Tako sam i ja ćuo nešto o svom mjestu,mit je da se svaki dan kroz jednu ulicu u našem selu čuje čovjek koji vuce lance,i ako izađeš vani iz kuće ubije te.Prije par mjeseci sam se odjednom probudio u 3 sata,pgledao sam na sat i točno je bilo 3.I tad sam zaćuo da nekakvo željezo grebe od cestu,ono bilo mi je ćudno, i mrsko me bilo izlazit vani viditi što je.Sutradan sam pricao sa svojom prijateljicom koja je inace strucnjak za paranormalno, i onda mi je ispricala tu pricu,prije toga nisam ni znao što je.Ona kaže da se to desilo nekim vojnicima,bila su dvojica u kuci.i zacuo se vani glas kako nekakvo željezo grebe od cestu,tad je jedan izašao i nije se vratio,drugi je u kući umro od srčanog udara kad je vidio sjenu "toga".
I sada sam sretan što sam lijen
Odakle si ti,mislim iz kojeg kraja?Ja sam tu iz slavonije,jedno malo mjesto,inačer nevjerujem u ta sranja o duhovima,hvala bogu nikad ništa čudno nisam vidio (i nedaj bože) jer svaki put idem sa društvom u neko doba po selu.
Iz Grebnica,to je mjesto u posavini,tamo se jako puno ratovalo,do sl.broda ima nekih 70 km