16
Koliko ste stari?
- poruka: 998
- |
- čitano: 172.231
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
šteta što se forum nebavi crtićima vjerojatno bi bilo još više djece koja i onako sve znaju o raćunalima pa djele savjete jaooo majci
šteta što se forum nebavi crtićima vjerojatno bi bilo još više djece koja i onako sve znaju o raćunalima pa djele savjete jaooo majci

eeeej...pa nebi baš rekla da je išao vrijeđat
vidiš da kaže da dosta znaš....kad je on bio klinac tvojih ili mojih godina igrao se pikulama,a ti danas imaš milion mogućnosti...i zašto ih nebi iskoristio
samo se nemojte svađat
Evo u sekundama pa računaj 760 915 103 sekundi

Evo u sekundama pa računaj 760 915 103 sekundi

Po kojoj logici sam samog sebe sje...? Kao što sam prije već spomenuo ja nisam htio ispast neka faca pa ono kao: evo vam u sekundama pa ajde računajte da pogodite kolko godina imam a da sam zaboravio da sam na pisao ili tako nešto! Nego čisto iz zezancije jer je netko prije napisao nekome: najbolje da si u sekundama napisao!
Evo, kome se da neka računa.
494179500
494179500

494179500

14, jos malo i 15, 6.8. :S
Jos koji dan pa 24.
još malo pa 29
ja sam najmladji pogledaj profil hehe idem u 5. razred
14 godina al fucker_in_the_heart xD
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/jugonostalgicari/19356.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/jugonostalgicari/19356.aspx
ja imam 2 a moja mama kaze da imam i 2 ipo ali ja ne znam to izbrojati jer sam sad veliki imam puuuno godina
18
15 :)
Sve si mislim, pošto nitko od " tin "-aga nije zainteresiran da divani sa " old - man " om, idem ja iz ove teme, da ne doživim kakav kompleks srednjih godina.
p.s. imali koga u duši mlađeg od mene ???
24 sad 18.03
Deuce-deuce. 22. Najlipše.
Dovoljno da odeš u dućan i kupiš mi hladno pivo
24 sad 18.03
e 31 a za mjesec i kusur 32 jao starim