Najgora igra koju ste igrali

poruka: 306
|
čitano: 56.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Najgora igra koju ste igrali
ufff koiko bi ih sad nabroio
17 godina
neaktivan

Trenutno mi na pamet pada samo Enter the Matrix.

Uglavnom i nabaljam samo igre koje sam već probao i koje su mi se dopale..

17 godina
neaktivan
Oblivion
Hellgate London
Starih se ne mogu sjetit
17 godina
odjavljen
Antioch kaže...
Bez ikakve namjere da provociram... Cisto, znatizelje radi, me zanima popis "best of"... Ako nije problem. Thanks.
 E ovako još imam prijedloga za najgore, Matrix, Resident Evil, Postal....
Najbolje bi bile:
Mafia, GTR2, Test Drive Unlimited, Serijal Hitman, Splinter Cell, PES, Far Cry, CoH, CoH OF, Call of Juarez, COD4 ....

Intel E4400 @ 3204(359*9) & 1.36V w/ TT BigTyphoon || Gigabyte P35-DS3 rev 1.0 F12 || 2*1GB KingMAX 800@890 MHz CL4 & 2.1V || PowerColor X800XL 430-1000 MHz || Hitachi T7K250 @ 7200RPM || LG GSA-H10A || Codegen 480X || CustomCase + 120 mm TT || Logitech Mouse & X-210 sound || Philips 200WS @ DVI ||
17 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru. Nisam igrao niti jednu. Sto da kazem? Malo prenovo za mene. :-)

17 godina

Matrix

17 godina
neaktivan

To bi bio Warcraft(svi djelovi),...

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2008 14:03 (The_Chosen_One).
17 godina
neaktivan

The Mark...

17 godina
neaktivan

HALO 2 za Pc

17 godina
neaktivan
Big Rigs: Over the Road Racing

http://youtube.com/watch?v=7f3HDsgLV68

17 godina

Hmm... Eve Online(oO) i jos par igara kojim se nemogu sjetit imena jer ih cak i na temelju dobrih pojmova ni google nemoze pronaci :D

:))
17 godina
neaktivan

Najgora igra ti je Half-Life 2 ? Bioshock? ??????????'''

Ovo je u rangu kao da netko kaze da mu je najgora stvar u životu voda. Oprosti, ali ovo je najveća nebuloza koju sam doživio, ma koliko god tvoje mišljenje bilo subjektivno. Očito si jako ispao is Gaussove krivulje negdje tokom života ili si počeo igrati igre 2004. godine.

17 godina
neaktivan

A, čuj može se desiti.

Zamisli da ti netko stalno trubi kako moraš odigrati neku igru, kako je ta igra nešto najbolje što se ukazalo u ovoj i na svim ostalim sferama postojanja i kako ćeš živjeti praznim i neispunjenim životom ako ju ne odigraš.

Nakon svega toga ti frend da Carol Vorderman's Ultimate Sudoku Challenge.

Sumnjam da bi ti ta igra bila nešto posebno, ali tvome frendu koji je opsjednut tom mozgalicom i kupuje novine svaki dan samo radi predzadnje stranice na kojoj se ona nalazi ona je fenomenalna.

Možda su Baji one jednostavno ispale prenapuhane.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2008 13:20 (Zabushant).
17 godina
protjeran
hmmm teški odgovor a ubiti one koje radi ubisoft
XD
17 godina
odjavljen
cryghost kaže...
hmmm teški odgovor a ubiti one koje radi ubisoft
XD
 Misliš Far Cry, Splinter Cell, ili misliš na neke druge?

Intel E4400 @ 3204(359*9) & 1.36V w/ TT BigTyphoon || Gigabyte P35-DS3 rev 1.0 F12 || 2*1GB KingMAX 800@890 MHz CL4 & 2.1V || PowerColor X800XL 430-1000 MHz || Hitachi T7K250 @ 7200RPM || LG GSA-H10A || Codegen 480X || CustomCase + 120 mm TT || Logitech Mouse & X-210 sound || Philips 200WS @ DVI ||
17 godina
neaktivan
MiH kaže...

Ovo je u rangu kao da netko kaze da mu je najgora stvar u životu voda. Oprosti, ali ovo je najveća nebuloza koju sam doživio, ma koliko god tvoje mišljenje bilo subjektivno. Očito si jako ispao is Gaussove krivulje negdje tokom života ili si počeo igrati igre 2004. godine.

Da, poceo sam igrati 2004 (prije sam igrao rijetko i uglavnom 2D igre), al sam odigrao sve bolje igre iz proslosti.

Half-Life 2 ima losu grafiku, uzasno je linearan, bugovit, oruzja su losa i imas malo municije, glupi Gravity Gun koji samo smeta, a svi ga hvale, hrpu mozgalica, nema Xena, okolina nema nikakve veze s onom iz jedinice, ima onu iritantnu kucku, dosadne neprijatelje (npr. oni kukci) itd itd. Uglavnom, nakon jedinice je uzasno razocaranje

Moje misljenje o Bioshocku imas u topicu o bioshocku pa pogledaj tamo ak te zanima

I uz sve to, svi tupe o ove dvije igrice ko da su nesto posebno
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
MiH kaže...

Da, poceo sam igrati 2004 (prije sam igrao rijetko i uglavnom 2D igre), al sam odigrao sve bolje igre iz proslosti.

Half-Life 2 ima losu grafiku, uzasno je linearan, bugovit, oruzja su losa i imas malo municije, glupi Gravity Gun koji samo smeta, a svi ga hvale, hrpu mozgalica, nema Xena, okolina nema nikakve veze s onom iz jedinice, ima onu iritantnu kucku, dosadne neprijatelje (npr. oni kukci) itd itd. Uglavnom, nakon jedinice je uzasno razocaranje

Moje misljenje o Bioshocku imas u topicu o bioshocku pa pogledaj tamo ak te zanima

I uz sve to, svi tupe o ove dvije igrice ko da su nesto posebno

Te igre su odlične i ja ne tupim, to što se tebi ne sviđaju to je tvoj problem. Ja se držim one poslovice "100 ljudi,100 ćudi." i da imaš pravo na svoje mišljenje, a to je da su igrice bezveze a govoriti da drugi samo nešto tupe jer im se "igrica" svidjela je čisto vrijeđanje.
17 godina
neaktivan
Mah to bi za mene bile nekakve kokoši, nekakva igrica sa neta nide veze.Ne znam kud mi se na compu nade. Nesto kao radis u klaonici nide veze :D:D:D: LOL Ne znam ko to napravi... sigurno mu je bilo jako dosadno :D:D:D, ah sto se tice ovih "igara" stvarno ne mogu da se sjetim ni jedne a ima materijala :D, kad se sjetim napisem, za sada toliko :D
17 godina
neaktivan
Nemogu biti tako grub,pa reči ovo mi je najgora igra,jer je u svaku igru uloženo mnogo truda,ali kad biram najmanje zanimljivu i igru koja ima najlošiji grafički engine onda je to SimCity Societies
17 godina
neaktivan

Najgora igre koje sam ikada igrao su:

1. Oblivion - pre-pre iritantna grafika

2. BiteFight - Ogame je 100x bolji =)

3. Sve simulacijske igre tipa: željeznica, brodova i aviona (ne mogu se sjetiti sad točnih imena, ali mislim da ste shvatili što mislim)Cool

17 godina
neaktivan

Obicno lose stvari ne pamtim ali tesko je zaboravit promasaje u video igrama.

Evo par sto mi odmah pada na pamet jer ne zelim puno razbijat glavu oko toga.

1.  Far Cry: zato sto nevalja. Tocka.

2.  Bioshock: iritantni zvukovi i neki karakteri koje nisam mogao svarit u igri napravljenoj 2007.

3.  Medal of Honor: ispucas 30 metaka u svapsku glavu i on se opet digne i pocne pucat na tebe.  Puca sa kilometar daljine kroz maglu i ne moze promasit.  Kad ga zaganjas okrene ti guzicu i puca iz supka (ovo ne izmisljam - poznati bug u starim quake enginima).  Mozda je ova trebala biti na broj 1.

4.  Call of Duty - UO: ista stvar kao sa MOH:AA.

5.  I'm Going In:  koji dingdong od igrice.

Ne mogu od svakog ocekivati da napravi Deus Ex ili Max Payne ali developeri se trebaju drzati starog pravila.  Bolje kopija dobre ideje nego los orginal.

Ove gore navede igrice su bile losa kopija.

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
17 godina
neaktivan

Cega je Far Cry kopija?

17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Cega je Far Cry kopija?

Osim naprednije grafike u to vrijeme ne vidim po cemu je bio razlicit od svake druge FPS igre.
Ista stvar kao sto je sada Crysis.  Super grafika (i odijelo je prilicno impresivno) a za ostalo su cak priznali da ih nije zanimalo.

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
17 godina
neaktivan
borgware kaže...
macgyver kaže...

Cega je Far Cry kopija?

Osim naprednije grafike u to vrijeme ne vidim po cemu je bio razlicit od svake druge FPS igre.
Ista stvar kao sto je sada Crysis.  Super grafika (i odijelo je prilicno impresivno) a za ostalo su cak priznali da ih nije zanimalo.

Ne znam, mozda po nelinearnosti, ogromnim otvorenim prostorima, tropskom okruzenju... Ak ti je Far Cry isto kao i ostali FPsovi, kakvi su ti onda tek Doom 3, HL2, Call of Duty...
Po tvome su svi FPSi nakon Dooma kopije
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
 Ne znam, mozda po nelinearnosti, ogromnim otvorenim prostorima, tropskom okruzenju... Ak ti je Far Cry isto kao i ostali FPsovi, kakvi su ti onda tek Doom 3, HL2, Call of Duty...

Ne zaboravi glavnog lika u nametljivo crvenoj havajskoj košulji.
17 godina

1:half life (svi nastavci)

2:starcraft (možda dvojka nekaj valja)

3:doom (svi nastavciBelji se)

4:warcraft ( ne world of warcraft)

5:final fantasy (svi nastavci)

Došla Severina u crkvu i kaže:
- Oče, zgriješila sam.

A na to će otac.
- Znam, gledao sam.
17 godina
neaktivan

Half life 2... definitivno ogromno razočaranje... odrastao sam na jedinici, prošao je x puta na hard, čak i razmišljao kako bi izgledao film, te da je harrison ford idealan Gordon.Smijeh

ali dvojka? jedno te isti neprijatelji(tzv marinci), AI ni po čemu inovativan, lažni osjećaj kontrole i spontanosti situacije iako je zapravo sve skriptirano(npr bipodi koji se naglo spuštaju na tvoj kat itd), bugovi(npr. kada pojedini likovi jednostavno odbijaju uči u lift), oružja koja se još uvijek svode na pištolj, mitraljez, sačmarica, granate itd.--> te na kraju UŽASAN, UŽASAN KRAJ.

Dajte ljudi, let`s face it, gotovo su nam napisali "Insert Half Life 3". I šta su napravili? Izbacili jadni dodatak, gdje si dijelom na istim stazama(ona zgrada- samo malo razorena). Ima dvojka i pluseve, npr taj graviton gun, ali to mi je povećalo ocijenu za nekih 5 posto. Zaista su izgubili fana. Ponašaju se kao da smo stoka, i nedostatak truda se vidi svugdje.

I onda se ljudi čude kad shvate da 70% balkana posjeduje piratske igre. Ne dam 400 kuna za nešto što ne znam kako izgleda i kakva je(nema tog demo-a koji meni može dati objektivnu ocjenu).

Samo napominjem da nemam namjeru vrijeđati ičiji ukus. Ako je nekome HL2 super, neka je. Vjerojatno igram neke igre od kojih se drugima bljuje.Namigiva

17 godina
odjavljen
macgyver kaže...
borgware kaže...
macgyver kaže...

Cega je Far Cry kopija?

Po tvome su svi FPSi nakon Dooma kopije
 Ovo je stvarno post na koji se moram nadovezat. JE da topic nije otvoren za neke velike spamove i komentare (pretjerane).
Far Cry izlazi u 4. ili 5. mjesec na našem trzistu 2004. godine, i tada je bio vrhunac u računalnoj industriji, te je imao najveće hardwareske zahtijeve. Međutim samo nakon toga izlazi GeForce 6800 serija i X800 serija, koja je jača puno od dosadašnjih R9800 PRO/XT. Isto tako onda do prije nekoliko dana veliki zahtijevi najednom padaju jer su izašle nove moćnije mašine. Toliko o tadašnjim zahtijevima. Nakon dugo vremena u igrama se pojavljiva prekrasna grafika, velika sloboda kretanja, ne linearnost i ne određenost smjera odvajanja misije. Isto tako prevelike mape su vrhunski odrađene u to vrijeme (a po meni i danas valdaju nad mnogo novijim naslovima). Isto tako su sređene neke limitacije, tj. neće vas odabaciti ili okrenuti u drugom smjeru ako odete daleko od otokan, nego ste lijepo upozoreni da će vas radar naći i helihopter ide na tebe. Isto tako velika količina oruđzja je prenesena u igru, koja su dosta realno intepretirana. AI je za tadašnje pojmove a i danas bio visoko razvijen, ljudi nisu bili toliko glupi i bezvezni, nego su bili dosta ispred vremena tadašnjih igara. Sve u svemu igra je bila odlična, a da ne govorim da je i danas mnogi igraju!

17 godina
neaktivan

driver 3, uffffffff

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
17 godina
neaktivan
Geralt kaže...
reservoir dog kaže...

Half life 2... definitivno ogromno razočaranje... odrastao sam na jedinici, prošao je x puta na hard, čak i razmišljao kako bi izgledao film, te da je harrison ford idealan Gordon.Smijeh

ali dvojka? jedno te isti neprijatelji(tzv marinci), AI ni po čemu inovativan, lažni osjećaj kontrole i spontanosti situacije iako je zapravo sve skriptirano(npr bipodi koji se naglo spuštaju na tvoj kat itd), bugovi(npr. kada pojedini likovi jednostavno odbijaju uči u lift), oružja koja se još uvijek svode na pištolj, mitraljez, sačmarica, granate itd.--> te na kraju UŽASAN, UŽASAN KRAJ.

Dajte ljudi, let`s face it, gotovo su nam napisali "Insert Half Life 3". I šta su napravili? Izbacili jadni dodatak, gdje si dijelom na istim stazama(ona zgrada- samo malo razorena). Ima dvojka i pluseve, npr taj graviton gun, ali to mi je povećalo ocijenu za nekih 5 posto. Zaista su izgubili fana. Ponašaju se kao da smo stoka, i nedostatak truda se vidi svugdje.

I onda se ljudi čude kad shvate da 70% balkana posjeduje piratske igre. Ne dam 400 kuna za nešto što ne znam kako izgleda i kakva je(nema tog demo-a koji meni može dati objektivnu ocjenu).

Samo napominjem da nemam namjeru vrijeđati ičiji ukus. Ako je nekome HL2 super, neka je. Vjerojatno igram neke igre od kojih se drugima bljuje.Namigiva

Pa hl2 zbog tih skriptiranih situacija je baš užitak za igrati, filmski reklo bi se, nema boljega nego gledati tripoda kako u pozadini hoda mlati, jede, kenja itd itd.

A ovi bugovi o kojima ti pričaš, zar si to igrao piratsku verziju kad je tek izašla, problem sa AI kad likovi se prestanu micati, ako je to to, ondak se nemaš pravo tužiti na piratsku igru koja nije valjda dobro krekirana, valjda.

Slažem se da se nemam pravo buniti na bugove, jer posjedujem piratsku verziju(mea culpa).

I da, nije bipod, nego tripod, koji LOL :D

Da li netko zna kakav je onaj drugi dodatak? Nisam ga igrao, možda bi popravio cijelokupnu sliku u mojim očima.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice