my favorite...već godinu i pol. Vječito je na ruci, spavanje, kupanje, posao, doma...
jedino mi se ne sviđa kožni remen
Ne možeš na kulturni sat staviti gumu.
my favorite...već godinu i pol. Vječito je na ruci, spavanje, kupanje, posao, doma...
Zbog sata ili?
Ko kaže? Panerai Luminor Marina PAM164 Chronograph, ovaj sat jednako dobro izgleda i sa gumeni i kožnim remenom
nisam mislio na gumu već na čelik
da li neko zna di mogu kupit ovaj adidas sat u rijeci? :)
http://www.ebay.com/itm/Adidas-LED-Watch-/251025204969?pt=Wristwatches&hash=item3a7244a6e9#ht_500wt_1413
Ja osobno nosim ručni sat otkako sam naučio na njega. Isprva je to bio neki dječji s kirvaja a za krizmu sam dobio metalni Casio vrijednosti tada 650 kn.
Mnogi vrijeme provjeravaju na mobitelu a ja gotovo da to nikada ne radim ne znam zašto ali nemam tu naviku...
Moji:Casio-sea pathfinder
Casio-TS-200
Bvlgari-AL 38A
Ebel-sportwawe
Breitling-Chronograph Windrider
:)
Ne, ali mi rodjak ima casio
Moji:Casio-sea pathfinder
Casio-TS-200
Bvlgari-AL 38A
Ebel-sportwawe
Breitling-Chronograph Windrider
:)
Bok Ivo,šta ima?
Je netko zna koliko dodje zamjena plasticnog remena. Kupio prije 2 godine neki casio za 150kn (trebalo mi za na bazen) i sad bi tribalo promijeniti remen (ovaj je pukao).
nosim ja, velicina im je bas taman, lijepi su, nemaju hrpu onih kotacica za razno razne gluposti. i platio sam ga oko soma kuna.
nemogu sad nac link da stavim
bas cekam da mi ovih dana stigne s ebaya suunto core all black... prije tog sam nosio festinu koju sad prodajem