T-com povećanje brzine?

poruka: 50
|
čitano: 16.243
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: T-com povećanje brzine?
Darth Punisher kaže...

Daj mi reci za što koristiš net? Ako se smije znat  Osmijeh

To si uzeo toliku brzinu radi privatnih trackera ili se baviš necim?

Mmmm 1.6mbit/s download uf sad i ja razmišljam da se uskoro preselim na 16mbit/s cak nije niti toliko skupo Osmijeh 

pa čuj koristim za sve...download,surf,i tak :) al najvise volim torrent hehe...i bitan mi je upload zato da je veći a nije on je premal za tu dl brzinu...i nije tak skupo ko sto je prije bilo dobro jest kad gledas konkurenciju al ak nemas drugi izbor ili ak volis t-com njemu ne smeta :)
Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,40, Zalman CNPS9700 LED ,2x 2gb ocz reaper - 5 5 5 15, 1066 Mhz, Gigabyte GA-X48-DS5, Chieftec 650 watt, Gigabyte GTX280 , 1x Maxtor hard 160 Gb ,2x Seagate 500 Gb.
16 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

e vidi moju brzinu na optimi ....sa onim optima blast koji traje 6 sati i košta 5 kn :DDDD

XFX780i,q6600,crucial ballistix 2x2gb,geforce gtx 260,Hdd's640+160+120gb,coolermaster cosmos P1000
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja imam 2mbps dl i 1mbps upload. nekad upload ide i do 1.5mbps. to je zbog maxtv-a. i ne zalim se. razmisaljal sam da a podignem brzinu na 8mbps ali nemam iskreno zakaj. ovo mi je i vise nego dovoljno.
i nogom u guzicu je korak naprijed
16 godina
neaktivan
devil kaže...
ja imam 2mbps dl i 1mbps upload. nekad upload ide i do 1.5mbps. to je zbog maxtv-a. i ne zalim se. razmisaljal sam da a podignem brzinu na 8mbps ali nemam iskreno zakaj. ovo mi je i vise nego dovoljno.
 Slažem se s tobom, 2 megabita je zaista solidna brzina.
Naravno da uvijek ima onih koji žele brže i brže, ali 2 megabita kao minimalna brzina na MaxADSL-u je sasvim solidno.
17 godina
Prison Breaker kaže...
devil kaže...
 Slažem se s tobom, 2 megabita je zaista solidna brzina.
Naravno da uvijek ima onih koji žele brže i brže, ali 2 megabita kao minimalna brzina na MaxADSL-u je sasvim solidno.
 Ok, brzina je ok (iako bi i mogla biti barem 3mb...) ali upload je katrastofalan!
Da barem Flat korisnicima sa 2mb brzinom povećaju upload na nekih 50-60kb -stvarnih!

Čini mi se da od toga nikaj jer već imaju neku akciju za NOVE korisnike!
Sram ih biloBelji se
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
motom2772 kaže...
brezonja kaže...

ma neka samo obnove ifrastrukturu jer ja od svoja 2 Megabita maksimalno postižem jadnih, mizernih 44 kB/s (kilobajta u sek)

2 Megabita =   244 Kilobajta

To možeš reklamirat, oni su obvezni pružiti ti kompletnu uslugu uz minimalne tolerancije što se brzine tiče.
Ovo kaj ti imaš je na razini t-com entry DSLa prije jedno 4 godine. Zovi, žali im se, imaš pravo na to.
Ma nema on nikakvih prava. Kupil je brzinu do 2 MBit i to je dobil. Slažeš se?

A zakaj su paketi takvi? Do 2, do 6, do 2963? I onaj dio o maksimalnoj brzini koju dopušta infrakstruktura?
Da ih nemreš prcat. A je to jadno? Je. A možeš si pomoć? Nemreš. A bi te trebal neko veći zaštiti? Bi. A zakaj te ne štiti? Taj dio znaš.

No, pomoći bude, kad neko drugi dopelja optiku do tebe.

Poznam još primjera koji imaju download od 20-50 kbs na ADSL-u.
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
 Ok, brzina je ok (iako bi i mogla biti barem 3mb...) ali upload je katrastofalan!
Da barem Flat korisnicima sa 2mb brzinom povećaju upload na nekih 50-60kb -stvarnih!

Čini mi se da od toga nikaj jer već imaju neku akciju za NOVE korisnike!
Sram ih biloBelji se

Upload, da. Meni brži upload doma ne treba. Treba mi u firmi. I to je ključna stvar zašto je on takav.
I to je zašto 2 MBit up i down košta 3500 kn, a 2 MBit adsl-a 200 kn.

Ali opet, to je ADSL i majka mu dade takvo ima jer je upload manji Osmijeh
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 23:12 (istvud05).
16 godina
T-com povećanje brzine?

Ja imam neki drugi problem, mislim da nitko gore to nije rekao. Imam osnovnu brzinu 2Mbps i nekad mi skida 207 tako otprilike je prosjek, a nekad mi skida samo 105-120. Pa me zanima u cemu je problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pero1234 kaže...

Moram priznati da ne shvaćam ironiju. Osobno sam mjerio brzinu dok sam imao njihovu službu na telefonu. Nakon mjerenja na speednet-u, carnetu i downloadu sa t-com stranica zaključak je da je to OK?! I da tako treba biti, 1600 - 1700kbps. OK, ne moraju dizati brzinu, neka isporuče onoliko koliko naplačuju. Btw dok smo bili na vezi djelatnik službe za korisnike je testirao paricu i utvrdio da je propusnost 8Mbps.
 Pa naravno,to uvijek radi, uvjeravaju kako je kod njih sve u redu i da neznaju zasto je sa nase strane sporot,ma....
jadno
17 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Ja imam neki drugi problem, mislim da nitko gore to nije rekao. Imam osnovnu brzinu 2Mbps i nekad mi skida 207 tako otprilike je prosjek, a nekad mi skida samo 105-120. Pa me zanima u cemu je problem.

Ovisi od kud skidaš?

Ako skidaš sa publick trackera onda se nemaš kaj cudit...

MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
16 godina
Darth Punisher kaže...
steve90 kaže...

Ovisi od kud skidaš?

Ako skidaš sa publick trackera onda se nemaš kaj cudit...

Stalno skidam s rapidshare-a i koristim premium account..
17 godina
T-com povećanje brzine?

joj jesam los  http://www.speedtest.net/result/331460847.png

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 19:09 (leo_819).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

Nemam pojma onda  Smijeh

MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
T-com povećanje brzine?

Neka povečaju upload gamad lopovska.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
steve90 kaže...
 Stalno skidam s rapidshare-a i koristim premium account..
 Pa nije ni rapidshare svemoguc pa da ti stalno daje max brzinu. Ako ti sa ostalih stranica stalno skida full brzinom, nemas problema.
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

a moglo bi biti nesto oko bozica , smanjenje cijene ili povecanje brzine

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
Bitanga kaže...

Brzina ovisi iskljucivo o kvaliteti tvoje parice i centrale na koju si spojen (udaljenosti itd)...

Da li bi radje da uopce nemas ADSL, ili si ipak zadovoljan time sto ti isporucuju barem 1.6-1.7 Mbita?

kakvo pitanje, pa sta je ovo komunizam? neka isporuce sto im platimo!
pretpostavljam onda i  da ti u ducanu kupujes litru otvorenog mlijeka u kojem fali dec.
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

Koliko ja znam, SVI t srot paketi (brzina) su DO 2Mbit, DO 8Mbit i DO 16Mbit. Ako niste uocili, bit je u ovome DO :) Naravno, to ne znaci da ce oni vama isporuciti 20kbit, ako imate npr. 2Mbit brzinu. Ako se ne varam, garantiraju vam minimalno 512kbit brzinu i to su duzni isporuciti. Takodjer, speedtest i slicna sranja se ne priznaju vec samo onaj download file koji skinete sa njihove stranice sto uostalom imaju i pravo. Napravite traceroute speedtesta pa ce te vidjet di vam paketici sve putuju...

Takodjer, sto se tice brzine veze, na nju utjece kvaliteta parice, centrala, udaljenost od centrale, itd. Da, moze se dogoditi da vam T COM kaze da je kod njih sve u redu i da su izmjerili punu brzinu, ali vi ste vlasnik parice... ne t com te vam oni vjerojatno garantiraju kvalitetu samo do vase parice.. dalje, kakva ste vi prespajanja u kuci radili, koliko stare vodove imate, to nije njihov problem :)

Naravno, ako je brzina osjetno manja, samo ih ganjajte.. to pravo imate.. zovite svaki dan kao sto je vec jedan forumas rekao. Ganjajste i ganjajste i ganjajte... i ako treba prijaviti nekakav kvar, inzistirajte na tehnicaru :D To sam ja radio stalno.. dok mi nije postao vodatel dostupan (sada metronet) pa sam si lijepo uzeo njihov tripleplay i sada imam 2Mbit u down i uploadu... eh da.. s tim da mi je redovito visi od 2Mbit :D

Lp svima ;)

P.S. - Frend mi ima Zyxela T3 i taj skidaaaaaaa torrent uzasno sporo... http ide ko lud.. ali torrent majko mila.. uzas.. donesem svoj router i pukne torrent preko 200kbit... eto, ako ima jos takvih s tim routerom, samo da znate da je vjerojatno problem router :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

Nema nista od povecanja do Bozica, a mozda ni kasnije. Razlog je vjerojatno sto ce t-com polako uvoditi MaxTV HD koji zahtjeva 12 MBPS, a ako jos odluce uvest i voip onda od povecanja nema nista. Mozda povecaju samo prvi paket, al nevjerujem. Najvjerojatnije ce spustit cijene, sto mi isto tako odgovara :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
n3r3d kaže...

Nema nista od povecanja do Bozica, a mozda ni kasnije. Razlog je vjerojatno sto ce t-com polako uvoditi MaxTV HD koji zahtjeva 12 MBPS, a ako jos odluce uvest i voip onda od povecanja nema nista. Mozda povecaju samo prvi paket, al nevjerujem. Najvjerojatnije ce spustit cijene, sto mi isto tako odgovara :)

maxTV HD? Pa to ima vec sada.. podneses zahtijev, izvrse mjerenja i ako imas propusnost, dobijes signal.. naravno, nema smisla uzimati HD ako nemas HD telku... ali ako si mislio da ce to uvesti za sve korisnike po defaultu, onda opet pak ne vidim smisao toga osim ako vise od 50% korisnika maxTVa nema HD telku :D Sto nekako sumnjam.. al' dobro.. valjda znaju kaj cine :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice