Koliko ste stari?

poruka: 998
|
čitano: 172.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koliko ste stari?

16

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
16 godina
protjeran
Koliko ste stari?

šteta što se forum nebavi crtićima vjerojatno bi bilo još više djece koja i onako sve znaju o raćunalima pa djele savjete jaooo majci

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
RE: Koliko ste stari?
giga kaže...

šteta što se forum nebavi crtićima vjerojatno bi bilo još više djece koja i onako sve znaju o raćunalima pa djele savjete jaooo majci

ja imam 17 i mislila sam da znam više od vršnjaka dok nisam skužila balavurdiju mlađu od mene koja zna više....Plač
carica Marica
16 godina
giga kaže...

Šta ti si tu sad našao vrijeđati nas mlađe na forumu?
I govoriš o crtićima, e pa ja ih ne gledam ali vidio sam ljude koji s 30 godina gledaju "anime" (crtiće) tako da bi opet bilo starijih na forumu.
I gdje si vidio da ja dijelim savjete tamo gdje nemam pojma? Daj mi jedan primjer.
Ne možeš tako govoriti za sve možda ima nekih ali ovako si rekao za sve nas a to ti nije uredu.
Zašto onda vi stariji igrate igre na kompu? Zar nije to za nas "djecu".
Ja odavno kupujem BUG i dosta više znam od nekih starijih.
I kad već kažeš da djelimo savjete evo i tevi jedan: početno slovo u rečenici piše se velikim slovom i uzmi par točaka i zareza pa ih strateški rasporedi po rečenici, ja sam bar to naučio u školi.
To je to od mene u ovoj temi.
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

eeeej...pa nebi baš rekla da je išao vrijeđat

vidiš da kaže da dosta znaš....kad je on bio klinac tvojih ili mojih godina igrao se pikulama,a ti danas imaš milion mogućnosti...i zašto ih nebi iskoristio Poljubac

samo se nemojte svađat

carica Marica
16 godina
protjeran
xxxxx kaže...
giga kaže...

I kad već kažeš da djelimo savjete evo i tevi jedan: početno slovo u rečenici piše se velikim slovom i uzmi par točaka i zareza pa ih strateški rasporedi po rečenici, ja sam bar to naučio u školi.
To je to od mene u ovoj temi.
 tebi ne tevi e i ti si me doša ispravljat oćito te u školi nisu baš dobro podućili gramatici
i za tvoju informaciju nisan nikog imenova niti uvridija a oni koji se vrjeđaju na moj post i nisu ništa nego djeca koju je lako izazvat

pikula kazeš koih je ima bija je sritan a ovi danas imaju sve samo neznaju to poštivat a glavna im je stvar posvađat se ili potuć a pitan se koje zato kriv mozda baš te igre koje su namjenjene onima priko 18 samo što roditelji nevide sto im djeca igraju
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 0:06 (giga).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Joe Cavallo kaže...

Evo u sekundama pa računaj 760 915 103 sekundi

Ili ti jednostavno pogledam profil gdje ti je napisan datum rođenjaBelji se
 I kolko godina imam??
A vi ostali: Nije me niš sjeba, ja sam se samo htio zezati a ne ispadat neki pametnjaković! Sad sam ja vas sje.....! Cool
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
Paolo2612 kaže...
Joe Cavallo kaže...

Evo u sekundama pa računaj 760 915 103 sekundi

Ili ti jednostavno pogledam profil gdje ti je napisan datum rođenjaBelji se
 I kolko godina imam??
A vi ostali: Nije me niš sjeba, ja sam se samo htio zezati a ne ispadat neki pametnjaković! Sad sam ja vas sje.....! Cool
 Mislim da si ti sam sebe sje***, nitko drugi! :D :D
17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Po kojoj logici sam samog sebe sje...? Kao što sam prije već spomenuo ja nisam htio ispast neka faca pa ono kao: evo vam u sekundama pa ajde računajte da pogodite kolko godina imam a da sam zaboravio da sam na pisao ili tako nešto! Nego čisto iz zezancije jer je netko prije napisao nekome: najbolje da si u sekundama napisao!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 2:31 (Joe Cavallo).
17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Evo, kome se da neka računa.

494179500

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Win XP/Ubuntu 8.10(uskoro)
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

494179500

Čega, jel možda krumpira. Da li moram spomenuti da se i tebi vidi iz profila ili igraš na kartu sarkazma???Cool
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
coder_ kaže...

494179500

Čega, jel možda krumpira. Da li moram spomenuti da se i tebi vidi iz profila ili igraš na kartu sarkazma???Cool
 Znam ja da se vidi u profilu koliko sam star. Neki meni slični će možda i prepoznati što taj broj znači..  A što se ostalih tiče..nek razmišljaju ako im se da..
Sve je to dio prljavog plana da zavladam svijetom i na sva računala instaliram linux!!!! HAHAHAHA!!!!
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Win XP/Ubuntu 8.10(uskoro)
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 2:54 (coder_).
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

14, jos malo i 15, 6.8. :S

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB MSN: trop_sr50@iamcrazy.in Xfire: xelicax Clan: Cro_Elite
17 godina

Jos koji dan pa 24.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
17 godina
Koliko ste stari?

još malo pa 29

16 godina
Koliko ste stari?

ja sam najmladji pogledaj profil hehe idem u 5. razred

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 11:59 (Mitch).
16 godina
neaktivan

14 godina al fucker_in_the_heart xD

16 godina
opet ovaj lik...:S..ja imam 17 =)
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
 imas kakvih problema s menom?
17 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/jugonostalgicari/19356.aspx

DAXINHO146 kaže...
dado16 kaže...

ti ocito imas problema sam sa sobom, nitko drugi ti ne treba...
16 godina
neaktivan
Luka kaže...

DAXINHO146 kaže...
dado16 kaže...

ti ocito imas problema sam sa sobom, nitko drugi ti ne treba...
 pa nisam to ja pogle sta sam napi$o.
16 godina
protjeran
Koliko ste stari?

ja imam 2 a moja mama kaze da imam i 2 ipo ali ja ne znam to izbrojati jer sam sad veliki imam puuuno godina

ja mogu nacrtati sliku svog avatara markerom.
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

18

16 godina
Koliko ste stari?

15 :)

Razer Lycosa , Logitech G5 , Steelseries Sibera 7.1 , Steelseries Quick Heavy , Samsung T200
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Sve si mislim, pošto nitko od " tin "-aga  nije zainteresiran da divani sa " old - man " om, idem ja iz ove teme, da ne doživim kakav kompleks srednjih godina.

p.s. imali koga u duši mlađeg od mene ???

16 godina
protjeran
Koliko ste stari?

24 sad 18.03

16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Deuce-deuce. 22. Najlipše. Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
16 godina
neaktivan
RE: Koliko se stari?

Dovoljno da odeš u dućan i kupiš mi hladno pivo Smijeh

17 godina
luxman kaže...

24 sad 18.03

19. godina isto 18.3! Hehe SRETAN NAM B-DAY
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina
protjeran
Koliko ste stari?

e 31 a za mjesec i kusur 32 jao starim

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice