Interesantno, ova tema dokazuje raznolikost ukusa što se tiče igara. Samo tako trebamo nastaviti i ne trebamo se bojati veće suše igara (onih kvalitetnih i zanimljivih, da ne spominjem trajnih). Živjele razlike!
Najgora igra koju ste igrali
- poruka: 306
- |
- čitano: 56.238
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Najveća katastrofa koju sam ja imao priliku igrat je Mercenaries 2: World in flames. Igra je toliko jadna da to nije za povjerovati. Grafika, kontrole, općenito cijela igra.... Driver 3 je isto jako visoko na popisu TOP10-NOT..... Očajna igra. Performanse su joj jednake na bilo čemu - od 1ghz celeron, 128mb ram, 64mb graf do core 2 quada sa 2 gb rama i 7800GTX..... Šrot kakvog nema. Igrivost neću ni spominjat.... Ciljanje, vožnja... Propali GTA klon. Kad smo već kod GTA... GTA4 je najveće razočaranje u zadnjih 10ak godina (mlad sam - 18 god imam). Igrao sam ga kod frenda (orginal!) i plakalo je zbog uložene love..... FIFA bilo koja, NBA isto tako (osim 2003, svaka čast) i pola serijala NFS (HP 1, HP2, Undergorund 1 & 2 i Carbon su ok a ostatak je za niš - doslovce). Crashday nije toliko loš koliko je razočarao, MOH: PA je uništio slavu serijala, Vietcong je bio ubojica živaca sa svojim tunelima, Colin 04 je također uprskao serijal... Od starijih kojih se sijećam - jedino NFS Porshe unleshed il kako se već piše - smeće. Najgori iz NFS serijala iza Pro Streeta koji drži uvjerljivo vodstvo. Ukratko - TOP5-NOT
1. Mercenaries 2
2. Driver 3
3. GTA4
4. NFS Pro Street
5. FIFA 2003 (po mom mišljenju - najgora)
Ja bas i nemogu vjerovati sta se sve ljudima nesviđa, npr. Cod4, pa dobro ako nevolis, al igra nije najgora, Prince of Persia, meni igra zakon(nisan igra zadnja dva nastavka), ili cjeli GTA serial(kao sto je jedan napisao) a bilo koja igra iz GTA serijala spada bar među top 10 igara, ma....
Meni najgluplje:
Driver3
Call of Duty World at War Multiplayer - igra nije glupa nego sve isto ko cod4, mogli su bar zvuk promjenit(lol)
NFS Undercover - gluplje igre nisan igra, punin gason kroz zavoj od 90°
NFS Prostreet - nisam je vele igra pa se nemogu sitit zasto mi je glupa(lol)
Ima njih jos al uglavnom volim dosta toga, kad igras igru netreba sad gledat svaki bug pa brisat igre, to je kao kupis BMW kao sto je ima Sanader i malo mu rasparan naslonjac i ti ga vozis na servis, lol to je glupo isto kao i ovo sto vi govorite :( .... :)
Prije par minuta instalirao i probao, tek tolko da vidim i odmah izbrisao.
Radi se o igrcii Beijing 2008. Uz to što je nevjerojatno dosadna i monotona, također je i teška za shvatiti. Vjerujem da bih kroz sat vremena pohvatao kontrole, ali meni se ne da sat vremena učiti kako igrati teže smeće od igrice.
Beijing 2008 - moja najgora igrica
Nisam od onih koji instaliraju sve što im dođe pod ruku već samo probrane stvari. Evo nekih naslova koji mi nisu legli (ne kažem da su najgluplji ili da ne valjaju - čisto mi se nisu svidjeli pa su ubrzo letjeli s diska):
Company Of Heroes - možda kvalitetna igra ali mi se takav način igranja ne sviđa
Loki - loša kopija od koje sam očekivao mnogo više
Neverwinter Nights 2 - užasno me je razočarala kamera u igri i nisam htio zamrziti igru jer mi se priča čini dost zanimljivom pa sam ju zbrisal
Overlord - ah! isprva donekle zanimljivo ali s vremenom postane zamorno
Test Drive Unlimited - nakon Colin McRae Rallyja i Richarda Burnsa ova igra izgleda kao da vas netko zajeb (nije Test Drive kriv što sam ovih dvoje odigrao prije njega)
Quake 4 - možda prevelika očekivanja, Quake 1 i 2 su legende od igara, Quake 3 nije na žalost pružio single player koji sam toliko želio ali sam se tu prvi puta susreo sa igranjem multi playera i igra kao takva je odlična, u to vrijeme jedini konkurent joj je bio Unreal Tournament (osobno mi se više sviđao Quake 3 jer iako nije imao bolju grafiku, po meni imao je "ono nešto") i tu sad dolazi Quake 4: kako ne očekivati remek-djelo nakon 3 odlična naslova? Nemoguće! Puno sam očekivao a malo dobio - jednostavno mi se nije svidjela igra a ono što me je malo zasmetalo bili su to loše odrađeni vanjski prostori
Vietcong - koje smece od igre...
Pariah - bezveze
Prey - bezveze - Ludi alieni koji napadaju zemlju kako bi se hranili ljudima i jedan indijanac koji nemoze umrijeti u saradnji sa duhom svog djeda pokusava spasiti zenu svog zivota i zemlju tako sto postaje supreme bice aliena i zabija njihov mothership u sunce!
Koja prica....
Nisam od onih koji instaliraju sve što im dođe pod ruku već samo probrane stvari. Evo nekih naslova koji mi nisu legli (ne kažem da su najgluplji ili da ne valjaju - čisto mi se nisu svidjeli pa su ubrzo letjeli s diska):
Quake 4 - možda prevelika očekivanja, Quake 1 i 2 su legende od igara, Quake 3 nije na žalost pružio single player koji sam toliko želio ali sam se tu prvi puta susreo sa igranjem multi playera i igra kao takva je odlična, u to vrijeme jedini konkurent joj je bio Unreal Tournament (osobno mi se više sviđao Quake 3 jer iako nije imao bolju grafiku, po meni imao je "ono nešto") i tu sad dolazi Quake 4: kako ne očekivati remek-djelo nakon 3 odlična naslova? Nemoguće! Puno sam očekivao a malo dobio - jednostavno mi se nije svidjela igra a ono što me je malo zasmetalo bili su to loše odrađeni vanjski prostori
definitivno crysis...
igra me ocarala grafikom- ali i gluposti...
nije mi jasno kako netko moze prezivjet 36 metaka u prsa pa da se radi o nezna kakvom odjelu
nerealnost u igricama me ubiju
definitivno crysis...
nije mi jasno kako netko moze prezivjet 36 metaka u prsa pa da se radi o nezna kakvom odjelu
Delta Force: Black hawk down
definitivno crysis...
- GTA San Andreas
- STALKER-svi
- Need for Speed:Udercover
- Need for Speed:Carbon
- GTA San Andreas
- STALKER-svi
- Need for Speed:Udercover
- Need for Speed:Carbon
definitivno crysis...
Ne igram više toliko kao nekad, ali ovako od oka:
- C&C: Generals
- BioShock
- UnrealTournament 2004
- HOMM 4
- NFS: Porsche, Underground 1, Carbon, Pro Street, Undercover
- Warcraft III (nije da je loš, jednostavno mi se ne sviđa)
- H.A.W.X (jedina dobra strana je što je prva avio-arkada nakon F-22)
- GTA 3 i 4
- The Sims (bilo koja verzija, ne mogu smislit ovaj nusproizvod gejmerske industrije)
- Tomb Raider (jedini koji mi je bio dobar je stara dvojka)
Vjerojatno ih ima još, ali 'ko će se sad sjetit šta sam sve odigrao u ovih hrpu godina...
Procital sam ut, cs, wow i puno toga jos. Jedna stvar vam mora biti jasna da ako vam se ne svidja ne mora i nuzno biti da ne valja. Ima puno puno gorih igara od ovih svih navedenih ali ih niko nije igrao, pa nemogu pricati o njima. Sve su to dobre igre na koje je potroseno puno vremena.
jedna od najgorih je Will Rock..prerada, prerade od prerađenog Serious Sama...i to loše izvedeno
netko je spomenuo C&C Generals...taj ak nevoli ot nevoli ni RTS:..
The Sims 2 : H&M dodatak
Ja nevolim Warcraft jednostavno mi je glupo,dodje neki heroj(ruke i noge mu ko cigle)i on tim udara...Totalno glupo
wow to je tak glupo da to ljudi iigraju lik izgleda ko da je retardiran i cjela njihova grafika mislim taj stil mi je glup pa mogli su napravit normalne heroje ko u lotro
Silent Heroes definitivno.
Svi NFS-i poslije porschea :)
overlord igra je odlična ali glavni lik trči i hoda kao da mu je metla u guzici
star wolves 2
space H&S rpg
ideja 10/10
priča 0/10
grafika 6/10
gameplay 3/10
pathfinding je katastrofalan, pošalješ da ti brod ide do svemirske stanice, zakači se negdje kad prčkam po inventoriju i raznese se, a to se desi svaki treći put, ovosi s koje strane ti brod stoji. postoji dosta velik svemir sa pedesetak sistema, al priča te ne odvede nit u trečinu njih. voice acting je najgori ikada koji sam čuo, bez tonaliteta, bez boje, nema veze s vezom. a da o bugovima i rušenju same igre ne pričam, a nikakav patch ne postoji... moš ti imat pilu koja jede malu djecu, al će ti ova igra štekat...
uza sve to, moram samo reči da sam bio glup uporan i prošao igru valjda se nadajući nekom zanimljivom blaženom kataklizmičkom preokretu, na kraju sam ju završio nit ne znajući da sam ju završio, samo ju odjednom krenuli creditsi...
a tako mi je sjajna ideja... odmah sam zaželio zaigrati EVE online, al još sad nemam mogučnosti za to
Commandos 4 definitvno najgore smeće koje se ikada vrtilo u mom cd driveu
Gore navedeni Commandos 4 (sneaker igru pretvorili u pucačinu-katastrofa) i TES: Oblivion (previše toga za nabrojat, počevši od level scalinga do bezveze dizajniranog svijeta).
Od novijih je Fallout 3 prilično loš, kao Fallout igra, a kao igra sama po sebi dobiva (jedva) prolaznu ocjenu.
Colin McRae Rally 05 i Brothers in Arms Hell's Highway
Colin McRae Rally 05 i Brothers in Arms Hell's Highway
Dobra mi je Age of Mithology, to mi je i ujedno prva strategija koju sam igrao, priča super, prešo sve na titan :P,samo mi je kraj glup malo dok je dvojka reterdirana kad tako moram rec
overlord igra je odlična ali glavni lik trči i hoda kao da mu je metla u guzici