desperado?
Pogodi tko
- poruka: 349
- |
- čitano: 69.095
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
igra je desperado al mislim da se trazi lik al nece ti sada biti to teško pronac
Jeli se mozda zove desperado

EDITED
Falija sam xD
John Cooper?
John Cooper?
plavuša, polu bijelkinja polu azijka, zahvaljujući nekim mutacijama ima neke abnormalne moći
ona je agentica FBI-a i radi u specijalnom odjelu koji se bavi potragom i uništavanjem mutanata koji su su stvoreni pomoću njene dna...
plavuša, polu bijelkinja polu azijka, zahvaljujući nekim mutacijama ima neke abnormalne moći
ona je agentica FBI-a i radi u specijalnom odjelu koji se bavi potragom i uništavanjem mutanata koji su su stvoreni pomoću njene dna...
Jill Valentine?
nije ni Rayne ni Jill, uostalom nijedna nije plavuša...
ali radi se o survival horror igri, sa ps one...
Jennifer Simpson iz Clock Towera mora biti :D
Jennifer Simpson iz Clock Towera mora biti :D
Ahhh, igra je Parasite Eve, Aya se zove, čini mi se da ima neko prezime s B ili V ili tako nešto, to je bilo prije jedno 10 godina...
Mystique iz X-Mena.
Ahhh, igra je Parasite Eve, Aya se zove, čini mi se da ima neko prezime s B ili V ili tako nešto, to je bilo prije jedno 10 godina...
Ovako:
Ima crvenu kosu, bijelac je, nosi žutu kapu plavi t-shirt i kratke krem hlačice u slobodno vrijeme. U akciji odjene svoje najdraže crveno odijelo s kacigom, a prilikom borbi protiv najjačih protivnika spusti staklo na kacigi. On je?
Ovako: Ima crvenu kosu, bijelac je, nosi žutu kapu plavi t-shirt i kratke krem hlačice u slobodno vrijeme. U akciji odjene svoje najdraže crveno odijelo s kacigom, a prilikom borbi protiv najjačih protivnika spusti staklo na kacigi. On je?
ko bi to mogo bit napocetku sam mislio rec ghost rider lol
mozes rec jel igra stara,nova ili tako srednja?
ali ako neces nemoras
Mogu ti reći da je izašla u ovom tisućljeću :)
da nije serious sam
Ne, nije Sam. Još jedan detalj, lik ima curu koja se zove Silvia. Plavuša s naočalama.
Moze jedna od mene-Lik voli da nosi kosulje,u ovom slucaju crvenu i da se hrva sa mutantima na tropskom otocju.
Moze jedna od mene-Lik voli da nosi kosulje,u ovom slucaju crvenu i da se hrva sa mutantima na tropskom otocju.
@ D_Inuit: Viewtiful Joe?
@ D_Inuit: Viewtiful Joe?
Da. Tvoj red.
Bijelac, plave kose, obučen u zelenu jaknu i traperice, sa podosta psihičkih problema (kao i svi likovi iz ovog serijala). Na početku igre dobiva pismo od svoje žene (koja je mrtva 3 godine) i kreće u strašnu pustolovinu. Na kraju se otkriva da je on sam ubio svoju ženu iz samilosti, ali ga to proganja...
Bijelac, plave kose, obučen u zelenu jaknu i traperice, sa podosta psihičkih problema (kao i svi likovi iz ovog serijala). Na početku igre dobiva pismo od svoje žene (koja je mrtva 3 godine) i kreće u strašnu pustolovinu. Na kraju se otkriva da je on sam ubio svoju ženu iz samilosti, ali ga to proganja...