T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.967
|
čitano: 7.130.221
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Da takav progil ti je pusten, jer da je trenutna jednaka maximalnoj margina pre niska i nema sinkronizacije.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Pozdrav!

Može li tko prokomentirati stanje moje parice?

0 1 hvala 0
12 godina
ae kada vec ispitavamo,jel bih ja mogao dobiti brzinu dw 20mbs?
Amber Heard <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imate temu kvaliteta DSL parice pa tamo postajte, ova tema nije namjenjena za takav tip komentiranja.
14 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 0:58 (sako9800).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bila bi odlična stvar da je optika u t-com-u oko 240 Kn s fiksnim telefonom, i da  promet uključuje 500 GB, odmah bi sutra potpisao novi ugovor.......

12 godina

Ja ne vidim uopce razlog da se promet mora ogranicavati kada konkurencija nudi flat optiku. 

13 godina
neaktivan
Bilo bi dobro da na optici nude trio s pravim flat rateom, i to za cca 300 kn. Brzina simetricna 20/20 i di bu im bio kraj.

No nadam se da od ovog objedinjavanja svjetlovodne infrastrukture ce nesto biti za sela, kao npr u Nađarskoj di je optika povucena zracno u elektrinim stupovima i sve 5.
15 godina

Evo ja nakon 85 dana dobio nazad internet... nakon što sam čekao skoro 3 mjeseca da dobiju sve te dozvole, napokon su ih dobili i danas otisli postavit zice na susjedov stup. Lik opet nije dao da se postavi i onda su tehničari pozvali policiju, policija je dosla i onda su uspjeli staviti sve zice. Nadam se da ih neće presjeć sad {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
PC - stručnjak kaže...
Bilo bi dobro da na optici nude trio s pravim flat rateom, i to za cca 300 kn. Brzina simetricna 20/20 i di bu im bio kraj.

No nadam se da od ovog objedinjavanja svjetlovodne infrastrukture ce nesto biti za sela, kao npr u Nađarskoj di je optika povucena zracno u elektrinim stupovima i sve 5.

Bilo bi dobro da optiku moze imati svatko koji je na T-comu a ne samo odredeni gradovi... i da ne placam 330kn a jedino sta radi je telefon...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan

jel ko zna kolko kosta 10mbs brzina kod t-coma?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ne. Nitko od nas nema pristup googleu. :(
'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche
14 godina

Wtf

Danas oko 14h ostanem bez neta, telefona i mat-x-a. Resetiram router i nista.

Zovem tupsone, kazem im problem i oni restartaju router.

Opet nista, kaze ona ali internet vam radi?! ja govorim da ne radi.

Nije joj jasno zbog cega ali vjerojatno je do portova, ''posto ste jucer oko 15h prijavili kvar, to ce biti popravljeno najkasnije sutra do 15h''!?

Ja sam jucer bio sam doma u to doba dana i nisam nista prijavljivao.

Sad ce ona mene nazvati kroz 10 min, samo da se konzultira s kolegama.

Prodje 45 min i nitko me ne zove, nazovem ja opet.

Kazem nekom tulipanu da me spoji sa osobom koja s kojom sam razgovarao.

Locira on nju i kaze da je u sred razgovora i da ce me kontaktirati cim zavrsi.

Nakon sat vremena nitko me ne nazove osim moje stare koja me pokusava dobiti na fixni ali joj se javlja netko drugi?!

Nazovem ja svoj fixni br. i dobijem nekog tipa koji mi kaze da su mu danas ok 14h donjeli novi router i popravili sve, jucer je prijavio kvar, brzi su decki.loool.

Glupsoni su zamjenili linije a njegovu su ugasili.

I to nisu ni skuzili, tko zna koga je i gdje zvao novi vlasnik moje linije i kako cu to ja naplatiti??

Zvao sam ih i rekao sto su napravili i oni ne kuze kca. Samo mi zele produljiti ugovor ili spojiti pakete.

Sta da napravim?? Pomoc pls.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
15 godina
plug-in kaže...

Wtf

Danas oko 14h ostanem bez neta, telefona i mat-x-a. Resetiram router i nista.

Zovem tupsone, kazem im problem i oni restartaju router.

Opet nista, kaze ona ali internet vam radi?! ja govorim da ne radi.

Nije joj jasno zbog cega ali vjerojatno je do portova, ''posto ste jucer oko 15h prijavili kvar, to ce biti popravljeno najkasnije sutra do 15h''!?

Ja sam jucer bio sam doma u to doba dana i nisam nista prijavljivao.

Sad ce ona mene nazvati kroz 10 min, samo da se konzultira s kolegama.

Prodje 45 min i nitko me ne zove, nazovem ja opet.

Kazem nekom tulipanu da me spoji sa osobom koja s kojom sam razgovarao.

Locira on nju i kaze da je u sred razgovora i da ce me kontaktirati cim zavrsi.

Nakon sat vremena nitko me ne nazove osim moje stare koja me pokusava dobiti na fixni ali joj se javlja netko drugi?!

Nazovem ja svoj fixni br. i dobijem nekog tipa koji mi kaze da su mu danas ok 14h donjeli novi router i popravili sve, jucer je prijavio kvar, brzi su decki.loool.

Glupsoni su zamjenili linije a njegovu su ugasili.

I to nisu ni skuzili, tko zna koga je i gdje zvao novi vlasnik moje linije i kako cu to ja naplatiti??

Zvao sam ih i rekao sto su napravili i oni ne kuze kca. Samo mi zele produljiti ugovor ili spojiti pakete.

Sta da napravim?? Pomoc pls.

Zovi HAKOM, ne pokušavaj to riješiti preko T-Coma direktno.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
15 godina
neaktivan

Kao netko tko radi u HT-ovoj tehnickoj sluzi, izrazito mi je zanimljivo citati nekakve spekulacije s ovih stranica. :D

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Raspolažeš onda možda i informacijom zašto sad daju ZTE rutere koji su najblaže rečano katastrofa.
Wifi ne radi kako treba i sad bi ja ako želim imati dobar wifi trebao kupiti još jedan ruter i spojiti na ovaj.
FTP server koji je gore nije funkcionalan.
Samba koja je gore je polufunkcionalna, šteka do boli.

Pa Thompson tg782i za ZTE je formula1.
{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zasto telekom operater dijeli ZTE, zato sto su ga nabavili za neku sitnu paru, a zaradit ce posteno isporukom usluga preko njega.
16 godina

A to što on ne radi kako treba njih nije briga, tcom kao i po dobrom starom običaju prodaje m*** pod bubrege.

0 0 hvala 0
15 godina

pošto mi internet nije radio 3 mjeseca nisam ni racuna plaćao... sad kad mi je napokon doso internet oni su ga iskljucili jer nisam platio te racune.. koliko ce to trajati, kad mi ga ukljuciti ako recimo sutra u 12h platim te racune?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
U roku od 24 sata, tu ti je sad dvosjeki mac, ako platis ukljucit ce te, ali zasto bi platio ako nije radilo, pa onda se treba zalit pa dok uvaze nece radit. Ili platit pa ih natjerat da ti sljedece racune umanje. Ugl ovo 2. Je mozda bolje, al natezat se s njima je koma.
15 godina
PC - stručnjak kaže...
U roku od 24 sata, tu ti je sad dvosjeki mac, ako platis ukljucit ce te, ali zasto bi platio ako nije radilo, pa onda se treba zalit pa dok uvaze nece radit. Ili platit pa ih natjerat da ti sljedece racune umanje. Ugl ovo 2. Je mozda bolje, al natezat se s njima je koma.

Ubiti ovo je zapravo telefon 168 kn sveukupno, neda mi se natezat s njima zbog toliko novca, nek im bude... a i taj telefon koji ce mi naplatit je u ova 3 mjeseca radio svaki mjesec mozda 5 dana i to smo samo mogli zvati, nismo mogli primati pozive

15 godina
neaktivan

Ovi iz Iskona su smijesni, vec 4 puta su zvali i provjerili istu stvar u roku od 2-3 tjedna i nikako da posalju tehnicara. Sad me zovu po peti put iz tehnicke i ovaj lik me pita koliko brzo vam skida, ja kazem 1600KBps i on na to aha znaci 1600KBps puta 8 kroz tisucu i ne znam sta sve ne, to vam je 16Mbita to vam je u redu. Ne znam jel zalosnije sta on ne zna razliku ili sta radi za tehnicku podrsku u Iskonu... Onda sam morao preko carnetovog bwm-a izmjerit da on vidi da je to u biti 12-ak Mbps.

"You can lead a fool to wisdom, but you can't make him think."
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 14:20 (puls4R).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Vidim dosta ljudi se žali na tcom i ZTE modeme, danas bio tehnicar i stavio zte zxdsl 931VII. Za sada radi odlicno za razliku od starog thomsona

1 0 hvala 0
14 godina

Da ali Siemens gigaset je puno bolji.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Taj ZTE sto si dobio je VDSL2 modem i dobar je, problem je s ZTE ZXV10 H201l, taj modem radi probleme.
14 godina
neaktivan

Gigaset i tg782 su kod mene na 3.5 km od centrale jedini stabilni.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, tako je. Ako vas se prebacuje na VDSL dobit cete ZTE, ako pak niste, najvjerojatnije cete dobit ADB kojeg ja osobno ne volim jer su uvijek nekakvi problemi s njim i ne mogu vrsiti potpunu dijagnostiku nad njim u ACS-u kad me korisnici nazovu. Takoder factory reset uvijek traje dugo te su uvijek nekakvi problemi sa WiFi-jem.

16 godina
PC - stručnjak kaže...
Taj ZTE sto si dobio je VDSL2 modem i dobar je, problem je s ZTE ZXV10 H201l, taj modem radi probleme.

Ovaj ZTE zxv10 h201l imam ja i stvarno je totalno u banani.
Wifi je do te mjere loš da mi izgleda ne gine stavitjoš jedan ruter/acces point i preko njega imati wifi.
Ili ima koji ruter u tcomu koji ima wifi ok i kako se izboriti za njega?

Kakav je uopće ovaj ZTE zxdsl 931VII, jel i on ima problema sa wifiem i može li raditi na adsl_2plus?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 13:39 (tintin).
13 godina
neaktivan
Svi VDSL2 modemi rade na ADSL2 +, sli također ima antenu u kucistu, za wifi najbolje GIGASET SX763, a kako dobit, nagovorit tehnicara da ti da kad dode. A za ovog prijavi kvar da ti wifi ne radi nikako. A od susjeda hvatas.
17 godina

ovaj adb ruter ce mi popiti krv do te mjere da cu ga lupit s cekicem po tamburi. otac je s kompom spojen na ruter zicano i radi ko metak. a ja s wifijem i imam 70% signala mi skace ping ko moj otkucaj srca kad sam ljut. damn

Ride or die, remember?
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice