Ocito je da ne zaslužuješ prijatelja, bit cu iskren ali ovdje ima ljudi koji misle da su bogom dani, da su genialci kojima je "sramota" družit se sa školskim kolegama koji po njegovoj procjeni imaju 10puta manji IQ. Odradiš posao druženja kažeš? A što ako te jednom ostavi cura, kome ces se obratit ako neces prijatelju. Tko ce stat uz tebe kad ti krene teško nego prijatelj.
Žalosno je to da oni koji te smatraju zanimljivim ti odjeb*ješ, a forumaši koji te u vecini samtraju cudakom smatraš vrjednijim od stvarnih prijatelja .
Jos uvijek si moralfag, proci ce to, shvati: utopija je drustvo u kojem svi rade ono sto bi zelili da im drugi rade i u kojem su svi jednaki i slozni!
Nikad nisam rekao, u svih svojih skoro 6 hiljada post-ova da netko od ljudi koje srecem ima manju inteligenciju od mene. Mozda sa rekao da su idioti, ali to je samo uvrijezena uvreda, rijeci idiot moze se prevesti kao onaj koji ne sudjeluje.
Na bold-ano sam se nasmijao i pogledao tvoj avatar kao sto gledam avatar-e korisnika s manjom vrijednosti.
Odoh na dorucak, na VirtUoso-ov post necu napraviti osvrt.
Mozda napisem nesto poslije na temu.
Moralfag, što da kažem...ne poznaješ me pa me i nije briga.
Ja stvarno neznam kako da odgovorim na ovo, možda je moj avatar "manje vrjednosti" kriv za to . Nevjerovatan si lik, kakve veze ima avatar sa mnom?
Iskreno mislim da si egoist i da si emocionalno zaostao, koje su tvoje životne vrijednosti neznam, niti me zanima. Jedino znam da mi je žao ljudi koji razmišljaju kao ti.