Bijelac, plave kose, obučen u zelenu jaknu i traperice, sa podosta psihičkih problema (kao i svi likovi iz ovog serijala). Na početku igre dobiva pismo od svoje žene (koja je mrtva 3 godine) i kreće u strašnu pustolovinu. Na kraju se otkriva da je on sam ubio svoju ženu iz samilosti, ali ga to proganja...
Pogodi tko
- poruka: 349
- |
- čitano: 69.099
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
stalno u crnom, nikad ne koristi oružje, kreće se na rubu zakona...auti su mu specijalnost...voli pokoji i ukrasti, problemi s policijom...viđamo ga u više nastavaka...
James Sunderland iz Silent Hilla ?!
Sorry greska, uopste nisam vidio postove!
mozda je igra driver 2 al kako se lik zove to neznam
je to je ta igra...(koji hint lol)
daj ime lika
il barem prezime
Tanner?
Tanner?
Hmm, da se sjetim.... Znanstvenik u pripadajućoj "doktorskoj odori", nosi naočale, malo mu je kose ostalo na glavi, nema bradu niti brkove....
P.S. Imam problema sa strujom(ne samo ja, cijelo selo), pa me možda neće biti na forumu.
Hmm, da se sjetim.... Znanstvenik u pripadajućoj "doktorskoj odori", nosi naočale, malo mu je kose ostalo na glavi, nema bradu niti brkove....
P.S. Imam problema sa strujom(ne samo ja, cijelo selo), pa me možda neće biti na forumu.
Ajde neka neko drugi postavi zagonetku, nemam inspiracije
Ima vojnički šešir (baš šešir, meni više izgleda kao da je za ribičiju, ali sad...), ima bradu i brkove, odijelo je tipično za jednog vojnika. Previše sam rekao. Pogađajte!
The End iz Metal gear solid snake eater
Nije
evo jedne :on je psihopat,cilj mu je proći misiju sa što manje pretpoznatljivosti,i religiozan je
altair
nisam citao predzadnji post pa nisam vidio da jos nije pogodjeno.zato se ispricavam na odgovoru za zadnje pitanje
evo jedne :on je psihopat,cilj mu je proći misiju sa što manje pretpoznatljivosti,i religiozan je
yep
Ima vojnički šešir (baš šešir, meni više izgleda kao da je za ribičiju, ali sad...), ima bradu i brkove, odijelo je tipično za jednog vojnika. Previše sam rekao. Pogađajte!
Nije
Je li možda John Mullins iz Soldier of Fortunea.
Nije. Da pomognem, čovjek je tijekom cijele igre Captain, osim na 2 levela u igri.
Ima vojnički šešir (baš šešir, meni više izgleda kao da je za ribičiju, ali sad...), ima bradu i brkove, odijelo je tipično za jednog vojnika.
Ima vojnički šešir (baš šešir, meni više izgleda kao da je za ribičiju, ali sad...), ima bradu i brkove, odijelo je tipično za jednog vojnika.