Daj mi reci za što koristiš net? Ako se smije znat
To si uzeo toliku brzinu radi privatnih trackera ili se baviš necim?
Mmmm 1.6mbit/s download uf sad i ja razmišljam da se uskoro preselim na 16mbit/s cak nije niti toliko skupo
Daj mi reci za što koristiš net? Ako se smije znat
To si uzeo toliku brzinu radi privatnih trackera ili se baviš necim?
Mmmm 1.6mbit/s download uf sad i ja razmišljam da se uskoro preselim na 16mbit/s cak nije niti toliko skupo
ma neka samo obnove ifrastrukturu jer ja od svoja 2 Megabita maksimalno postižem jadnih, mizernih 44 kB/s (kilobajta u sek)
2 Megabita = 244 Kilobajta
Ja imam neki drugi problem, mislim da nitko gore to nije rekao. Imam osnovnu brzinu 2Mbps i nekad mi skida 207 tako otprilike je prosjek, a nekad mi skida samo 105-120. Pa me zanima u cemu je problem.
Ja imam neki drugi problem, mislim da nitko gore to nije rekao. Imam osnovnu brzinu 2Mbps i nekad mi skida 207 tako otprilike je prosjek, a nekad mi skida samo 105-120. Pa me zanima u cemu je problem.
joj jesam los http://www.speedtest.net/result/331460847.png
Nemam pojma onda
Neka povečaju upload gamad lopovska.
a moglo bi biti nesto oko bozica , smanjenje cijene ili povecanje brzine
Brzina ovisi iskljucivo o kvaliteti tvoje parice i centrale na koju si spojen (udaljenosti itd)...
Da li bi radje da uopce nemas ADSL, ili si ipak zadovoljan time sto ti isporucuju barem 1.6-1.7 Mbita?
Koliko ja znam, SVI t srot paketi (brzina) su DO 2Mbit, DO 8Mbit i DO 16Mbit. Ako niste uocili, bit je u ovome DO :) Naravno, to ne znaci da ce oni vama isporuciti 20kbit, ako imate npr. 2Mbit brzinu. Ako se ne varam, garantiraju vam minimalno 512kbit brzinu i to su duzni isporuciti. Takodjer, speedtest i slicna sranja se ne priznaju vec samo onaj download file koji skinete sa njihove stranice sto uostalom imaju i pravo. Napravite traceroute speedtesta pa ce te vidjet di vam paketici sve putuju...
Takodjer, sto se tice brzine veze, na nju utjece kvaliteta parice, centrala, udaljenost od centrale, itd. Da, moze se dogoditi da vam T COM kaze da je kod njih sve u redu i da su izmjerili punu brzinu, ali vi ste vlasnik parice... ne t com te vam oni vjerojatno garantiraju kvalitetu samo do vase parice.. dalje, kakva ste vi prespajanja u kuci radili, koliko stare vodove imate, to nije njihov problem :)
Naravno, ako je brzina osjetno manja, samo ih ganjajte.. to pravo imate.. zovite svaki dan kao sto je vec jedan forumas rekao. Ganjajste i ganjajste i ganjajte... i ako treba prijaviti nekakav kvar, inzistirajte na tehnicaru :D To sam ja radio stalno.. dok mi nije postao vodatel dostupan (sada metronet) pa sam si lijepo uzeo njihov tripleplay i sada imam 2Mbit u down i uploadu... eh da.. s tim da mi je redovito visi od 2Mbit :D
Lp svima ;)
P.S. - Frend mi ima Zyxela T3 i taj skidaaaaaaa torrent uzasno sporo... http ide ko lud.. ali torrent majko mila.. uzas.. donesem svoj router i pukne torrent preko 200kbit... eto, ako ima jos takvih s tim routerom, samo da znate da je vjerojatno problem router :)
Nema nista od povecanja do Bozica, a mozda ni kasnije. Razlog je vjerojatno sto ce t-com polako uvoditi MaxTV HD koji zahtjeva 12 MBPS, a ako jos odluce uvest i voip onda od povecanja nema nista. Mozda povecaju samo prvi paket, al nevjerujem. Najvjerojatnije ce spustit cijene, sto mi isto tako odgovara :)
Nema nista od povecanja do Bozica, a mozda ni kasnije. Razlog je vjerojatno sto ce t-com polako uvoditi MaxTV HD koji zahtjeva 12 MBPS, a ako jos odluce uvest i voip onda od povecanja nema nista. Mozda povecaju samo prvi paket, al nevjerujem. Najvjerojatnije ce spustit cijene, sto mi isto tako odgovara :)