nfs pro street!!!preglupa i predosadna
Najgora igra koju ste igrali
- poruka: 306
- |
- čitano: 56.252
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
što kopiraš moju temu ja imam takvu sličnu temu zove se NAJGLUPLJA IGRA
Dada...Da je bilo znat igrat,bilo bi dobro :D zar ne!
Glupa ti je jer nevoliš auta,,mora da igraš neke baby igre :D
Najgluplja meni..........
-Warcraft
-Diablo
Najbolja.......
C&C generals
COD4
FC1 & 2
NFS MW.C.PS.U
Gta San Andreas
ispričavam se zbog neugodnosti ja sam kriv žao mi je
Dada...Da je bilo znat igrat,bilo bi dobro :D zar ne!
Glupa ti je jer nevoliš auta,,mora da igraš neke baby igre :D
Najgluplja meni..........
-Warcraft
-Diablo
Najbolja.......
C&C generals
COD4
FC1 & 2
NFS MW.C.PS.U
Gta San Andreas

Po meni najglupje i najdeblnije:
- Gta IV
- Gta(cjeli serijal)
- NFS(od Most Wanteda)
- Fifa
- PES(svi)
- LORD-Conquest
- Far cry 2
- World of Warcraft-slaba grafika i100kn na mjesec(nisam lud)
- Area 51
- Sims(svi do sada i buduči)
Meni osobno je novi Prince of Persia jedno od većih smeća koje sam igrao...ali ne znam kako nekome warcraft 3 može biti loša igra??
Bilo kakve "realne" pucačine (one bez vanzemaljaca, mutanta, čudovišta itd.) osim prvog Ghost Recona, Swat 3, i Rainbow Six Rogue Spear. Jednostavno ne volim "realne" igre. Živjeli SF i Fantasy
Bilo kakve "realne" pucačine (one bez vanzemaljaca, mutanta, čudovišta itd.) osim prvog Ghost Recona, Swat 3, i Rainbow Six Rogue Spear. Jednostavno ne volim "realne" igre. Živjeli SF i Fantasy
dobri su mi nfs most wanted i carbon za ps2 a za komp mi nisu neš...
Kod mene isto tako!Od Warcrafta zaglupis...
najgore igre koje sam igro su:
1.Runes of magic
2.Dungeon runners
Ova tema je promašaj jer se gade neke igre koje su odnijele najviše ocjene u svoje vrime,a i dan danas konkuriraju najboljim.Npr.half life serial.
Rainbow Six vegas
BF: HEROES,u beti sam,ali nije fps,loše kontrole,malo glupavo...
Simsi bilo koji.....
Midnight Club 1
BF: HEROES,u beti sam,ali nije fps,loše kontrole,malo glupavo...
Najveća katastrofa koju sam ja imao priliku igrat je Mercenaries 2: World in flames. Igra je toliko jadna da to nije za povjerovati. Grafika, kontrole, općenito cijela igra.... Driver 3 je isto jako visoko na popisu TOP10-NOT..... Očajna igra. Performanse su joj jednake na bilo čemu - od 1ghz celeron, 128mb ram, 64mb graf do core 2 quada sa 2 gb rama i 7800GTX..... Šrot kakvog nema. Igrivost neću ni spominjat.... Ciljanje, vožnja... Propali GTA klon. Kad smo već kod GTA... GTA4 je najveće razočaranje u zadnjih 10ak godina (mlad sam - 18 god imam). Igrao sam ga kod frenda (orginal!) i plakalo je zbog uložene love..... FIFA bilo koja, NBA isto tako (osim 2003, svaka čast) i pola serijala NFS (HP 1, HP2, Undergorund 1 & 2 i Carbon su ok a ostatak je za niš - doslovce). Crashday nije toliko loš koliko je razočarao, MOH: PA je uništio slavu serijala, Vietcong je bio ubojica živaca sa svojim tunelima, Colin 04 je također uprskao serijal... Od starijih kojih se sijećam - jedino NFS Porshe unleshed il kako se već piše - smeće. Najgori iz NFS serijala iza Pro Streeta koji drži uvjerljivo vodstvo. Ukratko - TOP5-NOT
1. Mercenaries 2
2. Driver 3
3. GTA4
4. NFS Pro Street
5. FIFA 2003 (po mom mišljenju - najgora)
najgora igrica mi je ona kad me buraz natjera da zurim vani u sunce il neznam tako nes
Po meni najgora igra koju sam igrao.
FIFA 2004 - onoga tko je sastavljao menije ću ubit (New... opcija!?). i tko je skripte u AI-u sastavljo, isto ću ga ubit.
NFS-ovi od Porsche Unleasheda do UG2 su dobri, izuzetak UG1, smeće, sve ostalo smeće da ne možeš vjerovat (ima i još nekih dobrih NFS-ova)
U zadnje vrijeme najgore sto sam igrao je Tom Clancy EndWar.
Jbt, otkad to u strategijama kamera prati helikoptere?!
Odmah sam obrisao igru.
CRYSIS (po 43. put)
da dodam na listu :
SHELLSHOCK II
Igrica je tako glupa da boli glava i svi koji su je probali igrat su odustali nakon 5min, ali ja se mogu "pohvalit" da sam je prešao i to samo zato jer nisam imao šta igrat,ali sada je tu hawx došel heheh.
quake
Najgora igra koju sam igrao je Soldner secret wars.Igra je prepuna raznih bugova.
Najveća katastrofa koju sam ja imao priliku igrat je Mercenaries 2: World in flames. Igra je toliko jadna da to nije za povjerovati. Grafika, kontrole, općenito cijela igra.... Driver 3 je isto jako visoko na popisu TOP10-NOT..... Očajna igra. Performanse su joj jednake na bilo čemu - od 1ghz celeron, 128mb ram, 64mb graf do core 2 quada sa 2 gb rama i 7800GTX..... Šrot kakvog nema. Igrivost neću ni spominjat.... Ciljanje, vožnja... Propali GTA klon. Kad smo već kod GTA... GTA4 je najveće razočaranje u zadnjih 10ak godina (mlad sam - 18 god imam). Igrao sam ga kod frenda (orginal!) i plakalo je zbog uložene love..... FIFA bilo koja, NBA isto tako (osim 2003, svaka čast) i pola serijala NFS (HP 1, HP2, Undergorund 1 & 2 i Carbon su ok a ostatak je za niš - doslovce). Crashday nije toliko loš koliko je razočarao, MOH: PA je uništio slavu serijala, Vietcong je bio ubojica živaca sa svojim tunelima, Colin 04 je također uprskao serijal... Od starijih kojih se sijećam - jedino NFS Porshe unleshed il kako se već piše - smeće. Najgori iz NFS serijala iza Pro Streeta koji drži uvjerljivo vodstvo. Ukratko - TOP5-NOT
1. Mercenaries 2
2. Driver 3
3. GTA4
4. NFS Pro Street
1. Mercenaries 2
2. Driver 3
3. GTA4
4. NFS Pro Street