Najgora igra koju ste igrali

poruka: 306
|
čitano: 56.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

nfs pro street!!!preglupa i predosadna

Jejejejeje.
16 godina
neaktivan
RE: Najgora igra koju ste igrali

što kopiraš moju temu ja imam takvu sličnu temu zove se NAJGLUPLJA IGRA

16 godina
neaktivan

Dada...Da je bilo znat igrat,bilo bi dobro :D zar ne!

Glupa ti je jer nevoliš auta,,mora da igraš neke baby igre :D

Najgluplja meni..........

-Warcraft

-Diablo

Najbolja.......

C&C generals

COD4

FC1 & 2

NFS MW.C.PS.U

Gta San Andreas

16 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

Pa koga brige šta ti imaš sličnu temu može se otvorit još 100 ovakvih tema,
Na forumima ima oko 1 000 000 tema i Čovjek otvori temu koja mu padne na pamet,sve će neko tražit po forumu ima li takvih tema koje ja npr.
želiš otvorit.vi pojedinci niste krivi šta ste GL****.

17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

On je otvorio temu prije godinu dana, a ti si ovdje tek 8 dana, tako da nemoj pričat gluposti. Šta su ljudi toliko nesposobni koristiti search i provjeriti da li postoji slična ili potpuno ista tema?

@ vice - možda ima milijun tema na forumu, ali zato postoji search. Ne mora ih on provjeravati jednu po jednu
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 14:47 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

ispričavam se zbog neugodnosti ja sam kriv žao mi je

16 godina
neaktivan
vice kaže...

Dada...Da je bilo znat igrat,bilo bi dobro :D zar ne!

Glupa ti je jer nevoliš auta,,mora da igraš neke baby igre :D

Najgluplja meni..........

-Warcraft

-Diablo

Najbolja.......

C&C generals

COD4

FC1 & 2

NFS MW.C.PS.U

Gta San Andreas

Jesi ti puko? Diablo i WarCraft da su loše igre?! Haloooooo!!! Ima kog doma?!!VičeIznenađen
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan

Po meni najglupje i najdeblnije:

1. Gta IV
  2. Gta(cjeli serijal)
  3. NFS(od Most Wanteda)
  4. Fifa
  5. PES(svi)
  6. LORD-Conquest
  7. Far cry 2
  8. World of Warcraft-slaba grafika i100kn na mjesec(nisam lud)
  9. Area 51
  10. Sims(svi do sada i buduči)
Da su svi bogati, nitko nebi krao!!!!!!! ______________ Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina.
16 godina
neaktivan

Meni osobno je novi Prince of Persia jedno od većih smeća koje sam igrao...ali ne znam kako nekome warcraft 3 može biti loša igra??

Intel Quad core q6600 4x2.44 GHz , 4gb RAM , nVidia GeForce 8600gts 512mb , Asus P5N32 SLI-Premium , Asus 400W
17 godina
neaktivan

Bilo kakve "realne" pucačine (one bez vanzemaljaca, mutanta, čudovišta itd.) osim prvog Ghost Recona, Swat 3, i Rainbow Six Rogue Spear. Jednostavno ne volim "realne" igre. Živjeli SF i Fantasy

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Bilo kakve "realne" pucačine (one bez vanzemaljaca, mutanta, čudovišta itd.) osim prvog Ghost Recona, Swat 3, i Rainbow Six Rogue Spear. Jednostavno ne volim "realne" igre. Živjeli SF i Fantasy

Potpis.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan

dobri su mi nfs most wanted i carbon za ps2 a za komp mi nisu neš...

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran

Kod mene isto tako!Od Warcrafta zaglupis...

16 godina
neaktivan

najgore igre koje sam igro su:

1.Runes of magic

2.Dungeon runners

16 godina

Ova tema je promašaj jer se gade neke igre koje su odnijele najviše ocjene u svoje vrime,a i dan danas konkuriraju najboljim.Npr.half life serial.

vidimo se,ako ja prije ne vidin tebe
16 godina
neaktivan

Rainbow Six vegas

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
17 godina
neaktivan

BF: HEROES,u beti sam,ali nije fps,loše kontrole,malo glupavo...

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
17 godina

Simsi bilo koji.....

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
16 godina
neaktivan

Midnight Club 1

16 godina
neaktivan
nick kaže...

BF: HEROES,u beti sam,ali nije fps,loše kontrole,malo glupavo...

I meni isto.
Nekak mi zgleda ko da je za malu decu.
Ne voljim takve fps-ove.
Volim samo klasicnu seriju BF-a
16 godina
odjavljen

Najveća katastrofa koju sam ja imao priliku igrat je Mercenaries 2: World in flames. Igra je toliko jadna da to nije za povjerovati. Grafika, kontrole, općenito cijela igra.... Driver 3 je isto jako visoko na popisu TOP10-NOT..... Očajna igra. Performanse su joj jednake na bilo čemu - od 1ghz  celeron, 128mb ram, 64mb graf do core 2 quada sa 2 gb rama i 7800GTX..... Šrot kakvog nema.  Igrivost neću ni spominjat.... Ciljanje, vožnja... Propali GTA klon. Kad smo već kod GTA... GTA4 je najveće razočaranje u zadnjih 10ak godina (mlad sam - 18 god imam). Igrao sam ga kod frenda (orginal!) i plakalo je zbog uložene love..... FIFA bilo koja, NBA isto tako (osim 2003, svaka čast) i pola serijala NFS (HP 1, HP2, Undergorund 1 & 2 i Carbon su ok a ostatak je za niš - doslovce).  Crashday nije toliko loš koliko je razočarao, MOH: PA je uništio slavu serijala, Vietcong je bio ubojica živaca sa svojim tunelima, Colin 04 je također uprskao serijal... Od starijih kojih se sijećam - jedino NFS Porshe unleshed il kako se već piše - smeće. Najgori iz NFS serijala iza Pro Streeta koji drži uvjerljivo vodstvo. Ukratko - TOP5-NOT

1. Mercenaries 2

2. Driver 3

3. GTA4

4. NFS Pro Street

5. FIFA 2003 (po mom mišljenju - najgora)

Intel Celeron D 3.09 gHz, 2 GB DDR400, GeForce 8400 GS 512, Seagate Barracuda 160GB + Seagate Barracuda 80GB, LG Flatron W1934S
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 22:40 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan

najgora igrica mi je ona kad me buraz natjera da zurim vani u sunce il neznam tako nes

16 godina
neaktivan

Po meni najgora igra koju sam igrao.

FIFA 2004 - onoga tko je sastavljao menije ću ubit (New... opcija!?). i tko je skripte u AI-u sastavljo, isto ću ga ubit.

NFS-ovi od Porsche Unleasheda do UG2 su dobri, izuzetak UG1, smeće, sve ostalo smeće da ne možeš vjerovat (ima i još nekih dobrih NFS-ova)

16 godina
neaktivan

U zadnje vrijeme najgore sto sam igrao je Tom Clancy EndWar.

Jbt, otkad to u strategijama kamera prati helikoptere?!

Odmah sam obrisao igru.

New Prison Break Promo: http://www.youtube.com/watch?v=9rFxSsDm0wY
16 godina
protjeran

CRYSIS   (po 43. put)

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina

da dodam na listu :

SHELLSHOCK II

Igrica je tako glupa da boli glava i svi koji su je probali igrat su odustali nakon 5min, ali ja se mogu "pohvalit" da sam je prešao i to samo zato jer nisam imao šta igrat,ali sada je tu hawx došel heheh.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan

quake

16 godina

Najgora igra koju sam igrao je Soldner secret wars.Igra je prepuna raznih bugova.

Asus A8N5X, AMD Athlon 3000+2GHz ,1GB DDR,nVidia GeForce 6600 256MB DDR,WDC 160GB
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Najveća katastrofa koju sam ja imao priliku igrat je Mercenaries 2: World in flames. Igra je toliko jadna da to nije za povjerovati. Grafika, kontrole, općenito cijela igra.... Driver 3 je isto jako visoko na popisu TOP10-NOT..... Očajna igra. Performanse su joj jednake na bilo čemu - od 1ghz  celeron, 128mb ram, 64mb graf do core 2 quada sa 2 gb rama i 7800GTX..... Šrot kakvog nema.  Igrivost neću ni spominjat.... Ciljanje, vožnja... Propali GTA klon. Kad smo već kod GTA... GTA4 je najveće razočaranje u zadnjih 10ak godina (mlad sam - 18 god imam). Igrao sam ga kod frenda (orginal!) i plakalo je zbog uložene love..... FIFA bilo koja, NBA isto tako (osim 2003, svaka čast) i pola serijala NFS (HP 1, HP2, Undergorund 1 & 2 i Carbon su ok a ostatak je za niš - doslovce).  Crashday nije toliko loš koliko je razočarao, MOH: PA je uništio slavu serijala, Vietcong je bio ubojica živaca sa svojim tunelima, Colin 04 je također uprskao serijal... Od starijih kojih se sijećam - jedino NFS Porshe unleshed il kako se već piše - smeće. Najgori iz NFS serijala iza Pro Streeta koji drži uvjerljivo vodstvo. Ukratko - TOP5-NOT

1. Mercenaries 2

2. Driver 3

3. GTA4

4. NFS Pro Street

koji debil može gta iv stavit na popis najgorih igara?!?!?!?!
komp iz konzuma....aha aha
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

1. Mercenaries 2

2. Driver 3

3. GTA4

4. NFS Pro Street

koji debil može gta iv stavit na popis najgorih igara?!?!?!?!
 da se mene pita ja nebi stvorio gta to je meni jako glupa igra
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice