Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 434.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
Dinče kaže...
iprogramer kaže...

Tako sam i ja ćuo nešto o svom mjestu,mit je da se svaki dan kroz jednu ulicu u našem selu čuje čovjek koji vuce lance,i ako izađeš vani iz kuće ubije te.Prije par mjeseci sam se odjednom probudio u 3 sata,pgledao sam na sat i točno je bilo 3.I tad sam zaćuo da nekakvo željezo grebe od cestu,ono bilo mi je ćudno, i mrsko me bilo izlazit vani viditi što je.Sutradan sam pricao sa svojom prijateljicom koja je inace strucnjak za paranormalno, i onda mi je ispricala tu pricu,prije toga nisam ni znao što je.Ona kaže da se to desilo nekim vojnicima,bila su dvojica u kuci.i zacuo se vani glas kako nekakvo željezo grebe od cestu,tad je jedan izašao i nije se vratio,drugi je u kući umro od srčanog udara kad je vidio sjenu "toga".

I sada sam sretan što sam lijen {#}

Odakle si ti,mislim iz kojeg kraja?Ja sam tu iz slavonije,jedno malo mjesto,inačer nevjerujem u ta sranja o duhovima,hvala bogu nikad ništa čudno nisam vidio (i nedaj bože) jer svaki put idem sa društvom u neko doba po selu.

Iz Grebnica,to je mjesto u posavini,tamo se jako puno ratovalo,do sl.broda ima nekih 70 km

kinder milch schokolade
13 godina
protjeran
Paranormalno

Nema drugih čuda osim Boga. Sam Bog je veliko čudo nebesko. Nema nikakvih paranormalnih pojava jer Bog je istina, Bog je sve, početak, kraj.

14 godina
neaktivan
Talalej kaže...

Nema drugih čuda osim Boga. Sam Bog je veliko čudo nebesko. Nema nikakvih paranormalnih pojava jer Bog je istina, Bog je sve, početak, kraj.

Nikad nisi cuo za vraga,ili vanzemaljce,i njih je Bogg  stvorio

kinder milch schokolade
15 godina
Talalej kaže...

jesi ti neki svećenik?

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
16 godina
iprogramer kaže...
Dinče kaže...

Tako sam i ja ćuo nešto o svom mjestu,mit je da se svaki dan kroz jednu ulicu u našem selu čuje čovjek koji vuce lance,i ako izađeš vani iz kuće ubije te.Prije par mjeseci sam se odjednom probudio u 3 sata,pgledao sam na sat i točno je bilo 3.I tad sam zaćuo da nekakvo željezo grebe od cestu,ono bilo mi je ćudno, i mrsko me bilo izlazit vani viditi što je.Sutradan sam pricao sa svojom prijateljicom koja je inace strucnjak za paranormalno, i onda mi je ispricala tu pricu,prije toga nisam ni znao što je.Ona kaže da se to desilo nekim vojnicima,bila su dvojica u kuci.i zacuo se vani glas kako nekakvo željezo grebe od cestu,tad je jedan izašao i nije se vratio,drugi je u kući umro od srčanog udara kad je vidio sjenu "toga".

Vjerujem da se događaju paranormalne pojave, ali konkretno za to mislim da je to priča za malu djecu. I zašto se misli da taj duh ubija ljude? Valjda je jedini način na koji on može "ubiti" čovjeka je da ga šokira toliko da ovaj doživi srčani udar.

Koliko je ta priča stara? I koji su vojnici u pitanju? Iz 1. Svjetskog rata, 2., između ta dva rata ili pak između 2. Svjetskog i Domovinskog rata?

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Čuo si ti nešto treće, samo ti je mozak spojio da je riječ o lancima jer si zamislio scenu kako ih pajdno vuče.

A to, stručnjak za paranormalno, lol, što je, progledala koji film više nego ostali i pričotala koju knjigu?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
Izzy kaže...
iprogramer kaže...
Dinče kaže...

Vjerujem da se događaju paranormalne pojave, ali konkretno za to mislim da je to priča za malu djecu. I zašto se misli da taj duh ubija ljude? Valjda je jedini način na koji on može "ubiti" čovjeka je da ga šokira toliko da ovaj doživi srčani udar.

Koliko je ta priča stara? I koji su vojnici u pitanju? Iz 1. Svjetskog rata, 2., između ta dva rata ili pak između 2. Svjetskog i Domovinskog rata?

nemem pojma tako sam cuo,iz prvog svjetskog su

kinder milch schokolade
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Čuo si ti nešto treće, samo ti je mozak spojio da je riječ o lancima jer si zamislio scenu kako ih pajdno vuče.

A to, stručnjak za paranormalno, lol, što je, progledala koji film više nego ostali i pričotala koju knjigu?

Ma to smm samo bubnio da je strućnjakinja,jer uvjek prica take neke price,i to ju zanima.

i tako mi je ispricala

kinder milch schokolade
13 godina
protjeran
Talalej kaže...

Padre, nemožeš doć na informatički forum i to napisat, jednostavno ne.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Na putu od Zagreba prema Bjelovaru, kad se ide starom cestom, ima jedna stara kuća. Još je se iz mladosti sjećam kada sam s roditeljima putovao svako malo k baki i djedu u Bjelovar. Naime, ta kuća uz cestu je jedina kuća koja nije okružena nekim drugim kućama, dok su inače tim putem nizovi kuća jedna za drugom. Govori se kako je u toj kući umro mladi bračni par i kako se uzrok njihove smrti nikada nije saznao. Na kući je i dan danas veliki križ, ali ne običan drveni, već križ izbušen u bočnoj strani kuće tako da sunčevo svjetlo ulazi u unutrašnjost kuće.

Inače, takav sam čovjek da me sve u životu zanima i znatiželjan sam saznati sve kad čujem za nešto što smatram zanimljivim. Isto tako me oduvijek zanimalo postoje li paranormalne pojave. Kad kažem paranormalne uglavnom mislim na pojave duhova, pomicanje predmeta i slične ajmo reć neobjašnjive stvari.

Ponukan time, otputio sam se s prijateljima istih znatiželja da pokušamo pronaći, odnosno doživjeti nešto paranormalno. Naša prva destinacija bio je stari napušteni dvorac u Sv. Nedjelji koji je nekad prije bio koncentracijski logor. Uz mnogo straha ušli smo u dvorac i započeli istraživati. Pored uobičajenih scena razbijenih prozora i znakova raspadanja dvorca nismo na prvu ruku ništa primijetili. Kako smo išli u ponoć, a dvorac je u šumi, bio je mrkli mrak te smo se morali poslužiti džepnom svjetiljkom da bi obasjali put ispred sebe. Nakon što u dvorištu nismo vidjeli ništa zanimljivo, pošli smo na prvi kat starim stepeništem. Na prvom katu smo se u prvi mah prepali misleći da smo nešto čuli no ipak smo zaključili da hodamo po komadićima razbijenog stakla (valjda od prozora koji su bili razbijeni) te da oni u ovako tihom dijelu stvaraju poprilično veliku buku. Odvažili smo se i ušli u jednu od mnogobrojnih zatvorenih soba duž hodnika kojim smo hodali. U sobi smo na zidu vidjeli predivnu fresku (koja je na prvi pogled izgledala kao slika na platnu) (freska je inače slika urezana u zid). Približili smo se da ju pobliže pogledamo. Kad smo zaključili da i nije nešto posebna začuli smo neki čudan zvuk pod nogama, a kako naša džepna svjetiljka nije imala velik snop nismo niti pogledali što ima na podu (valjda zbog slike na zidu), a kada smo uperili svjetlo u mračni pod doslovno smo se prestravili. Vidjeli smo nekoliko mrtvih mačaka po prostoriji i hrpe velikih bijelih crva koji gmižu svugdje okolo. U tom trenutku smo se uspaničarili i počeli trčati prema izlazu iz dvorca istresajući crve sa tenisica. Zaključili smo da u dvorcu nema ništa paranormalno osim gnjusnih scena uginulih životinja i razbijenih dijelova zgrade.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 21:54 (Creative).
13 godina
protjeran
iprogramer kaže...

Nikad nisi cuo za vraga,ili vanzemaljce,i njih je Bogg  stvorio

Kaže/piše se izvanzemaljce a ne vanzemaljce.

To što je Bog sve stvorio mi ne možemo pojmiti, možemo samo naslutiti, pokušati iskreno prepustiti svoj život Bogu i vjerovati u spas.

Između genija i luđaka fali samo dlaka.
14 godina
neaktivan
Creative kaže...

Na putu od Zagreba prema Bjelovaru, kad se ide starom cestom, ima jedna stara kuća. Još je se iz mladosti sjećam kada sam s roditeljima putovao svako malo k baki i djedu u Bjelovar. Naime, ta kuća uz cestu je jedina kuća koja nije okružena nekim drugim kućama, dok su inače tim putem nizovi kuća jedna za drugom. Govori se kako je u toj kući umro mladi bračni par i kako se uzrok njihove smrti nikada nije saznao. Na kući je i dan danas veliki križ, ali ne običan drveni, već križ izbušen u bočnoj strani kuće tako da sunčevo svjetlo ulazi u unutrašnjost kuće.

Znam točno na koju kuću misliš, nalazi se nešto dalje od Vrbovca, ako se ne varam.

Donedavno je bila sva obrasla u šikari, samo Bog će znati zašto.

Inače, koliko ja znam, križ se ne nalazi s bočne strane kuće, već na onoj strani kada dolaziš iz Zagreba (iznad razbijenog stakla u obliku Bogorodice) i nije velikih dimenzija - kroz njega svjetlo ulazi na tavan te uklete kuće.   

Godinama tamo nitko ne živi, a sjećam se da sam jednom, prolazeći pored nje, s obzirom da se kuća nalazi uz samu cestu, vidio da su balkonska drvena vrata širom otvorena i razbijena stakla, koje je (ne znam jesi li primijetio) imalo približan oblik Bogorodice. Doslovce sam ostao zapanjen.

Malo sam se raspitao i doznao da je prije dosta godina bračni par odselio iz nje jer su navodno po noći, dok bi spavali, čuli te famozne zvukove i to konstantno, pokušali otkriti o čemu se radi, no bezuspješno. Najposlije su ljudi, već dobrano oboljeli na živce i mentalno od tolikog stresa napustili kuću. Vjeruje se kako je i dan danas nastanjena duhovima.

Prije par godina KUD Bjelovara bio je u njoj organiziralo neku predstavu s ciljem izrugivanja, kako je KUD smatralo, neistinitih i praznovjernih naklapanja puka uokolo, ali je - vjerovali ili ne - završila krajnje poražavajuće - apsolutno svi, čak i glumci izvoditelji (koji su bili posve uvjereni da je sve laž) su se razbježali nakon nekog perioda ponavljanja već spomenutih zvukova i čudnih neuobičajenih pojava... Odigravala se u mrkloj noći, kako sam čuo. Ne znam je li bio pun mjesec, ako je, tim gore. Who cares.

Jedan čovjek je tom prilikom posvjedočio da je vidio knjigu kako se sama od sebe podiže s obližnjeg stola (neposredno blizu njega samog), a kada je, zaprepašten što knjiga lebdi zrakom, krenuo da je dohvati, neka viša sila kao da ga je zadržala i knjiga je momentalno pala na pod.

Sada, ja ne znam je li to istina ili nije, tako sam samo čuo od bjelovarskih mještana, s kojima sam često imao prilike razgovarati, budući da mi bratići s očeve strane žive u Bjelovaru pa često idem k njima.

U svakom slučaju, nešto vrlo, vrlo zanimljivo, kao i uzbudljivo, a sad - je li uistinu paranormalno - to samo jedna jedina osoba zna, a tko drugi do Bog...

Nadam se da vam je drago što sam podijelio ono što sam čuo s vama.

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 21:41 (Caesar et Brutus).
16 godina
Paranormalno

Meni su zanimljive teorije o tome da su izvanzemaljci umješani u stvaranje ljudskog roda i religije. I jeste li prije par dana gledali emisiju "Na rubu znanosti" gdje je bilo govora o tome da su u Bibliji i nekim drugim religijskim knjigama opisani posjeti izvanzemaljaca i njihova vozila? Jeste li također vidjeli raspravu o tzv. "Jahvinoj slavi" - nekoj letjelici u kojoj je navodno bio Jahve? Također ste mogli primjetiti da ta letjelica koja je "nacrtana" zahvaljujući detaljnim opisima proroka koji su je navodno vidjeli dosta podsjeća na njemačku letjelicu iz 2. Svjetskog rata zvanu Heinkel Lerche. Ta letjelica je doduše postojala samo na papiru, ali je činjenica da je bila zamišljena i da podsjeća na tu "Jahvinu slavu".

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 8:31 (Izzy).
14 godina
neaktivan

A evo da podijelim nesto cudno kaj mi se danas dogodilo (vec sam napisao  ovo na temi:http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/nosite-sat/37671.aspx?page=12 jer sam danas popodne stavio sliku svog sata...)

Stvar je  gotovo nevjerojatna, cudna i meni neobjasnjiva tj. niti ne znam kaj se dogodilo zapravo.

Znaci dok sam slao onu sliku kakav sat imam, sat je jos bio na ruci i sve je bilo ok. Otisao sam do grada na kavu i po neku tv karticu za pc

(sa satom je jos uvijek bilo sve uredu). Vratio sam se doma, iskopcao kablove iz kucista i polego ga na stol da umetnem tv karticu, sat je bio cijelo vrijeme na ruci i nigdje

ga nisam zakacio, preko njega je bila majca normalno. I sad ono najcudnije kaj mi se valjda ikad desilo...Podizem kuciste i vracam ga na mjesto (ispod stola u sobi), kad ono

gumeni remen (znas i sak kakav je) na satu je PREREZAN????WTF. Uzimam sat u ruku i ne vjerujem...znaci prerezan kao da ga je netko skalpelom reznuo (savrsen rez), neverojatno.

I kaj je nabolje, rez je iz nutarnje strane. Da sam ga namjerno iso rezat nozem, ne bi ga tako prerezo, jednostavno precudno. Gumeni remen da tako pukne sam od sebe, napominjem

nigdje nisam zakacio satom ili bilo sta da sam osijetio prilikom stavljanja kartice u kuciste, znaci apsolutno nista...

P.S

U srijedu kod urara vidjet sta moze napraviti u vezi toga...hahaha, jos ne vjerujem.

Evo i slika pa ako ima tko neko logicno objasnjenje :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 21:50 (Kule_zg).
16 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

A evo da podijelim nesto cudno kaj mi se danas dogodilo (vec sam napisao  ovo na temi:http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/nosite-sat/37671.aspx?page=12 jer sam danas popodne stavio sliku svog sata...)

Stvar je  gotovo nevjerojatna, cudna i meni neobjasnjiva tj. niti ne znam kaj se dogodilo zapravo.

Znaci dok sam slao onu sliku kakav sat imam, sat je jos bio na ruci i sve je bilo ok. Otisao sam do grada na kavu i po neku tv karticu za pc

(sa satom je jos uvijek bilo sve uredu). Vratio sam se doma, iskopcao kablove iz kucista i polego ga na stol da umetnem tv karticu, sat je bio cijelo vrijeme na ruci i nigdje

ga nisam zakacio, preko njega je bila majca normalno. I sad ono najcudnije kaj mi se valjda ikad desilo...Podizem kuciste i vracam ga na mjesto (ispod stola u sobi), kad ono

gumeni remen (znas i sak kakav je) na satu je PREREZAN????WTF. Uzimam sat u ruku i ne vjerujem...znaci prerezan kao da ga je netko skalpelom reznuo (savrsen rez), neverojatno.

I kaj je nabolje, rez je iz nutarnje strane. Da sam ga namjerno iso rezat nozem, ne bi ga tako prerezo, jednostavno precudno. Gumeni remen da tako pukne sam od sebe, napominjem

nigdje nisam zakacio satom ili bilo sta da sam osijetio prilikom stavljanja kartice u kuciste, znaci apsolutno nista...

P.S

U srijedu kod urara vidjet sta moze napraviti u vezi toga...hahaha, jos ne vjerujem.

Evo i slika pa ako ima tko neko logicno objasnjenje :)

Moguče da ti je prije već puknul pa ti sada do kraja..Dešava se,tak je mome starome puknul remen...

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
14 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Moguče da ti je prije već puknul pa ti sada do kraja..Dešava se,tak je mome starome puknul remen...

Moguće, ali stvarno taj sat gotovo nikad ne skidam, tako da se nije imao gdje tak razrezati.

I kazem to je guma debela skoro 2mm i taj rez moze biti jedino ili od škara ili skalpela, jer rucno ako savijam tu gumu, nema sanse

da se slomi. I to jos s unutarnje strane.

16 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
zerocool12 kaže...

Moguće, ali stvarno taj sat gotovo nikad ne skidam, tako da se nije imao gdje tak razrezati.

I kazem to je guma debela skoro 2mm i taj rez moze biti jedino ili od škara ili skalpela, jer rucno ako savijam tu gumu, nema sanse

da se slomi. I to jos s unutarnje strane.

Stavi keltske križeve na sebe i pazi se da te ne uhapse...Ako te uhapse reci da je to za zaštitu..

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Ne znam jel pratite BlameTrutha, on je jedan od onih koji je započeo te gameplay/commentarie, ali sada, nešto potpuno drugo stavlja, vidite.

Pogledajte i ostale ako možete.

14 godina
neaktivan
Paranormalno
Erm, neznam dal je ovo paranormalno, ali ajd, da i ja sudjelujem u ovome.
Kad legnem u krevet, pogledam prema ormaru na kojemu visi bijela košulja, onak izvan njega na vješalici.
Svjetlo u sobu dolazi od Mjeseca (valjda) ili ulične rasvjete, i sve je mutno.
I kad gledam tu bijelu košulju, kad baš zurim u nju, sve me više podsjeća na priloženu sliku...
I onda kad konačno shvatim što vidim trgnem se jednostavno i okrenem na drugu stranu.
Slična iskustva anyone?
Vrijeme je za promjene...
17 godina
neaktivan
BenjamiX kaže...
Kad legnem u krevet, pogledam prema ormaru na kojemu visi bijela košulja, onak izvan njega na vješalici.
I kad gledam tu bijelu košulju, kad baš zurim u nju, sve me više podsjeća na priloženu sliku...
I onda kad konačno shvatim što vidim trgnem se jednostavno i okrenem na drugu stranu.
Slična iskustva anyone?

šta je tu paranormalno?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
Paranomalno ili ne,nije važno.Bilo je to prije 4 godine kada sam na svojoj bašči brao trešnju usred poslijepodnevnog tmurnog vremena.I tako ja berem i odjednom pokraj mene u tom trenutku zabljesni velika svijetlost nalik gromu a što je čudnije ta se svjetlost držala pokraj mene
u statičnom stanju bez nestajanja cca 3 sec.Na kraju sam bio prepašten što mi se to ukazalo.
16 godina

Je li bila u obliku kugle?

15 godina
neaktivan
3n3m1 kaže...
Paranomalno ili ne,nije važno.Bilo je to prije 4 godine kada sam na svojoj bašči brao trešnju usred poslijepodnevnog tmurnog vremena.I tako ja berem i odjednom pokraj mene u tom trenutku zabljesni velika svijetlost nalik gromu a što je čudnije ta se svjetlost držala pokraj mene
u statičnom stanju bez nestajanja cca 3 sec.Na kraju sam bio prepašten što mi se to ukazalo.

Vjerovatno kuglasta munja.

EDIT: Evo ti link: http://hr.wikipedia.org/wiki/Kugli%C4%8Dasta_munja

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 14:28 (nj0fra).
15 godina
neaktivan
BenjamiX kaže...
Slična iskustva anyone?

ne gledaj horore pa ce ti sve biti (para)normalno.

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo,imam ja neko paranormalno iskustvo koje je u ovoj priči 100% istinito i nema nikakvih sranja o vanzemaljcima,vješticama i sl.:

Dakle,prije jedno mjesec dana sam sanjao od moje jedne prijateljice njezinog brata kako mi šarafamo po komjuteru,kad eto ti njegove stare a ona kaže njemu:"Kako se ti danas-sutra misliš brinut o svome mlađem bratu".Ja onako čudno gledam i kontam ona trudna.Kad ja se probudio ujutro a ono bila subota,pa sam izašo van i tako ja razmišljam o tome šta sam sanjo.Prošlo tako jedno 2 tjedna,a ja došo kod svog strica malo u goste i čujem ja da se priča kako njegova susjeda TRUDNA.Nemogu vjerovat al ima neke povezanosti,malo čudno al eto dogodilo se.

Dino
14 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Evo,imam ja neko paranormalno iskustvo koje je u ovoj priči 100% istinito i nema nikakvih sranja o vanzemaljcima,vješticama i sl.:

Dakle,prije jedno mjesec dana sam sanjao od moje jedne prijateljice njezinog brata kako mi šarafamo po komjuteru,kad eto ti njegove stare a ona kaže njemu:"Kako se ti danas-sutra misliš brinut o svome mlađem bratu".Ja onako čudno gledam i kontam ona trudna.Kad ja se probudio ujutro a ono bila subota,pa sam izašo van i tako ja razmišljam o tome šta sam sanjo.Prošlo tako jedno 2 tjedna,a ja došo kod svog strica malo u goste i čujem ja da se priča kako njegova susjeda TRUDNA.Nemogu vjerovat al ima neke povezanosti,malo čudno al eto dogodilo se.

vatefak is going on :D
15 godina
neaktivan
Paranormalno

naisao sam na ovaj vrlo zbunjujuci video,pa bih molio nekog da mi objasni sto se ovom igracu dogodilo.

15 godina
neaktivan
snupix kaže...

naisao sam na ovaj vrlo zbunjujuci video,pa bih molio nekog da mi objasni sto se ovom igracu dogodilo.

{#}.???

14 godina
neaktivan
snupix kaže...

proklet bio alkohooool!!!!

vatefak is going on :D
15 godina
Paranormalno

E voako ja imam isto nešto čudno. Naime, kada sam se prije jedno 2 tjedna vozio u busu, i kada sam htio izaći kao da se sva moguća energija iz mene izvukla. Nisam se mogao kretati ali sam htio i pokušavao sam. Nakon toga opet danas... Hodam i sva energija izađe iz mene, i ja samo hodam!! nemogu stati ni ništa. Nisam na nikakvim drogama, i ovo mi je starno čudno..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice