T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.121.290
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
3n3m1 kaže...
Pozdrav zanima me kakva je situacija sa Tcom dali nude fiksni internet bez tel.priključka te koje su cijene za 4.mbit/flat?pozz...

Možeš uzeti samo internet, ali u tome slučaju ti je pretplata skuplja za nekih 60-70kn.

17 godina
Strelok kaže...
Meni su ti za 1 dan povecali,tocnije u roku 20 h jer sam mjerio.

Blago tebi, ja sam zvao u utorak popodne, veli mi agent, bit će povećana brzina u roku 24 sata. Reko ok, ali čekam ja cijeli dan i ništa, prođe dan i pol i ništa, a frend koji je zvao još kasnije nego ja je dobio odmah sljedeći dan... zovem ja njih jučer, veli mi agent da ipak treba čekati 72h da se digne brzina i na kraju razgovora mi veli da se samo nek strpim do ponedjeljka i da će se dić brzina... mislim tko je tu lud!? prvo čekaš dan, pa 3, pa skoro puni tjedan... a da stvari budu još gore, moj susjed je jučer nazvao, već su mu danas digli brzinu... daljina nije problem, jer sam 400 m od centrale, a bome ak susjed dobiva 10.5 Mbps, a odmah je do mene, morao bi i ja lako... 

Ne znam u čemu je problem što to dizanje brzine toliko traje, a glavno da bi to odmah naplatili da mogu... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 4:53 (Unimatrix 007).
17 godina
Unimatrix 007 kaže...
Strelok kaže...
Meni su ti za 1 dan povecali,tocnije u roku 20 h jer sam mjerio.

Blago tebi, ja sam zvao u utorak popodne, veli mi agent, bit će povećana brzina u roku 24 sata. Reko ok, ali čekam ja cijeli dan i ništa, prođe dan i pol i ništa, a frend koji je zvao još kasnije nego ja je dobio odmah sljedeći dan... zovem ja njih jučer, veli mi agent da ipak treba čekati 72h da se digne brzina i na kraju razgovora mi veli da se samo nek strpim do ponedjeljka i da će se dić brzina... mislim tko je tu lud!? prvo čekaš dan, pa 3, pa skoro puni tjedan... a da stvari budu još gore, moj susjed je jučer nazvao, već su mu danas digli brzinu... daljina nije problem, jer sam 400 m od centrale, a bome ak susjed dobiva 10.5 Mbps, a odmah je do mene, morao bi i ja lako... 

Ne znam u čemu je problem što to dizanje brzine toliko traje, a glavno da bi to odmah naplatili da mogu... 

Nije to ništa ja čekao 1mj jer nisu zabilježili preseljenje linije u 10 mj prošle godine, i jedva nakon mjesec dana dobio nakon šta sam ih zvao barem 20 puta u tih mjesec dana i svaki dan objašnjavao šta je i tek nakon neznam kojeg puta su skužili u čemu je problem i onda sam dobio vezu ali 8.9Mbitnu  i opet sam morao zvati da želim punu brzinu jer živim samo 350m od centrale i tek sam onda dobio punu brzinu. Problem je u toj službi za korisnike šta rade neki ljudi koji nemaju blage veze, na kraju sam  otišao do prijatelja koji radi u t-comu i on mi je napravio to u roku 2 dana i rekao da če se on pobrinuti za to da dobim u roku par dana.  Da sam znao da su toliko smotani ti u szk išao bih odmah do njega. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

EDIT dobro je sad

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 19:59 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

RaNzO kaže...

1. Sve što si naveo nema veze s vezom...ništa od toga nije bitno...ako ne znaš kako stvari funkcioniraju, prouči prije nego ovako javno lupaš u prazno.

2. Pogledaj pod 1. Tako stvari ne funkcioniraju. Dapače, kroz mj. dana ćeš imati još skuplju uslugu (ukoliko nemaš ugovor, trči brzo u T-Com na produženje). Klik 1Klik 2

3. Pod 1.

3.1. Ljubitelj operatora? Stvarno katastrofa! :D Što je operator? Trgovina koja prodaje govorne, internet i TV usluge preko ISTIH žica (nije to mobilna telefonija da nemaš signala ako si na drugom operatoru). Ako je tebi draže ISTE razgovore i ISTI internet platiti puno skuplje, samo naprijed. Kod TV-a ima razlike u ponudi kanala, pa ako ti život ovisi o nekom kanalu, onda je opravdano biti na T-Comu.

4. Naknade kod drugih su niže.

1. nelupam ja ništa u prazno, to sama logika nalaže...uzmimo na primjer da si ti prodavač lukzuznih stvari i zalutaš u malo mjesto di mještanima misliš prodavati što nemogu kupiti nit ih zanima umjesto da odmah ideš u veći grad udaljen par stotina km di su svi šeici i traže to al eto ti si tu pa kao možda neko kupi...
imao sam ove predmete na faksu pa ih i tebi preporučujem: osnove ekonomije, poslovnu statistiku, marketing...i nešto sitno imaš u poslovnoj matematici i trgovačkom pravu
2. pogledaj pod 1. jer tako se to radi... što se tiče hakom mafije stvarno neznam za koga oni rade i ko ih stvori jer nikakva korist za građane od njih...i kolko znam, a zvao sam szk povećava se samo maxtv cijena, a o netu niko ništa nezna s tim da mi nema logike pošto su spustili da bi sada opet digli
3. jel ja pišem kineski ??!?
3.1 vidi pod 3.
4. Captain Obvious

Da se nadovežem na ostale u vezi routera...moj je iz 08 il 09 god. tako da je u mom vlasništvu ali i da nije netrebam njihov šrot što djele jer sam kupio svoj vlastiti...inače danas su me prvi put zvali iz neke druge kompanije (optima mislim) što do sada nije bio slučaj i nudili net i ostale usluge te ih je zanimalo moje dosadašnje iskustvo sa dotičnim operaterom jer će ovih dana bit u mom mjestu pa da tehničar vidi šta se da i popriča samnom...uglavnom djevojka/žena (mlađi glas, zavodljivo sexi) mi je nahvalila firmu (korporacijska spika) rekla s čim se oni susreću i da sve oni razumiju te da su oni trenutno druga po veličini kompanija u HR, i odjednom spontano tako slobodna u razgovoru samnom što mi se dopalo, koda se znamo i čavrljamo, tako da sam ju pustio da govori a ja sam samo slušao, potvrđivao i u glavi vrtio neki drugi film...bilo mi tako krivo što je morala prekinuti razgovor

sad ovo ispada malo glupo jer vidim da je obrisan

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 22:07 (9090).
17 godina

dns su mi pustili brzinu od 16 mbita a receno mi je da mogu imat 20 tko tu koga pliz help 

http://www.speedtest.net/result/2724637261.png

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 17:40 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

dns su mi pustili brzinu od 16 mbita a receno mi je da mogu imat 20 tko tu koga pliz help 

Oni tebe. Pogledaj koliko si udaljen od centrale ako si do 1.5km onda bi trebao bez problema dobiti punu brzinu. Isto su tako meni napravili makar sam od centrale 350m dali mi 8,9 a trebali 10 i nakon šta sam zvao sam dobio traženu brzinu

13 godina
neaktivan

Nemojte uzimat LG L3, pričekajte nekaj drugo.

Ja sam ga uzeo, meni prvi smartphone, ali u tjedan dana skužite da je teško sranje. skinete aplikaciju dvije i popuni se memorija. Sve instalira u neku vrstu rama i to se popuni i onda nne može ni poruku poslat. A 1 GB obične memorije stoji prazan, a na njega se ne može instaliravati.

To imaju prastaro na lageru i ne vrijedi ništa. Vip ga prodaje za 1500 - hahaahhaha, to ne vrijedi 99kn. Žalim budale koji kupe.

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Neznam kako si ti popunio 1gb unutarnje memorije sa 2 aplikacije? Stavis gore cyanogen i mozes bez problema instalirati appove na sd karticu. Prije bih rekao da nisi bas najbolje istrazio mob i sta mozes s njime. Sta se tice cijene ne vrijedi tih novaca nikako ali ako sw moze dobiti na oglasniku do 500kn sasvim ok mob
17 godina

evo na ruteru mi pokazje 18.664 max i lik mi je reko da su mi pustili tako tj njemu u sustavu je tam tak pise 

udaljen sam 300 m al negjde mi se zgubi tih 2.7 Mbita to mi nije jasno ! kaze lik da moze bit do bakrenih cijevi 

i lose instalacije hmmm ... bas sam pehista al ajde sa 10 na 16 vidi se razlika u dwnu 

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 0:15:20

DSL Type: G.992.5 annex B

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.333 / 18.664

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 10,56 / 124,71

Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,5 / 18,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5,0 / 5,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,5 / 8,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 0 / 0

HEC Errors (Up/Down): 25.859 / 0

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 20:18 (4mal).
13 godina

zovi  opet. vjerojatno će ti se javit drugi tehničar hoji će ti povisiti bandwith

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

evo na ruteru mi pokazje 18.664 max i lik mi je reko da su mi pustili tako tj njemu u sustavu je tam tak pise 

udaljen sam 300 m al negjde mi se zgubi tih 2.7 Mbita to mi nije jasno ! kaze lik da moze bit do bakrenih cijevi 

i lose instalacije hmmm ... bas sam pehista al ajde sa 10 na 16 vidi se razlika u dwnu 

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 0:15:20

DSL Type: G.992.5 annex B

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.333 / 18.664

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 10,56 / 124,71

Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,5 / 18,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5,0 / 5,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,5 / 8,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 0 / 0

HEC Errors (Up/Down): 25.859 / 0

Ti si bilizu centrale, to je točno, al ti vodovi nisu baš najbajniji, negdje neki spoj ili nešto, SN je pre nizak za tu udaljenost.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina

iz fore sam prosle godine uzeo na mj. dana cisto da vidim dal mogu imat 20Mbita i imao sam 16 al sa max tv om 

a kaj se tice margina reko je da je btino samo da je up i dow preko 6 .. a sa 10 mbita sam imao 14/9

ipak se radi o starim instalacijama nazalost tak da neam srece 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma vjeruj mi zvao sam ih i uvijek isti odgovor sa razlicitim tehnicarima 

16 godina
display_blue kaže...

Nemojte uzimat LG L3, pričekajte nekaj drugo.

Ja sam ga uzeo, meni prvi smartphone, ali u tjedan dana skužite da je teško sranje. skinete aplikaciju dvije i popuni se memorija. Sve instalira u neku vrstu rama i to se popuni i onda nne može ni poruku poslat. A 1 GB obične memorije stoji prazan, a na njega se ne može instaliravati.

To imaju prastaro na lageru i ne vrijedi ništa. Vip ga prodaje za 1500 - hahaahhaha, to ne vrijedi 99kn. Žalim budale koji kupe.

Pa mob nije los za entry model..... a to za memoriju je isto za svaki smartphone, samo eto, ovaj ima manje memorije. Popuni ti se memorija s dvije aplikacije? nemoguce

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan

Pa skineš 2-3 igrice. prave, igrive, free i ode 100 MB.Pa drugi mobiteli imaju daleko bolje sređeno instaliranje, a i taj ''ram'' je veći.

Istina trebao bih ga rootat i onda bi možda mogao instalirat na unutarnju od 1 GB, al nemam iskustva s tim. A i software je prastar; 2 nešto, a sad je već i 4 nešto staro.

Moje iskustvo je negativno, nekome može biti dobro, ali mobitel tih para ne vrijedi.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
display_blue kaže...

Pa skineš 2-3 igrice. prave, igrive, free i ode 100 MB.Pa drugi mobiteli imaju daleko bolje sređeno instaliranje, a i taj ''ram'' je veći.

Istina trebao bih ga rootat i onda bi možda mogao instalirat na unutarnju od 1 GB, al nemam iskustva s tim. A i software je prastar; 2 nešto, a sad je već i 4 nešto staro.

Moje iskustvo je negativno, nekome može biti dobro, ali mobitel tih para ne vrijedi.

Zato se ti mobiteli rootaju i stave aplikacije na microsd karticu i to je to. Nije to znanstvena fantastika a i imas na netu tutoriala i videa koliko ti srce zeli. Evo i moj galaxy mini2 ima 1gb unutaranje memorije a imam 8gb microsd karticu i na nju sve instaliram a android je isto gingerbread. Imam sigurno preko 50 aplikacija instaliranih i sve radi bez problema. sta se tice novih ICS i Jellybeana za to mob mora imati min 512Mb rama tako da se na taj mob ne moze staviti neki novi software ali imas dobrih roomova za taj mob

17 godina

jel se zna koliko će MAX paketi poskupiti i hoće li se nešto mijenjati u paketima zbog poskupljenja.

BF3:crna_bandera
12 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

jel se zna koliko će MAX paketi poskupiti i hoće li se nešto mijenjati u paketima zbog poskupljenja.

a valjda do 15tak kn...

12 godina
neaktivan

Po cijeni koju potpišeš za ugovor po toj ti moraju naplacivat u cijelom razdoblju ugovora. A za ove iza 1.6 vjerovatno idu gore

17 godina

znam to da kada potpišem da mi naplaćuju onu ugovorenu cijenu usluga. Samo je kod mene problem što sam ja dobi od H1 raskid ugovora bez plaćanja nadoknade.

Sad kad razgovraš s korisničkom službom t com i h1 telekoma svaki teše svoje pa neznam više jel ja sad mogu automtski se prebaciti na t com ili morma ćekati da mi ovi broj prebace ponovno na t com mrežu.

jućer sam poslao HAKOM poruku pa se nadam da će mi do kraja ovog mjeseca odgovoriti.

BF3:crna_bandera
13 godina
neaktivan
C/p sa Ht-om razgovor Zbog usklađivanja sa zakonskim obvezama, iznos mjesečne naknade Osnovnog paketa MAXtv usluge iznosit će 75 kuna mjesečno (PDV uključen). Promjena se primjenjuje od 01.06.2013. za nove korisnike, te od 01.07.2013. za postojeće korisnike te usluge. Što se tiče Maxadsl-a, neće doći do promjene u cijeni.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

evo sto kaze "Saša" na chatu od ht-a: Od 1.06. će poskupiti Osnovni paket programa MAXtv-a uz ADSL, a od 1.07. sam MAXadsl. Ali neće poskupiti ako spojite usluge u jedan od MAX paketa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planiram produžiti ugovor u t-comu? koristim samo internet i telefon. ne trebam i ne želim max tv.
povećao bih brzinu na 5-10 mbita, već sam aktivirao onih 60 promo dana, pa kad to završi samo će mi dodati 30 kn više na račun mislim.

znači ima li tko bolju soluciju? e da, jel mogu dobiti nešto uz produženje ugovora?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
eterna luchar kaže...
Planiram produžiti ugovor u t-comu? koristim samo internet i telefon. ne trebam i ne želim max tv.
povećao bih brzinu na 5-10 mbita, već sam aktivirao onih 60 promo dana, pa kad to završi samo će mi dodati 30 kn više na račun mislim.

znači ima li tko bolju soluciju? e da, jel mogu dobiti nešto uz produženje ugovora?

Za produzenje ti ne znam. Imam istu situaciju kao i ti.

Ovako : Halo Mini + Flat + 10 mbit = 255 kn/mj.

Tako su mi barem rekli.

Moras biti pod ugovorom na flat a ja trenutno nisam pa mi je skuplje 20 kn, budem rekao da me stave pod ugovor i imati cu 255kn/ mj.

U halo mini imas 60 min besplatno i 60 min nedeljom a ostalo se placa. Jest da je skupo i dalje, ali sta ces.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
neaktivan

kakav je to max-mini paket...za 165kn????imam ovaj max-L paket za 241kn,kad bi uzeo 10mb brzinu onda to skup 271kn...

2 0 hvala 0
17 godina

Decki i cure posto radim za t-com ako tko sta treba da mu spojim max 2( 241kn) ili max 3 (305 ili 359) paket te pretplate na mobitele slobodno se javite.... na broj 099 792 66 95 od pon do sub.... 09-18.... mozete me slobodno nazvat i ako imate nekih drugih pitanja mozda vam pomognem jer nam je sluzba pretrpana... naravno nemojte me zvati za svaku sitnicu {#}

Moj PC  
0 3 hvala 8
17 godina

Ma šta je služba pretrpana? Dobijamo smjene na kapaljku :-D

Bit će!
15 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Ma šta je služba pretrpana? Dobijamo smjene na kapaljku :-D

Sad si se i ti odao da radiš za T-Com! :P E kad ti sleti 100 pp-ova sada. :D