Najgora igra koju ste igrali
- poruka: 306
- |
- čitano: 56.239
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Trenutno mi na pamet pada samo Enter the Matrix.
Uglavnom i nabaljam samo igre koje sam već probao i koje su mi se dopale..
Hellgate London
Starih se ne mogu sjetit
Hvala na odgovoru. Nisam igrao niti jednu. Sto da kazem? Malo prenovo za mene. :-)
Matrix
To bi bio Warcraft(svi djelovi),...
The Mark...
HALO 2 za Pc
Hmm... Eve Online(oO) i jos par igara kojim se nemogu sjetit imena jer ih cak i na temelju dobrih pojmova ni google nemoze pronaci :D
Najgora igra ti je Half-Life 2 ? Bioshock? ??????????'''
Ovo je u rangu kao da netko kaze da mu je najgora stvar u životu voda. Oprosti, ali ovo je najveća nebuloza koju sam doživio, ma koliko god tvoje mišljenje bilo subjektivno. Očito si jako ispao is Gaussove krivulje negdje tokom života ili si počeo igrati igre 2004. godine.
A, čuj može se desiti.
Zamisli da ti netko stalno trubi kako moraš odigrati neku igru, kako je ta igra nešto najbolje što se ukazalo u ovoj i na svim ostalim sferama postojanja i kako ćeš živjeti praznim i neispunjenim životom ako ju ne odigraš.
Nakon svega toga ti frend da Carol Vorderman's Ultimate Sudoku Challenge.
Sumnjam da bi ti ta igra bila nešto posebno, ali tvome frendu koji je opsjednut tom mozgalicom i kupuje novine svaki dan samo radi predzadnje stranice na kojoj se ona nalazi ona je fenomenalna.
Možda su Baji one jednostavno ispale prenapuhane.
XD
XD
Ovo je u rangu kao da netko kaze da mu je najgora stvar u životu voda. Oprosti, ali ovo je najveća nebuloza koju sam doživio, ma koliko god tvoje mišljenje bilo subjektivno. Očito si jako ispao is Gaussove krivulje negdje tokom života ili si počeo igrati igre 2004. godine.
Najgora igre koje sam ikada igrao su:
1. Oblivion - pre-pre iritantna grafika
2. BiteFight - Ogame je 100x bolji =)
3. Sve simulacijske igre tipa: željeznica, brodova i aviona (ne mogu se sjetiti sad točnih imena, ali mislim da ste shvatili što mislim)
Obicno lose stvari ne pamtim ali tesko je zaboravit promasaje u video igrama.
Evo par sto mi odmah pada na pamet jer ne zelim puno razbijat glavu oko toga.
1. Far Cry: zato sto nevalja. Tocka.
2. Bioshock: iritantni zvukovi i neki karakteri koje nisam mogao svarit u igri napravljenoj 2007.
3. Medal of Honor: ispucas 30 metaka u svapsku glavu i on se opet digne i pocne pucat na tebe. Puca sa kilometar daljine kroz maglu i ne moze promasit. Kad ga zaganjas okrene ti guzicu i puca iz supka (ovo ne izmisljam - poznati bug u starim quake enginima). Mozda je ova trebala biti na broj 1.
4. Call of Duty - UO: ista stvar kao sa MOH:AA.
5. I'm Going In: koji dingdong od igrice.
Ne mogu od svakog ocekivati da napravi Deus Ex ili Max Payne ali developeri se trebaju drzati starog pravila. Bolje kopija dobre ideje nego los orginal.
Ove gore navede igrice su bile losa kopija.
Cega je Far Cry kopija?
Cega je Far Cry kopija?
Cega je Far Cry kopija?
1:half life (svi nastavci)
2:starcraft (možda dvojka nekaj valja)
3:doom (svi nastavci)
4:warcraft ( ne world of warcraft)
5:final fantasy (svi nastavci)
- Oče, zgriješila sam.
A na to će otac.
- Znam, gledao sam.
Half life 2... definitivno ogromno razočaranje... odrastao sam na jedinici, prošao je x puta na hard, čak i razmišljao kako bi izgledao film, te da je harrison ford idealan Gordon.
ali dvojka? jedno te isti neprijatelji(tzv marinci), AI ni po čemu inovativan, lažni osjećaj kontrole i spontanosti situacije iako je zapravo sve skriptirano(npr bipodi koji se naglo spuštaju na tvoj kat itd), bugovi(npr. kada pojedini likovi jednostavno odbijaju uči u lift), oružja koja se još uvijek svode na pištolj, mitraljez, sačmarica, granate itd.--> te na kraju UŽASAN, UŽASAN KRAJ.
Dajte ljudi, let`s face it, gotovo su nam napisali "Insert Half Life 3". I šta su napravili? Izbacili jadni dodatak, gdje si dijelom na istim stazama(ona zgrada- samo malo razorena). Ima dvojka i pluseve, npr taj graviton gun, ali to mi je povećalo ocijenu za nekih 5 posto. Zaista su izgubili fana. Ponašaju se kao da smo stoka, i nedostatak truda se vidi svugdje.
I onda se ljudi čude kad shvate da 70% balkana posjeduje piratske igre. Ne dam 400 kuna za nešto što ne znam kako izgleda i kakva je(nema tog demo-a koji meni može dati objektivnu ocjenu).
Samo napominjem da nemam namjeru vrijeđati ičiji ukus. Ako je nekome HL2 super, neka je. Vjerojatno igram neke igre od kojih se drugima bljuje.
Cega je Far Cry kopija?
driver 3, uffffffff
Half life 2... definitivno ogromno razočaranje... odrastao sam na jedinici, prošao je x puta na hard, čak i razmišljao kako bi izgledao film, te da je harrison ford idealan Gordon.
ali dvojka? jedno te isti neprijatelji(tzv marinci), AI ni po čemu inovativan, lažni osjećaj kontrole i spontanosti situacije iako je zapravo sve skriptirano(npr bipodi koji se naglo spuštaju na tvoj kat itd), bugovi(npr. kada pojedini likovi jednostavno odbijaju uči u lift), oružja koja se još uvijek svode na pištolj, mitraljez, sačmarica, granate itd.--> te na kraju UŽASAN, UŽASAN KRAJ.
Dajte ljudi, let`s face it, gotovo su nam napisali "Insert Half Life 3". I šta su napravili? Izbacili jadni dodatak, gdje si dijelom na istim stazama(ona zgrada- samo malo razorena). Ima dvojka i pluseve, npr taj graviton gun, ali to mi je povećalo ocijenu za nekih 5 posto. Zaista su izgubili fana. Ponašaju se kao da smo stoka, i nedostatak truda se vidi svugdje.
I onda se ljudi čude kad shvate da 70% balkana posjeduje piratske igre. Ne dam 400 kuna za nešto što ne znam kako izgleda i kakva je(nema tog demo-a koji meni može dati objektivnu ocjenu).
Samo napominjem da nemam namjeru vrijeđati ičiji ukus. Ako je nekome HL2 super, neka je. Vjerojatno igram neke igre od kojih se drugima bljuje.