stranici da mogu sve kablove staviti iza, muku sam mucio da zatvorim stranicu(to je i razlog zasto sam odustao od pravog cm-a po meni je ovo sto sam napravio loše), sve ostalo cista 5..
Eh da još jedna zamjerka :) na hdd disk trayu kada stavim 2 diska ostalo mi ostane prazno i to doslovno šugavo izgleda.. Ne znam zašto nisu uz kuciste stavili neke poklopce kako sam imao na Xaseru npr...
Evo odlucio sam se pozabavit sa cm-om i mogu reci da sam jako zadovljan sa postignutim... Poslušao sam neke savjete i tako. Motorla Defy stvarno ima reterdiranu 5.0mpx kameru.. užas kamera..
edit: uspio sam dodat dvije malo kvalitetnije slike. zadnje dvije