isus je pobjedio ipak,jbg imao je lightsaber a baka običan štap
Paranormalno
- poruka: 2.052
- |
- čitano: 433.964
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ah deja vu to mi se dosta cesto dogada xD..
a sta kazete na ovo?
http://www.ipress.hr/crna-kronika/vidjeli-sotonu-kroz-prozor-je-skocilo-12-clanova-iste-obitelji-preminula-beba-10264.html
OMFG !!!!!!!!!!!!! Al baš cijela familija...pa zar su svi bili napušeni ????? Zar nije postojao neko pametan da ih smiri (djed npr.)....hahahahhahaha epic i to samo taki :DDD
ma ludi nigeri iz nekog plemena došli u grad,i neko je upalio projektor pa se usrali
Ma najveca misterija je Ahmed The Dead Terrorist"""
1. Deja vu
Molim vas, prije nego mislite da vam se dogadja nesto paranormlano, zapitajte se odgovara li neki od sljedecih opisa onome sto se vama dogadja (ako je odgovor "Da", pogledajte gornji link pod brojem napisanim u zagradi):
1. Cesto mi se cini da neke dogadjaje prozivljavam vise puta, i da znam sto ce se dogoditi ali je sve prebrzo pa nestignem reci sto ce biti. (1)
2. Cesto se probudim, ali se nemogu micati. (2)
3. Cesto imam osjecaj da padam u snu. (2)
4. Cesto cujem razna pucketanja i kuckanja u odredjena doba dana. (3)
I za kraj, ako mislite da predvidjate dogadjaje, i da znate sto ce se dogoditi za par dana, ili to sanjate, pogledajte ovaj link:
U ime svih nas koje zanimaju zanimljivi postovi na ovoj temi i ne zelimo da ju drugi zatrpavaju glupostima, unaprijed hvala.
e i meni se to dogada ovo 1.
2.
3.
ali ovo prvo mi je naj cudnijeto sam predvidio da ce to biti ali ja to neznam dok mi se taj dogadaj ne dogodi!!
onda se sjetim da sam to vec dozivio ili kak da to nec kazem!
Objavljen je video djevojčice koja lebdi...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dFYP_S1zJ4s
Edit: Ne vidi se kad je sletjela,jer u tom trenutku je spustio kameru tak da...
a fotoshop je svakako pripomogao (Nije baš fotoshop,neznam kako se zove montaža u videu)
Kao mala je upala u bure Red Bulla...
Rusi su otkrili Red Bull votku
šta će sve djeca napraviti da ne jedu juhu....
a fotoshop je svakako pripomogao (Nije baš fotoshop,neznam kako se zove montaža u videu)
After Effects
:)
Na koji način si znao? Doslovno si u sebi mogao pročitati "x. y."?
Inače, meni se prije nekoliko dana na satu matematike dogodilo nešto zanimljivo: bio sam uvjeren da smo ispite (rezultate, tj. ispravljene ispite) dobili prethodni sat, no dijelili su se upravo taj sat. Zanimljivo, sjećao sam se i bodova, 14/16, prije nego što sam na tom satu vidio svoje bodove.
Svakako mi izgleda primamljivo to proglasiti paranormalnim (ne samo što sam se sjećao bodova, nego sam se i sjećao podjele na tom "prethodnom" satu). No vjerojatnije je da sam se zabunio, a bodovi su se slučajno poklopili.
Eh nije to ništa,ja sam sebi predvidio da ću dobiti jedan iz matematike (naravno u drugom razredu)
Prije nekih par mjeseci dogodila mi se neka čudna stvar.
Bio sam tada kod babe u jednom selu kraj Zagreba.Prespavao sam tamo jer sam imao nekog posla u Zagrebu,pa mi se nije dalo drugi dan ići.Ujutro me je probudio neki plač,bio je kao dječiji.I tako dva puta za redom samo se ćulo kmeeeee kmeeeee.Čuo sam i bakinog susjeda kako razgovaraju,no taj susjed nije imao djece,ni unuka (BLAGO NJEMU ).I ustanem ja iz sobe,ušao sam u hodnik iz hodnika u dnevni boravak,a tamo nije bilo nikoga,još čudnije je što tamo u susjedstvu nema male djece,a jedan par je imao 3 godišnju djevojčicu no oni su odselili u njemačku.Neznam stvarno što je bilo toga dana,mislio sam da haluciniram,neznam,kao da sam se najeo lude droge,tako sam mislio!
Prije nekih par mjeseci dogodila mi se neka čudna stvar.
Bio sam tada kod babe u jednom selu kraj Zagreba.Prespavao sam tamo jer sam imao nekog posla u Zagrebu,pa mi se nije dalo drugi dan ići.Ujutro me je probudio neki plač,bio je kao dječiji.I tako dva puta za redom samo se ćulo kmeeeee kmeeeee.Čuo sam i bakinog susjeda kako razgovaraju,no taj susjed nije imao djece,ni unuka (BLAGO NJEMU ).I ustanem ja iz sobe,ušao sam u hodnik iz hodnika u dnevni boravak,a tamo nije bilo nikoga,još čudnije je što tamo u susjedstvu nema male djece,a jedan par je imao 3 godišnju djevojčicu no oni su odselili u njemačku.Neznam stvarno što je bilo toga dana,mislio sam da haluciniram,neznam,kao da sam se najeo lude droge,tako sam mislio!
dječji plač- možda je bila mačka.
mačka se nekada znaju tako glasati
Ne znam dali je ovo prava tema za ovo.. ali ovo me stvarno zabrinjava
Jednom sam sanjao (ili osjetio) nebih to nazvao snom... jer su mi oci bile otvorene.. osjecao sam kao da mi lice zeli izac iz mene... bilo je pre strasno .. neopisiv osjecaj... htio sam se derat ali nisam mogo (valjda od silnog straha kada je nakon par sekundi proslo to mogo sam se derat ( samo sam reko A (isporobo dali mogu vikat sada) ) ako me kuzite.... bio sam sav u znoju sam sam bio prestrasen itd...
danas navecer sanjao sam slican san... isto se nisam mogo derat (ali zelio sam) naime isto sam bio u krevetu i kvrcio sam se i neki drugi glas je govorio iz mene (kao neka sotona) bilo je pre strasno..... kada je san prestao cak su mi i suze isle... prekrizio sam se i pomolio sam se Bogu , molio sam ga da to ode od mene sta god da je to bilo... zaspao sam normalno... (nisam gledao na sat koliko je sati jer bilo me strah cak i ruku pomaknut....
Stvarno je bilo uzasno kao da je sotona u meni i pokusava izac i dere se arehsreisgeeeh ahiusudze............... na onom jezuku cudnom ko iz filmova... glas je bio jako ruzan takav glas nikad nebi mogao proizvesti....
Cak sam mislio da ja to govorim sve i da me brat u susjednoj sobi cuje....
Molim pomoc bilo sta mi recite sta bi to moglo znacit?? ovo su bili jako slicni snovi samo sta u prvom snu nije pricala (sotona) (u oba sna sam ostao bez glasa i nisam si nikako mogao pomoci da to zaustavim)
u drugom snu kada mi se to dogadalo osjetio sam veliku energiju i znao sam da je to nesto jako ruzno i da zelim da to prestane...
Hvala!
:D
:D
Nope
Bio sam jedanput sanjao da ja i frend idemo iz skole i pricamo o ferrariu (nepitajte) i meni se nakon par mjeseci to isto dogodi!
Da vam ispričam što se meni dogodilo prije par mjeseci (ne spada u paranormalno, ali je zanimljivo i čudno). Jednu večer sam bio budan do kasno (negdje do 3 - 3:30 h) i kada sam išao leći (prošla su 3 h sigurno) nisam mogao zaspati vjerojatno 1 h. I tako sam ležao u krevetu razmišljao o nečemu i odjednom se ne mogu sjetiti koji je dan i što je bilo par sati pa do dan-dva prije. Mozak mi je totalno zablokirao, ali stvarno zablokirao. I već me hvata panika, neznam što ću pa se odlučim totalno umiriti i skoncentrirati na nešto, ali ne mogu nikako, baš nikako.
Tako ležim par minuta u bunilu i onda odlučim otići u WC da se umijem, umijem se i nakon nekoliko sekundi se ponovno "osvijestim" i osjećam se dobro.
Vjerovali ili ne (nemojte se smijati) u tome bunilu sam čak pomislio da su me oteli izvanzemaljci (jer znam za one fore kao izgubljeno vrijeme i tako to), pa sam se pokušao sjetiti gdje sam bio unazad par sati, ali nisam mogao nikako.
To iskustvo mi je bilo stvarno čudno i neugodno i nikada ne bih želio da mi se ponovi. Znam za ljude koji su nakon jake glavobolje zaboravili tko su i to stvarno dokazuje da je mozak još neistražen i krije tko zna kakve tajne. Svoje stanje u kojem sam bio mogu objasniti samo tako da sam bio toliko umoran i pospan (mora i da je utjecalo to što sam do kasna bio na televiziji i na računalu) da mi se nešto poremetilo u glavi (mozgu), ali tko sam ja da se bavim takvim stvarima - to treba ostaviti stručnjacima.
Bio sam jedanput sanjao da ja i frend idemo iz skole i pricamo o ferrariu (nepitajte) i meni se nakon par mjeseci to isto dogodi!
zamisli ti to
znam da nema veze sa paranormalnim ali ima li možda netko iskustva sa deja vu? meni se to zna često događati npr. kada se nešto dogodi imam osjećaj kao da se već dogodilo.
Meni se jednom dogodio sličan događaj, Jedne večeri bili smo kod gostiju, igrali smo se slijepog miša( hhaha znam glupo :D ali b.t.w. bio sam mali). Odjednom ja sam jedini ostao i sestrična je krenula prema meni ja sam protrnuo, kao da sam pao u nesvijest zavrtilo mi se, osjecao sam kao da padam u rupu i odjenom se osvijestio, sve je to trajalo 5-6 sekudni, nezz kak ko da sam sve zaboravio, u mozgu sam imao osjecaj kao da sam to vec prozivio, slicno kao da sam znao da ce se taj događaj ponovit, ne pričam gluposti i ne razmišljam o slijepom mišu, ali kasnije sam se raspitao o tome, doktori su odavno dokazali da mozak nekad krivo predoči informacije i onda imas dozivljaj kao da si to dozivio, mozak me uvijek fascinira, zamislite ni ne koristimo 100% dio mozgga
zamisli ti to
znam da nema veze sa paranormalnim ali ima li možda netko iskustva sa deja vu? meni se to zna često događati npr. kada se nešto dogodi imam osjećaj kao da se već dogodilo.
dejavu ti je meni svaki dan po 2x nekad, a ovo je stvarno bilo cudno.. a tu su i snovima u kojima idem oko bazena sa jednom curom (poznanica) i mi smo zajedno i odjednom ona pusti moju ruku i ja krenem padat, padnem u bazen iz kojeg nemozu izac iznad povrsine a ona onako kao da ju je netko prisilio.. stalno mislim da to nesto znacim ali neznam sto... , da nadodam to je jedan od onih snova koje nezelis da se dogode u bilo kojem smislu ni tebi pa cak ni najgoren neprijatelju...
@Izzy
Mislim da si vec polako klizio do granice jave i sna (jer si ipak 1 h lezao) i zapravo uspio stajati jednom nogom na jednoj, a drugom nogom na drugoj strani "crte", tj. te granice. Ja sam radi tog sto sam bio ko fol budan (otvorio oci i gledao uokolo po sobi), ali sam vec dosta dugo isto tako lezao kao i ti, gledao ljude kako mi hodaju po sobi, trepnuo sam i nestali su i umjesto njih se pojavila neka cudna zena koja me gledala. Drugi put sam gledao na stolic koji mi stoji nasred sobe i sto posto bio siguran da vidim na njemu PlayStation 1 (koji inace stoji u ladici :D ) i krenuo ga opipati i vidim da mi prsti prodju kroz njega, trepnem i nestane. Prilicno sam uvjeren da mi se spajao san s javom u smislu da mi je mozak "spajao" ta dva "filma", onaj kojeg vidim ocima i onaj kojeg sanjam. Vjerujem da se to i kod tebe desilo, no uspio si se stabilnije i duze odrzati na samoj granici nego ja u ovim gornjim primjerima.
mene jebe ovaj dejavu ,prvo sam mislio da sam poludio lol.A kad sam saznao sta je to onda sam se smirio.
Taj de javu me izluđujuje, nekad mi se čini da živim 2 života lol, tako svaku veče sanjam nešto, ali svaku veče taj san se nastavlja, gdje sam stao, tu se i nastavlja! Jednostavno 2 života, de ja vu ili
je kriva škola,,, hehehe!